- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 45
- Konu Sahibi kumru_asya89
-
Senin kaç haftalik şu an cnmAma benim doktorum boş gebelik olabilir dedi
Yok görüntüden anlamam cnm kaç haftalik gebesinSize görüntü atsam anlar mısınız
4 yada 5 daha yeni dediSenin kaç haftalik şu an cnm
Görüntüden anlayan var mıdır burdaYok görüntüden anlamam cnm kaç haftalik gebesin
Ama şuan hiç bişey görünmüyor boş bi çember çarşambaya kadar nasıl gelişecek bebek göreceğiz4 5 hafta yazmışsın cnm bence yakında gözükür yolk merak etme
Bence boşa kuruntu yapma 4 5 hafta çok yeni daha bende o haftada görmedim sonra gördüm zaten cnm dr hemen boş gebelik olabilir niye diyorki ne saçma daha yeni zaten senin yapman gereken beklemek biliyorum çok zor ama acele etme nasipte varsa bebek vardır bekle sakin ol4 yada 5 daha yeni dedi
Çok sağol gerçekten çok ihtiyacım var desteğeBence boşa kuruntu yapma 4 5 hafta çok yeni daha bende o haftada görmedim sonra gördüm zaten cnm dr hemen boş gebelik olabilir niye diyorki ne saçma daha yeni zaten senin yapman gereken beklemek biliyorum çok zor ama acele etme nasipte varsa bebek vardır bekle sakin ol
Neden günlük ped kullanılmasın. Ben kullanıyorum. Fitil çok akıntı yapıyor çünkü.Hemen hemen herkes yaşıyor, inşallah bebek görününce ilaç verir zaten doktorunuz. Kanama görenler bile oluyor.
Ben günlük ped kullanmayın demeye geldim aslında. Sık sık çamaşır değişimi yapamıyorsanız eğer gün içinde gazlı bez kullanabilirsiniz
Dr a sormasını cnm nerden çıkarmış boş olabilir diye insanın yüzüne dan dan söylüyor bu dr lar çok garipler hayal kırıklığı yaratiyolarÇok sağol gerçekten çok ihtiyacım var desteğebilmiyorum neden öyle dedi üzdü beni
Kahverengi leke olmasa zaten beklerdim bebeği görmeyi sorun etmiyordum bu lekelenme beni korkuttu doktora götürdü
Dediğim gibi bekle yakında gözükecek çarşamba az kaldı cnm bende neler yaşadım ama şuan 3 haftadır doktora gitmiyorum bebeğim nasıl şuan bilmiyorum Allaha biraktim
4. Haftanın sonundan 6. Haftaya kadar benimde lekelenmem oldu canım. Benim tüp bebek olduğu için progesteron desteği zaten alıyordum ama dozunu değiştirmedi doktor olabilir dedi. Ben de çok stres ettim kendime lekelenme oldukça gidip beta hcg baktırdım ama şükür hep yükselmişti. Keseyi görünce de tekrar kan da hiç baktırmadım.Kızlar desteğinize çok ihtiyacım var
Daha yeni hamileyim 4-5 hafta Arası
3 gün önce kesemizi görmüştük
Haftaya da kalp atışını ve bebeğin oluşumunu görmeye gidecektik ama dün birkaç kez günlük pedimde açık kahverengi leke gördüm doktorum çağırdı gittim keseyi tekrar kontrol etti büyüme var ama bebek oluşumu henüz olmadığı için bekleyeceğiz ilaç veremem şuan dedi eğer kanama ya dönüşürse gel dedi ama bu şekilde kahve leken olursa haftayı bekleyelim dedi. Aranızda bunu yaşayan oldu mu çok üzgünüm lütfen yaşayan varda yazabilir mi
İnşallah benimde bi sorun olmaz4. Haftanın sonundan 6. Haftaya kadar benimde lekelenmem oldu canım. Benim tüp bebek olduğu için progesteron desteği zaten alıyordum ama dozunu değiştirmedi doktor olabilir dedi. Ben de çok stres ettim kendime lekelenme oldukça gidip beta hcg baktırdım ama şükür hep yükselmişti. Keseyi görünce de tekrar kan da hiç baktırmadım.
EvetDr a sormasını cnm nerden çıkarmış boş olabilir diye insanın yüzüne dan dan söylüyor bu dr lar çok garipler hayal kırıklığı yaratiyolar
Cnn şimdi eşimle sms msjlarima baktım 1 şubatta eşime msj atmıştım bebek gözüktü diye 17 aralık benim adet günümdü 11 ocakta kanda çıkmıştı gebelik bak burdan hesap etEvetgüzel bişey duymak için gözlerinin içine baktım oysa
Allah sizlerden razı olsun gönlüme su serptiniz Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla o kadar iyi geldi ki mesajınız anlatamam çok çok sağolunPazar günü 5+5 te kahverengi lekelenme ile gittim doktora. Benimki aşırı yorulduğum uzun yürüyüş ve tırmanıştan sonra oldu.
Karından baktı keseyi gördü ama henüz küçük bebeği göremedim şu an normal dedi. Lekelenme de normal yatın dinlenin on gün ağır iş yapmayın ve bol su için dedi
Aynı şekilde daha bebek görünmediği için ilaç vermedi.
Ben pazar gününden beri yatıyorum dinleniyorum bol su içiyorum lekelenme bir daha olmadı çok şükür korkmayın dinlenin siz de bol bol
Benim sat 31 ocaktıCnn şimdi eşimle sms msjlarima baktım 1 şubatta eşime msj atmıştım bebek gözüktü diye 17 aralık benim adet günümdü 11 ocakta kanda çıkmıştı gebelik bak burdan hesap et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?