- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
- Konu Sahibi kumru_asya89
-
Canım durumun ne oldu lütfen yazar mısın, şuan aynısını yaşıyorum doktora gidemiyorum ilcedeyim doktor yok .Kızlar desteğinize çok ihtiyacım var
Daha yeni hamileyim 4-5 hafta Arası
3 gün önce kesemizi görmüştük
Haftaya da kalp atışını ve bebeğin oluşumunu görmeye gidecektik ama dün birkaç kez günlük pedimde açık kahverengi leke gördüm doktorum çağırdı gittim keseyi tekrar kontrol etti büyüme var ama bebek oluşumu henüz olmadığı için bekleyeceğiz ilaç veremem şuan dedi eğer kanama ya dönüşürse gel dedi ama bu şekilde kahve leken olursa haftayı bekleyelim dedi. Aranızda bunu yaşayan oldu mu çok üzgünüm lütfen yaşayan varda yazabilir
Benim 5. Haftada başları 10 gün kadar devam etti şükür sorun yok şu an 8+6 oldukKızlar kahverengi lekeleriniz geçti mi bebekler iyi mi,şuan aynısını yaşıyorum,çok endişeliyim
Canım bugün tam 5hafta.insallah teşekkür ederim .sizinki kendiliğinden mi geçtiBenim 5. Haftada başları 10 gün kadar devam etti şükür sorun yok şu an 8+6 oldukbir problem olmaz umarım. Kaç haftalık?
Tüp bebek olduğu için zaten progesteron takviyesi alıyordum ben ama dozunu hiç değiştirmedi doktorum ekstra bir şey de yaptırmadı sadece dinlendimCanım bugün tam 5hafta.insallah teşekkür ederim .sizinki kendiliğinden mi geçti
Bende tüp bebekle 4+5 günlük hamileyim. Bi kaç gündür ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. Bende endişe duyuyorum şuanTüp bebek olduğu için zaten progesteron takviyesi alıyordum ben ama dozunu hiç değiştirmedi doktorum ekstra bir şey de yaptırmadı sadece dinlendim
Anladım canım benim teşekkür ederimTüp bebek olduğu için zaten progesteron takviyesi alıyordum ben ama dozunu hiç değiştirmedi doktorum ekstra bir şey de yaptırmadı sadece dinlendim
Benim 10 gün falan sürmüştü az az 6. Haftada bitmişti tamamen, hatta bir iki damla kırmızı da gelmişti ilk başladığında ama şükür bir problem olmadı, keseyi bile görmemiştik ilk olduğunda çok korkmuştum ama beta hcg düzenli yükseldi lekelenmeye rağmen sonra kese kalp atışı her şey zamanında oldu. Beta hcg düzenli yükseliyorsa korkmayın inşallah her şey yolunda gider. Keseyi görene kadar beta hcg baktırdım keseyi gördükten sonra lekelenme olsa da artık beta baktırmayı bıraktım.Bende tüp bebekle 4+5 günlük hamileyim. Bi kaç gündür ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. Bende endişe duyuyorum şuan
Canım hiç merak etme benim dinlenmem gerekiyormuş doktor rapor verdi sürekli dinlendim çok yormadım kendimi ve geçti şuan iyiyim inşallah sizinde geçerCan
Canım durumun ne oldu lütfen yazar mısın, şuan aynısını yaşıyorum doktora gidemiyorum ilcedeyim doktor yok .
Endişelenme benim 12 .haftaya kadar lekelenme oldu kesildi cnmBende tüp bebekle 4+5 günlük hamileyim. Bi kaç gündür ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. Bende endişe duyuyorum şuan
Merhaba bende 5+3 hamileyim ama kese daha gözükmemişti cuma günü kahverengi leke gelmişti korktum acile gittik hcg yüksekti çok şükür ama doktor kese gözükmediği için ilaç veremem dedi cumartesi özele gittim oda lekelenme olabilir korkmaya gerek yok dedi ama dün geceden beri her peçeteye sildiğimde yine kahverengi leke geliyor ister istemez korkuyorum ilaç falan da vermedi çünkü doktor burada gördüklerim hep ilaç kullanıyormuş sizin kese görünmüş müydü öyle mi ilaç verdiBende tüp bebekle 4+5 günlük hamileyim. Bi kaç gündür ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. Bende endişe duyuyorum şuan
Bende aynı şekil yaşıyorum durumu cuma gecesi leke geldi korktum acile gittim 5. Haftadayım ama kese gözükmüyor dedi doktor hcg 1557’ydi diğer gün başka doktora gittim oda tam göremedi haftaya gel dedi cumartesi akşam da leke geldi hatta pazar da hala peçeteye silince geliyor perşembe günü keseyi görmeyi gidicez inşallah her şey yolundadır doktor lekelenme olur normal dedi ama kese gözükmediği için herhangi ilaç falan vermedi bugün tekrar hcg baktırdım yarın sonuç çıkacak bakalım inşallah güzel artıyordur da sorun yokturBenim 10 gün falan sürmüştü az az 6. Haftada bitmişti tamamen, hatta bir iki damla kırmızı da gelmişti ilk başladığında ama şükür bir problem olmadı, keseyi bile görmemiştik ilk olduğunda çok korkmuştum ama beta hcg düzenli yükseldi lekelenmeye rağmen sonra kese kalp atışı her şey zamanında oldu. Beta hcg düzenli yükseliyorsa korkmayın inşallah her şey yolunda gider. Keseyi görene kadar beta hcg baktırdım keseyi gördükten sonra lekelenme olsa da artık beta baktırmayı bıraktım.
