Hamileyim lekelenme olduk acil bakın lütfen ! ?

blacksky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
88
19
3
Oncelikle böyle bir konu varmıydi bilmiyorum ama çok panik yaptım ve korktum o yüzden direk yazmak ve bilen birileri varsa sormak istedim . 6 haftalik hamileyim ve az önce pembemsi leke geldi reçeteye uzandım suan ve kasıklarım da sancı olmaya başladı şiddetli değil fazla ama batar gibi giriyor . Sizce korkulacak bişey mi düşük mü yapıyorum ?
Arkasından bi daha tuvalete girdigimde kahve rengi geldi kızlar

Son düzenleme:
canim benim,hemen bi doktora git bence,icin de rahat eder...ilk üc ay cok önemli,ihmal etme lütfen...

canim benim,hemen bi doktora git bence,icin de rahat eder...ilk üc ay cok önemli,ihmal etme lütfen...
Yarın randevum vardı zaten o yüzden gitmedim ama bı daha görürsem gitmeyi düşünüyorum çok panik yaptım bide bugün çok ayakta durdum o yüzden oldu galiba

Doktora gidin hemen progestan verir sorun yoksa bende 3 gündür yatıyorum progestan kullanıyorum

Bir gelisme varmi ?bebis nasilmis
Doktor bir sorun olmadığını söyledi bebekte ve kese de ama benim için rahat etmedi kan testi yaptırdım bugün yine de yarın sonuçlar çıkacak ve ilaç takviyesine başlayacagiz büyük ihtimalle bilmiyorum aynı korku devam ama düne göre akıntının rengi daha açık kahverengi

Gecmiş olsun yine dikkat edin calisiyorsaniz rapor alın ben hareket ettikçe geliyor kahve akıntı ağrım da oluyor progestan kullanıyorum ama aynı Rabbim korusun gelecekleri varsa hicbirsey engel olamaz içini rahat tut inş.

Bana yazmadı henüz ilaç ben kullanmıyorum yarın yazacak hepsini nasipse . Aynen bende de öyle ayağa kalkınca biraz yürüyünce yorulnca geliyor ve ağrı oluyor bazen sağda bazen solda

Kızlar bende dun 6 saatlik bir yolculuk yaptım 6 hafta 6 günlük hamileyim dun akşam kahverengi bir leke geldi çok korkuyorum bugünde pazar gidemedim doktora yolda beni sarstı pek duz bir yol değildi ağrım falan yok ama leke gelince panik oldum bir sorun olmaz inşllh.

sanmam canum,dinlen bol bol...kanama seklinde olursa hemen git ama leke ve kahverengiyse endiselenme...devam ederse yine de git canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…