- 12 Ekim 2008
- 7.166
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.497
- 773
0
evet vermek zorunda!
burada calisan kisi 1 aylik calisanmis, yazarken onu bilmiyordum, bence hamilelik deneyen insan ise de baslamamali boyle durumlar icin.
ama pek cok kadin hamile iken bu baskiyi yasiyor. konu sahibinin cok kisa sureli calisan olmasi bu gercegi degistirmiyor. o nedenle ilk yazdigim mesajin tamamem arkasindayim. bu tip durum yasayan kadinlarin baskiya boyun egip aylar yillardir verdikleri emeklerin sömürulmesine izin vermemeleri lazim.
Tabi canim cani calismak istemeyen kadina mecbur maas vermek zorunda zaten firmalar. Yalan yanlis rapor vs almasinda sorun yok kullansin hamileligi.
Siz ve sizin gibi zihniyetler yuzunden firmalar kadin calisan almaya korkar oldu. Sizlerin yuzunden calisacak insanlarda yaniyor..
Haa bu arada konu sahibi bilgin olsun 1 aylik çalışana ne kidem ne ihbar tazminati odenir. Hamile diye cikardim demek zorunda degil ki firma verimsizdi cikardim der hicbir is mahkemeside sizi hakli bulmaz. Kaldi ki o sirkette biliyordur bunu. Sizin hikayenizDe anlatmadiginiz seyler var. Bence burdan akil alip ne yapsamda şirketten koparsam diye düşünüyorsunuz.
evet vermek zorunda!
burada calisan kisi 1 aylik calisanmis, yazarken onu bilmiyordum, bence hamilelik deneyen insan ise de baslamamali boyle durumlar icin.
ama pek cok kadin hamile iken bu baskiyi yasiyor. konu sahibinin cok kisa sureli calisan olmasi bu gercegi degistirmiyor. o nedenle ilk yazdigim mesajin tamamem arkasindayim. bu tip durum yasayan kadinlarin baskiya boyun egip aylar yillardir verdikleri emeklerin sömürulmesine izin vermemeleri lazim.