Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman allahıııııım insanlarda hiç ahlak kalmamış. Kıyamet çok yaklaştı anlaşılan
sevglmle 2 senedir beraberz 3gun once hamile oldgumu ogrendim bunu onunla paylastim aileleri dusundugumuz icin aldirmaya karar versik gorunuste yarin doktora gdicez ama ben hic aldirmak istemiyorum napicagimi bilemiyorum hem korkuyorum hemde istemiyorum ama onu rahatlatmak icin aldiralim gitsib sen uzulme dusunme bu kadar diyorum onada uzuluyorum cok caresisiz...
onlarin yaninda ayni zmnda uni okuyrmm son siniftaym ztn evlenmek aklimizda var olnayan bsy deil benim aptallgmdan oldu ben artik birlikte yasamanin verdgi rahatlik surekli beraber yasama istegnden dolati hzlandrmak istedm ama ailelere biz birlikte olduk diye kasilarina nasil cikarz annn baban seni gelin olarak aldgmi gormeden bu sekilde utancla olmaz demi doru aslinda ama apar topr dugun olunca herkez anlicak sncta durumu alicgmzbtepkilerde malum
bende o ağlayanlardan biriyim canım içimizin yangısını kimse bilmez ben bu kızada kızmıyorum ama cocugu aldırmak yerine gidip ailesinin karsısına çıksın sonuçta birlikte yasadıklarını biliyolardır aileside bunu kabul ettiyse ilişkiye girebileceklerinizde biliyolardırböyle konuları okuyunca çook siniroluyorum...
önce zevkinizi düşünüyosunuz da madem herşeyi biliyosunuz korunmayıda bilseydiniz....
biliyomusun o bebeğe sahip oabilmek için yıllarca doktor doktor gezen para döken insanlar var ...
her adet olduğunda saatlerce ağlayanlar var....
inan bana şu an senin yerinde olmayı hamile olmayı öyle isterdim ki
siz se zevk için beraber oluyosunuz sonrada aldırsammı diye konuşuyosunuz....
madem ki sevgilinizle birlilte olmaktan ve sonuçlarından korkmamışsın bunu ailelerinize açıklamaktanda korkmazsınız bence
Hızlandırmak istedim dediğine göre bilinçli olarak hamile kaldın. Sonuçta bu durumu eninde sonunda ailelere söylemek gerektiğini de biliyordun. Burada ailelere söylemekten çekinen sen misin, yoksa o mu acaba?(ki bunu söyleyen oysa, konu çekinmek değil,evlenmeyi istememektir.) Sen zaten adımlarını bilerek atmışsın, ama sevgilinden beklediğin tavrı göremediğin için şu an pişmanlık yaşıyorsun diye düşünüyorum, öyle değil mi?
ben kararimi verdin dogru soyluyorsunuz allahin verdgi cani ondan baskasi alamaz bende aldirmiyorum nenolursa olsun allah bana bunu nasip ettyse sonucu neyse ona katlanip yasicam emin olablrsnz aksamda erkek arkdsma soylicem ister kabul eder ister etmez ben kararimi verdim aldirmicaaam ne kdr tepki almis olsamda kusura bakmayin lutfen yazilarin birinde deniyorum olmuyor diyen insanlari gorunce ben nasil b cana kiyarim demekten alamadim kendimi o kdr isteyen anneler var bunu ve eminim hakediolardr ins allah olmayanlara da tez zamanda verir bende b sekilde kabul etmesini saglicam ama kesinlikle aldirmicam
bende o ağlayanlardan biriyim canım içimizin yangısını kimse bilmez ben bu kızada kızmıyorum ama cocugu aldırmak yerine gidip ailesinin karsısına çıksın sonuçta birlikte yasadıklarını biliyolardır aileside bunu kabul ettiyse ilişkiye girebileceklerinizde biliyolardır
annesi suand mutfakta gidip ona acik acik durumu anlaticam artik noluyosa olsin
senin benden cok olmıs canım Rabbim benden önce sana nasip etsin inşallah anlıyorum seni...ben hep Allah ım düşmanıma bile yasatmasın anne olamama duygusunu diyorum..dualarımız kabul olsun canım...bizi bizden başkası anlamaz canım... sonuçta aklı başında insanlar düşünmeleri gerekti sonucunu...
ben varya 7 yıldır her ay adet olduğumda hep ağlıyorum.....
![]()