Hamileyim, istifa baskısına dayanamayıp istifa ediyorum

Ben yazacaktım vazgeçtim iç sesim oldunuz.
Kurumsal firma yazıyor sürekli, orası kurumsal bı firma değil ki.
Dışarıdan nasıl bı yer olduğu da gayet belli.
Adamlar ev almak isteyenleri bankadan bin beter şekilde soyuyor.
Çalışanına mı baskı yapmayacak.

170 i arayıp bilgilendirin. İsminizi gizli tutmaları gerektiğini belirtin. Tanıdık mali müşavir ve avukatlar ile istişare edin. Ama istifanızı vermeyin. Bu süreçte sizi artık ile yaramaz gördükleri, sürekli hastane için izin alacak bir birey olarak gördükleri için ellerinden gelen mobbingi yapıp tazminattan kaçacaklar.

Ancak siz çalışmaya başlayalı zaten bir ay olmuş ve doktorunuz da öylesine riskli yazmış. O zaman haksizken işyerini mağdur etmeye çalışıyorsunuz.

Hamileliğinizi bildirmek zorunda değilsiniz ve sizi bu gerekçe ile çıkaramazlar şikayet var yazmak yerine ihtar çekin hamilelik nedeni ile istifaya zorlandığınız nedeni ile işten ayrıldığınıza dair ve haklarınızı da alırsınız seneniz dolduysa.

Hayırlı olsun hamileliğiniz

Ayy en başından beri benim yazmak istediğimi yazmışsınız. Tebrik ediyorum sizi. Noktası noktasına aynı düşünüyorum.

1 aylık çalışan olup 7 haftalık hamilesiniz..
İşveren sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyordur. Bebek denerken keşke işe girmeseydiniz, 1 aylık çalışan iken ben hamileyim demeniz hoş karşılanmaz hiçbir yerde.

Ayy en başından beri benim yazmak istediğimi yazmışsınız. Tebrik ediyorum sizi. Noktası noktasına aynı düşünüyorum.
Diğer konularını da hatırlıyorum, çalışmak isteyen bu şekilde davranmaz. Herkes hamilelik yasıyor. Hastalık değil ki bu sonuçta. Varsa belinde bir sorun en başından söylersin verirsin raporunu. Zaten hamile olduğu için değil sahaya inmediği için istifasını istemişler diye biliyorum.

Hamilelik tuzu biberi olmuş olayın.
Büyük ihtimalle işverende bizim yazdığımız gibi düşünüyordur. İşe girdi, hamile kaldı diye. Dünyanın neresinde olursa olsun, 1 aylık çalışan pat diye 7 haftalık hamile oluyorsa kimse iyi niyetli düşünmez. Bebek deneyende işe girmemeli bana göre. Zira işi öğrenmeden izine çıkıcak, yerine eleman bulunacak vs bir sürü işi var.

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Eger çok ihtiyaç yoksa bebek denerken işe girmemek gerekir. Boşuna stres olmayanda gerek yok.
Belinden rahatsızlar ona göre sadece masa başı iş bakmalısın. Gerçekten çalışmak isteyen ihtiyacı olanların da hakkına girmemek lazım.

Ay sen hamileyken mi işe girdin ?
1 ayda seni tabi ki de istifaya zorlarlar.
Normal kadın çalışanı bile doğursun istemiyor işverenler, kaldı ki yeni işe aldığı elamanı hamile gelecek.
Valla daha neler duyacağız pes!

Burada oturdum bir de bir ton bilgi paylaştım seninle.

Önce insan kaynakları biriminiiz le olmazsa kendi yöneticinizle konusun. Eğer hala mobbing devam ediyorsa 170 çalışma bakanlığı arayıp uzman psikologlar la görüşme sağlayın. Eğer onlar da bir mobbing uygulandığına dair onay verirlerse çok ciddi bir çalışma uyguluyorlar. Hatta İK veya yöneticiniz le konuşurken dip not 170 arıcam diyin. Mobbing bitirilemez belki ama önlenebilir

Sen hamile olarak girdin ise maalesef suçlu sensin

Insanon calismaya niyeti varsa 1 aylik hamileykende ise girebilir bunda sorun yok ki. Konu sahibinin cani calismak istemiyor. Hazir işten kovma yok diye firmadan para koparma derdinde.

Insanon calismaya niyeti varsa 1 aylik hamileykende ise girebilir bunda sorun yok ki. Konu sahibinin cani calismak istemiyor. Hazir işten kovma yok diye firmadan para koparma derdinde.

İş verenin haberi olduktan sonra elbette sorun yok, hamileyken de işe girebilir. Burda konu sahibinin istifa etmesi istenmiş o zaman söylemiş ben hamileyim diye. Ne yapmak istiyor ben anlamadım zaten, işten çıkmak istemiyor işe devam etmek istemiyor

İnsan hamileyken çalışmak ister orası ayrı ama firmalar hamile kadını işe almak ister mi, istemezler yani.
Benim orada belirtmek istediğim oydu açıkçası.

Hamileyken işe girmemiş sanırım.
İşe girdiği dönemde hamilelik deniyormuş, ben öyle anladım. 7 haftalık hamile 1 aylık çalışan. Şaka gibi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…