Hamileyim, mutsuzum...

Genel olarak ilgisiz ise ilgi beklemeyin
Mutsuz olursunuz
Ama bu demek değil ki çocuğu ile ilgilenmeyecek
Aile yapısını bilemem, ailesi çocuklara değer veriyorsa
Gördüğünü uygular diye düşünüyorum
Umarım bebeğiniz, eşiniz ve siz çok mutlu bir aile olursunuz.

Yazdıkların beni umutlandırıyor.. İnşallah dediğin gibi olur..
Buna çok ihtiyacım/ız var..

:) Ben 27 yaşındayım eşim 33.
İnşallah doğumdan sonraki davranış değişikliği de benzer :)

Yaş farkımız da aynı Ben 25 eşim 31
İnşallah, gözlerin dolu dolu onları izleyeceğin günler de gelir...
Rabbim herkese ayrı ayrı imtihanlar vermiş, ben de eşimin duygularını yansıtamaması imtihanımdır derim hep :)))
5. Senemiz bitti elhamdülillah, şimdi diyorum ki... Çok güzel günlerimiz oldu ve oluyor...

İnşallah bunları da paylaştığın zamanları göreceğiz :)))
Çok uzattım hakkını helal et :)))

Estağfirullah.. Olumlu şeyler duymak beni rahatlatıyor..
Rabbim bugünleri unutturacak güzellikler verir inşallah

arkadaşlar bebek olunca değişir demişler benimkide öyleydi bebek oldu günde 20 kez arıyo bebek nasıl diye diyenler olmuş, e o zamanda bebeği özne yapıyo kadına gene değer yok ki, ben değişeceğini sanmıyorum, bazı insanlar vicdanlı ve duygusaldır bazıları değildir

okudukça sinirlendim eşine hatta terlikle kafasına kafasına vurasım geldi

sen hamile olduğunu söyleyince aklına gelen senin kilo alacağın mı yok hastalanacak yok kız büyütmek zor birde 33 yaşında kocaman adam kızlar benim hamileliğimi en güzel günlerimi burnumdan getirdikten sonra düzelse ne olacak

neyse as olan sensin birde artık bebeğin bu adama kedi yavrusu bile fazla

neyse hamile hamile sinirlenmiyim

ama çok üzüldüm durumuna ne sanıyor kendini

Son düzenleme:

O çok duygusal olduğunu ama dışa yansıtamadığını söylüyor.
Bebekle ilgilensin ben memnun olurum bundan..

Ona göre bunlar normal şeyler..
Erkekler böyle olurmuş..
Kim veriyo bu akılları bilmiyorumki..

Canım hamılesın senı üzmek ıstemem ama eşsinin çok degısecegıne ınanmıyorrum hatta bebekten sonrakı esın (çevremden gorduklerıme dayanarak soyluyorum) annelıgını beğenmeyen hasta olsa düşse vs. Hep senden bılecek sureklı senın vicdanını sorgulatacak konuşmalar yapacak ama sana pek yardımcı olmayacak bır ese benzıyor oyuzden suan da doğumdan sonrada seni sizi pamuklara sarıp sarmalayacagını hıc bekleme en azından hayal kırıklığına uğramamış olursun

Bence eşinizin doğumdan sonra değişmesini bekleyerek kendinizi büyük bir hayal kırıklığına sürüklemeyin.
Günde 1 kere agucuk gugucuk yapıp yine tv karşısına serilen baba modeli olacak bunu görmek hiç zor değil.
Ayrıca karnı burnunda hamile bir kadına yer sofrasında yemek yedirip sofra toplatmak her şeyin ötesinde vicdansızlık, bu haftada eşinizin ayakkabılarınızı bile bağlıyor olması gerekirdi.

benim esim de oyleydi.bir kiyafet bile almadi. butun alisverisi ben yaptim. aldiklarimi merak bile etmedi. dogumuma girdi benimle. oglum ilk dogdugunda gulerek agliyordu. benden cok sevdi ilk dogdugunda. bazi insanlar gormeden bazilari yasamadan sevemiyor.

esimi ilk kez oglum dogdugunda o kadar heyecanli ve mutlu gordum.