Merhaba siz keseyi gördünüz mü? Benim de öyle lekelenmeler oluyor tedirginimBende tüp bebekle 4+5 günlük hamileyim. Bi kaç gündür ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Progestan iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin lekelenmeleriniz ne kadar süre devam etti. Bende endişe duyuyorum şuan
Canım sana bir şey soracağımMerhaba siz keseyi gördünüz mü? Benim de öyle lekelenmeler oluyor tedirginim
Benim de aynı böyleydi canım ilk iki test arası %52 gibi bir artık oldu sonraki test %93 arttı doktorum kese randevusu verdi gayet olumlu konuştu bazılarının böyle yavaş artabilir dedi. İnşallah sağlıklıdır salı günü kese görmeye gidicem bakalımCanım sana bir şey soracağım
Ayın 3 de 36 çıktı
Ayın 6 da 74 çıktı
Ayın 8 de 141 çıktı
Doktorum yavaş ilerliyor dedi ama sence nasıl 2 kattı olmamışmi olmuşmu gebelik var dedi şimdilik
Zeten sen bana umut vermistin ondan sordum teşekür ederim bugün kanı verdim 4 .kanı salı istedi beden3 gün koydu arayaBenim de aynı böyleydi canım ilk iki test arası %52 gibi bir artık oldu sonraki test %98 gibi
Ben umudumu kaybetmek istemiyorum tabii ki çok yüksek başlayıp sonra düşüp kimyasal olanlar da var her şey bizim için ama şöyle düşünüyorum ben ilk hamileliğimde idrar testinden sonra kese randevusu almıştım kana bile bakılmamıştı belki benim hep geç yükseliyordur. kardeşim şu an hamile sadece idrar testi ile gördü doktor direkt kese randevusu verdi çok şükür kalp atışını da duydu yani bilemeyiz kimin beta degerinin nasıl yükseldiğini insallah bizim yavaş artıyordur ve sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorumZeten sen bana umut vermistin ondan sordum teşekür ederim bugün kanı verdim 4 .kanı salı istedi beden3 gün koydu araya
Evet aynen öyle bende güzel düşüyorum Allah'ıma hep dua ediyorum nasip ettin ama sağlık li bir şekilde kucağımiza almayı da nasip etBen umudumu kaybetmek istemiyorum tabii ki çok yüksek başlayıp sonra düşüp kimyasal olanlar da var her şey bizim için ama şöyle düşünüyorum ben ilk hamileliğimde idrar testinden sonra kese randevusu almıştım kana bile bakılmamıştı belki benim hep geç yükseliyordur. kardeşim şu an hamile sadece idrar testi ile gördü doktor direkt kese randevusu verdi çok şükür kalp atışını da duydu yani bilemeyiz kimin beta degerinin nasıl yükseldiğini insallah bizim yavaş artıyordur ve sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallah ben ilk bebeğimi kaybettim şu an 2. hamileliğim umut oldu bana çünkü 5 yılda bir daha pozitif görmemiştim en azından hamile kalabiliyorum yumurta var sperm var inşallah Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip edecek ben şu an sadece tadını çıkarıyorum hamileyim diyorum, üzülmenin zamanı geldiğinde üzülüp ağlarım şimdiden kendimi yıpratmak istemiyorum şu an hiç pozitif sonuç görmeyenler var o yüzden kendime bir nebze şanslı da hissediyorum. Benimle aynı anda evlenip hiç hamile kalmayan arkadaşım en azından sen hamile kaldın bunun için şükret demişti haklıymış meğersem bu bile bir umut ışığı. İnşallah kucağımıza da alacağızEvet aynen öyle bende güzel düşüyorum Allah'ıma hep dua ediyorum nasip ettin ama sağlık li bir şekilde kucağımiza almayı da nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?