Tup bebek değilTup bebek mi yoksa normal mi
inşllh bir daha olmaz kahverengiydi dinlendim yattım hep ama kotu birşey olmaz inşllhsanmam canum,dinlen bol bol...kanama seklinde olursa hemen git ama leke ve kahverengiyse endiselenme...devam ederse yine de git canim...
Yerleşme kanamasıdr ozaman cnm .tup bebekte risk daha fazla o yüzden sordumTup bebek değil
Yolculultan sonra olduya ondannkorktum sarstı beni yollar normalde olsa doktorda demişti korkmanıngerektirecek bişey yok diye inşllh yine korkacağım bir sorun yoktur.Yerleşme kanamasıdr ozaman cnm .tup bebekte risk daha fazla o yüzden sordum
Cnm bu kadar korkma EĞER bebegin seninleyse zaten gitmeyecek tir.ama gitmeyi kafaya koymuşsa kimse engel olamaz ama olumlu düşün .bol bol dinlen cnm birsey olmaz allahin izniyleYolculultan sonra olduya ondannkorktum sarstı beni yollar normalde olsa doktorda demişti korkmanıngerektirecek bişey yok diye inşllh yine korkacağım bir sorun yoktur.
hersey allahin bi mucizesi,bence de gidecek olan her sekilde gider...allaha emanetiz...Cnm bu kadar korkma EĞER bebegin seninleyse zaten gitmeyecek tir.ama gitmeyi kafaya koymuşsa kimse engel olamaz ama olumlu düşün .bol bol dinlen cnm birsey olmaz allahin izniyle
Aynen cnm allah büyükhersey allahin bi mucizesi,bence de gidecek olan her sekilde gider...allaha emanetiz...
Saol canım inşllh bişey olmaz Allahtan hayırlısıCnm bu kadar korkma EĞER bebegin seninleyse zaten gitmeyecek tir.ama gitmeyi kafaya koymuşsa kimse engel olamaz ama olumlu düşün .bol bol dinlen cnm birsey olmaz allahin izniyle
Amin insallahSaol canım inşllh bişey olmaz Allahtan hayırlısı
Allah büyük inşllh bişey olmazhersey allahin bi mucizesi,bence de gidecek olan her sekilde gider...allaha emanetiz...
Öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadasım bende ilk hamileliğimde aynısını yaşadım.. Şimdi ikinci gebeliğimdeyim ve iki gün önce yine aynısını yaşadım o yüzden lütfen içini rahat tut zaten doktora da gitmişsin sorun yok bunlar yerleşmeden kaynaklanan lekelenmelerKizlarrr beş haftalik gebeyim uç gün önce kirmizi kan geldi sonrasında kahve geliyor leke seklinde. hemen hemen her tuvalette sildigimde geliyor. Doktora gittim kese normal dedi. Ama ilk gebeligim olduğu için çok korkuyorum iğne verdi iki tane..
Amin canım kahverengi ise önemli bişey yok diyorlar kısaca ama tabi herkesin farklı olabilir benimde oldu ara ara dinlenmeye uzanmaya çalıştım hep öyle olduğunda çok şükür geçti benim doktor yerlesmeden dolayı olduğunu söyledi seninde öyle olduğunu düşünüyorum aynı çünkü benimde öyleydi kalbini Ferah tut dinlen bol bol bebeklerimizden önemli bişey yok bu zamanda allaha emanet hepsi dualarım hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)Kizlar
Ben de 9.haftadayim ve maalesef bu lekelenmelerden muzdaribim.ilk olarak 7 haftada 1-2 damla ďunden beri de günlük pedin yarisi kadar kahve lekelenmem oldu.dr um ulrasonla ayrintili bakti bebek de kese de çok saglikli kanamanin nedeni bunlar değil.rahat ol dedi ama ben rahat olamiyorum.korkuyorum.ayni sizlerin dediği gibi gidecek bebegi kimse durduramaz ama senin vakaada şimdilik böyle bi tehlike yok dedi.Hakkimizda hayirlisini ver Rabbim.Allah herkesin meleğini bağişlasin.
Benim adet olmam gereken gun kahvelenme lekelerim olmustu sonradan dikkat ettim adet gunu olduguna bi alakasi var midoktora gitmelisin. birde bu kanama adetinle aynı zamana mı çakıştı.
Üzerine görme diye bişey var ya onu yaşamış olabilirsin bence canımBenim adet olmam gereken gun kahvelenme lekelerim olmustu sonradan dikkat ettim adet gunu olduguna bi alakasi var mi
Yok canim oyle uzerine gorme gibi degil 3 hafta once yine olmustu o daha fazlaydi yerlesme kanamasiydi ama bu cok azdi ufak bi kanama olsa gerek ama kesede bi sıkıntı yok dun doktora gittim bebisse zaten daha gorunmuyor hayirlisi bakalim bugun gecti cok sukur beyaz akintilarim geri geldii :)Üzerine görme diye bişey var ya onu yaşamış olabilirsin bence canım
Benimde olmuştu senin haftandayken yerleşme kanaması bide 7. Haftada oldu plesanta oluşumu yüzündenmış doktorum öyle demişti sende de olursa telaş yapma inşallah bebeğini de görürsün sağlıklı :)Yok canim oyle uzerine gorme gibi degil 3 hafta once yine olmustu o daha fazlaydi yerlesme kanamasiydi ama bu cok azdi ufak bi kanama olsa gerek ama kesede bi sıkıntı yok dun doktora gittim bebisse zaten daha gorunmuyor hayirlisi bakalim bugun gecti cok sukur beyaz akintilarim geri geldii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?