Hamileyim lekelenme olduk acil bakın lütfen ! ?

Yolculultan sonra olduya ondannkorktum sarstı beni yollar normalde olsa doktorda demişti korkmanıngerektirecek bişey yok diye inşllh yine korkacağım bir sorun yoktur.
Cnm bu kadar korkma EĞER bebegin seninleyse zaten gitmeyecek tir.ama gitmeyi kafaya koymuşsa kimse engel olamaz ama olumlu düşün .bol bol dinlen cnm birsey olmaz allahin izniyle

Kizlarrr beş haftalik gebeyim uç gün önce kirmizi kan geldi sonrasında kahve geliyor leke seklinde. hemen hemen her tuvalette sildigimde geliyor. Doktora gittim kese normal dedi. Ama ilk gebeligim olduğu için çok korkuyorum iğne verdi iki tane..

Öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadasım bende ilk hamileliğimde aynısını yaşadım.. Şimdi ikinci gebeliğimdeyim ve iki gün önce yine aynısını yaşadım o yüzden lütfen içini rahat tut zaten doktora da gitmişsin sorun yok bunlar yerleşmeden kaynaklanan lekelenmeler

Kizlar
Ben de 9.haftadayim ve maalesef bu lekelenmelerden muzdaribim.ilk olarak 7 haftada 1-2 damla ďunden beri de günlük pedin yarisi kadar kahve lekelenmem oldu.dr um ulrasonla ayrintili bakti bebek de kese de çok saglikli kanamanin nedeni bunlar değil.rahat ol dedi ama ben rahat olamiyorum.korkuyorum.ayni sizlerin dediği gibi gidecek bebegi kimse durduramaz ama senin vakaada şimdilik böyle bi tehlike yok dedi.Hakkimizda hayirlisini ver Rabbim.Allah herkesin meleğini bağişlasin.

Amin canım kahverengi ise önemli bişey yok diyorlar kısaca ama tabi herkesin farklı olabilir benimde oldu ara ara dinlenmeye uzanmaya çalıştım hep öyle olduğunda çok şükür geçti benim doktor yerlesmeden dolayı olduğunu söyledi seninde öyle olduğunu düşünüyorum aynı çünkü benimde öyleydi kalbini Ferah tut dinlen bol bol bebeklerimizden önemli bişey yok bu zamanda allaha emanet hepsi dualarım hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

Üzerine görme diye bişey var ya onu yaşamış olabilirsin bence canım
Yok canim oyle uzerine gorme gibi degil 3 hafta once yine olmustu o daha fazlaydi yerlesme kanamasiydi ama bu cok azdi ufak bi kanama olsa gerek ama kesede bi sıkıntı yok dun doktora gittim bebisse zaten daha gorunmuyor hayirlisi bakalim bugun gecti cok sukur beyaz akintilarim geri geldii :)

Benimde olmuştu senin haftandayken yerleşme kanaması bide 7. Haftada oldu plesanta oluşumu yüzündenmış doktorum öyle demişti sende de olursa telaş yapma inşallah bebeğini de görürsün sağlıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…