Yarın randevum vardı zaten o yüzden gitmedim ama bı daha görürsem gitmeyi düşünüyorum çok panik yaptım bide bugün çok ayakta durdum o yüzden oldu galibacanim benim,hemen bi doktora git bence,icin de rahat eder...ilk üc ay cok önemli,ihmal etme lütfen...
Teşekkür ederimgecmis olsun,insallah önemli bisey degildir...dinlen bol bol...
Teşekkür ederimdr a gidin
Yok aynı zaman değil hiç yoktu böyle bişey agrım falan korktum böyle olunca bayadoktora gitmelisin. birde bu kanama adetinle aynı zamana mı çakıştı.
iyi o zaman. bebek tutununcaya kadar fazla ayakta kalma, dinlen. doktor progestan verecek. ihmal etme.Yok aynı zaman değil hiç yoktu böyle bişey agrım falan korktum böyle olunca baya
Teşekkür ederim gidiyoruz şimdiDoktora gidin hemen progestan verir sorun yoksa bende 3 gündür yatıyorum progestan kullanıyorum
Teşekkür ederimm ilgin içiniyi o zaman. bebek tutununcaya kadar fazla ayakta kalma, dinlen. doktor progestan verecek. ihmal etme.
Teşekkür ederim ilgin içinDoktora gidin hemen progestan verir sorun yoksa bende 3 gündür yatıyorum progestan kullanıyorum
Doktor bir sorun olmadığını söyledi bebekte ve kese de ama benim için rahat etmedi kan testi yaptırdım bugün yine de yarın sonuçlar çıkacak ve ilaç takviyesine başlayacagiz büyük ihtimalle bilmiyorum aynı korku devam ama düne göre akıntının rengi daha açık kahverengiBir gelisme varmi ?bebis nasilmis
Bana yazmadı henüz ilaç ben kullanmıyorum yarın yazacak hepsini nasipse . Aynen bende de öyle ayağa kalkınca biraz yürüyünce yorulnca geliyor ve ağrı oluyor bazen sağda bazen soldaGecmiş olsun yine dikkat edin calisiyorsaniz rapor alın ben hareket ettikçe geliyor kahve akıntı ağrım da oluyor progestan kullanıyorum ama aynı Rabbim korusun gelecekleri varsa hicbirsey engel olamaz içini rahat tut inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?