- 2 Ocak 2023
- 356
- 171
- 18
- 35
- Konu Sahibi kumru_asya89
-
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah öyledir içim içime sığmıyor çok üzülüyorum çarşambaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum rapor yazdı evde uzanıyorum,kanamaya dönüşür mü sizce ?Hemen hemen herkes yaşıyor, inşallah bebek görününce ilaç verir zaten doktorunuz. Kanama görenler bile oluyor.
Ben günlük ped kullanmayın demeye geldim aslında. Sık sık çamaşır değişimi yapamıyorsanız eğer gün içinde gazlı bez kullanabilirsiniz
Gerçekten mi , çok sağol yazdığın içinHerkeste oluyor cnm bendede oldu korkma hemde kaç defa dr a gittim sıkıntı olmaz içini ferah tut
İlaç mı kullandınız geçene kadarBen bu gebeliğimde bir pıhtılı yoğun bir hafif kanama, iki defa da kahverengi lekelenme yaşadım. Bebeğim iyi elhamdulillah. Doktorum bana tuvalet dışında hiç kalkmamamı söylemişti kanamam bitene kadar. İnşaAllah sizde de her şey yolundadır.
Gebeliğimi kahverengi lekelenmeyle öğrenmiştim, onda ilaç kullanmadım. Sonra ilk kırmızı yoğun kanama geçirdiğimde progestan kullandım 12 haftanın sonuna kadar. Progestana rağmen bir hafif kırmızı kanama daha, ve 1 hafta süren kahverengi lekelenme yaşadım.İlaç mı kullandınız geçene kadar
Çok sağolun yazdığınız için bana ilaç vermedi bebek oluşumunu henüz görmediğim için boş gebelikte olabilir sonra kürtaj olmak zorunda kalırsın şuan ilaç gerek duymuyorum dedi çarşambaya kadar bekle kahverengi leke olursa sorun yok ama kanama olursa gel dedi çok korkuyorum o yüzden slzlere danışmak istedimGebeliğimi kahverengi lekelenmeyle öğrenmiştim, onda ilaç kullanmadım. Sonra ilk kırmızı yoğun kanama geçirdiğimde progestan kullandım 12 haftanın sonuna kadar. Progestana rağmen bir hafif kırmızı kanama daha, ve 1 hafta süren kahverengi lekelenme yaşadım.
Bu arada ilk gebeliğimde de kahverengi lekelenmem olmuştu, ilaç kullanmamıştım, doktora bile gitmemiştim hamile olduğumu bilmediğim için. İlk bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım çok şükür.
Günlük ped neden önermiyorsunuzHemen hemen herkes yaşıyor, inşallah bebek görününce ilaç verir zaten doktorunuz. Kanama görenler bile oluyor.
Ben günlük ped kullanmayın demeye geldim aslında. Sık sık çamaşır değişimi yapamıyorsanız eğer gün içinde gazlı bez kullanabilirsiniz
Hava almadığı için enfeksiyona davet oluşturuyor, bu yüzden sağlıksız. Gazlı bez hava geçirdiği için mecbur durumlarda onu koyuyordum ben, hemşire söylemişti. Özellikle hamilelikte enfeksiyona çok dikkat etmelisiniz zaten, vücut daha yatkın oluyor.Günlük ped neden önermiyorsunuz
Çok haklısınız beklemekten başka çare yok vakit ayırıp yazdığınız için çok sağolunHava almadığı için enfeksiyona davet oluşturuyor, bu yüzden sağlıksız. Gazlı bez hava geçirdiği için mecbur durumlarda onu koyuyordum ben, hemşire söylemişti. Özellikle hamilelikte enfeksiyona çok dikkat etmelisiniz zaten, vücut daha yatkın oluyor.
Kanamaya dönüp dönmeyeceği hakkında inanın hiçbir fikrim yok çünkü çok yeni daha. Benim kanamalı geçmişti hamileliğim, çok şükür sağlıkla doğum yaptım ama endişenizi çok iyi anlıyorum. Dinlenip beklemekten başka çare yok
Bebeği görene kadar vermiyolar ilaç cnm benim bebek gözükünce progestan baslattilarGerçekten mi , çok sağol yazdığın içinboş gebelik olabilir o yüzden şuan ilaç veremem dedi siz ilaç mı kullandınız
İnşAllah sağlıkla ilerlerÇok sağolun yazdığınız için bana ilaç vermedi bebek oluşumunu henüz görmediğim için boş gebelikte olabilir sonra kürtaj olmak zorunda kalırsın şuan ilaç gerek duymuyorum dedi çarşambaya kadar bekle kahverengi leke olursa sorun yok ama kanama olursa gel dedi çok korkuyorum o yüzden slzlere danışmak istedim
Çarşamba gününe kadar bebeğim görünür müBebeği görene kadar vermiyolar ilaç cnm benim bebek gözükünce progestan baslattilar
Yolk kesesi gözüktüğü o gözükünce sonra hemen bebek gözüküyor kısa süre sonra benim öyle oldu yolk kesesi gözükünce dr yakında bebek gözüken dedi yolk kesesi gözükürse boş gebelik olmadığı anlamına geliyormuş doktor bana öyle demişti cnm korkma bebişin gözünsek inşallah yakindaÇarşamba gününe kadar bebeğim görünür mübugün kese sadece büyümüştü bebek yoktu
Biraz klavye hatası oldu cnm yolk kesesi gözükürse bebek var boş değil dr dedi banaÇarşamba gününe kadar bebeğim görünür mübugün kese sadece büyümüştü bebek yoktu
Ama benim doktorum boş gebelik olabilir dediYolk kesesi gözüktüğü o gözükünce sonra hemen bebek gözüküyor kısa süre sonra benim öyle oldu yolk kesesi gözükünce dr yakında bebek gözüken dedi yolk kesesi gözükürse boş gebelik olmadığı anlamına geliyormuş doktor bana öyle demişti cnm korkma bebişin gözünsek inşallah yakinda
Size görüntü atsam anlar mısınızYolk kesesi kesenin içinde yüzük gibi bi kese cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?