Merhaba eşinin duyarsızlığı seni çok üzüyor.
Eşin mühendis mi diye soracaktım.Benim eşim de mühendis.Duygularını çok belli etmiyor değil mi.Ben ilk bebeğime hamile kaldığımda öyle aman havalara uçmadı.Hiç konuyla ilgili konuşmadı.Yer sofrası olayı bizde de vardı o yüzden çok kavga ederdik.Ben hamileyim neden böyle yapıyorsun diye.Aynı dediğin gibi annem karnı burnunda tarlada çalışmış falan diyordu.Bir de yiğenlerine hep bir şey almak istiyordu.Taki bebeğim 4. ayına girdiği gün karnımda öldü.Öyle büyük travma yaşadıki eşim bana sarılıp ağladı.Annesine haber verirler hıçkırıkla ağladı.Sonra 2 sene düşünmedi bebek ona da bişey olur diye.En son ikimiz karar verdik kızıma hamile kaldım.Mutlu oldu.yine öyle aman aman ilgilenmiyordu annem yanıma gelip ilgileniyordu.Erkek istiyordu kız olduğunu duyunca öyle çok sevinmedi.kızım 7 aylık olunca dr kontrolünde dr bebeğinizin saçları çıkmış hem de uzun demişti.O zaman eşim babası ona tarak alacak saçlarını tarayacak demişti.Kızım hareket edince elini koyardı kızım dururdu.Neyse kızım doğdu kucağına aldı aldı eşim çok değişti.Kızımı seve seve bir hal oldu.Öyle ki öpmekten yüzünde siviceler çıktı.şimdi kızım 4 yaşına girecek.Bir şey istediğinde akan sular duruyor.Eşim eve gelirken eli kolu dolu kızıma oyuncaklar alır çikolatalar alır.Kızımla dışarı çıkarlar dünyanın şeyini aldırır babasına.Bir de şunu söyleyeyim daha hiç bağırmadı bile kızıma.
Ben de aynı senin gibi düşünüyordum ağlıyordum mahfediyordum kendimi.Seni anlıyorum o yüzden sıkma canını düzelecek herşey Bebişine odaklan o sağlıklı olsun doğunca sen zaten ona aşık olacaksın eşin ikinci planda kalacak.

Bu eski kafa adamdan karnına eğilip bebeğin sesini duymaya çalışmasını bekleme arkadaşım.
Çok üzüldüm senin için. Yani bir kadın hamileliğinde bile şımaramayacaksa ne zaman şımarabilir?
En güzel günlerin sen daha evliliğe alışamadan. Adamın odunluklarını keşfedip yontmadan çocuk istemişsin.
Kendine çok yazık etmişsin gerçekten

işyerinde 2 gebe arkadaşım var onlarla ilgili şeyleri anlatırım bazen eşime hatta geçen gün biriyle tanıştı sordu hemen kaç aylıktı erkekmiydi kızmıydı hareketlimiymiş diye,tam bir yengeç erkeği yapı meselesi bence, babam duygusal bi adam değildir öyle elinde çiçekle falan gelmedi hiç eve ama annem hamileyken sürekli elini karnına koyarmış dinlermiş vs

demek bu adamlar karılarına değil cocuklarına değer veriyor ilginç

bende az önce aşırı ilgiden dertlendim nankörlükmü edyorum acaba dedim konunuzu okuyunca...
insanların huyu değişmiyor malesef,ilgisizse bu böyle gidiyor...

bişi sormak istiyorum eşiniz hiç siizinle beraber doktota geldi mi bebeğinizi gördümü kalp atışlarını duydumu ?
eğer gelmediyse bence mutlaka beraber gidin. ayrıca erkek bebek istediğini her söylediğinde kızının onu duyduğunu ve ona küsdüğünü de hatırlatın lütfen durmunuza gerçekten çok üzüldüm benim eşim bırak sofrayı kaldırmayı evimi bile temizliyor çamaşırları asıyor katlıyor suyumu getiriyor allah bin kere razı olsun ondan çünkü ben çok bulantılı bir hamilelik geçiriyorum belki oda yapmazdı ama benim durmumu görüyor.. belki siz gerçekten çok güçlü durduğunuz her işi yaptığınız önüne yemeğini koyduğunuz için birşey olmadığını düşünüyor olabilir uzanın doktorum dinlenmem gerektiğinisöyledi deyin kalkmıcakmışım çok fazla ayakta durmıcakmışım dedi deyin suyunuzu isteyin nebilimm... erkeklerin çoğunda bu erkek bebek olayı vardır ama kız çocuk eşi eve bağlar cilveli oldukları için daha çok sevdirirler kendilerini diyorlar umarım sizinkiside öyle olur.

Eşinizin beklentilerinize cevap verememesine çok üzüldüm gerçekten. Ama bence bu ilgi olayı biraz yapı ile alakalı, demekki yapısında yok.

Kendi eşimi ve kendi hamileliğimi düşündüm de, ilk testimizi evde idar testi olark yapmıştık ve eşim sonuç çıkana kadar testi elinden bırakmamıştı.

Bir gün sonra işe gittiğinde hem bebeğimizin ilk tulumunu almış, hemde bana hediye almıştı.

Karnımda hareket ettiği zaman gözleri dolardı vs.

Hala bu ilgisi aynı ilk günlü gibi devam eder.

Seni sevmediğini vs. düşünmüyorum da ben yapısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

Babalar öyle olur benim kocam da vurdumduyymaz ama babam sürekli peşimde dolanır saolsun...Keşke kocam biraz olsun babama bezeseydi..

yuh yani şaka gibi bi eşiniz var kusura bakmayın ama biz 3 senedir bebek istiyoruz olmuyo doktor doktor geziyoz.benden çok eşim istiyo onu öle görmekte beni daha çok üzüyo...kimi bulamaz kimi bilemez derler..sizde onunla ilgilenmeyin bi süre ilgisiz kalın soğuk dawranın napcak bakalım.yanaşcakmı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…