- 23 Kasım 2012
- 184
- 87
- 98
- Konu Sahibi pc_ogretmeni
-
10 aylık evliyim.. Eşim hiçbir zaman çok ilgili bi eş olmadı..
Ama insan hamilelikte daha çok beklenti içinde oluyor sanırm..
31 haftalık hamileyim, eşimin bebeğimiz için heyecanlandığına şahit olmadım hala..
Canımın birşey isteyip istemediğini de sormadı hiç..
Burda daha önce bu konuyla ilgili dertlenmiştim, o zaman çok yeniydi hamileliğim..
Herkes bebek hareketlenince değişir demişti, ama dğişen bişey yok..
Bebeğim karnımda hareket ediyo, o bile ilgisini çekmiyor..
Şimdiye kadar kızımız için şunu alalım dediğini duymadım. Herşeyi ben düşünüyorum..
O sadece izliyor. Hatta bazen aldıklarım bile tartışma konusu oluyo..
Abartılı hiçbir alışveriş yapmadım. Gereken şeyleri aldım şimdiye kadar.. Zaten sğolsun annemler aldı birçok şeyi..
Beni de dşünmüyor hiç, artık ağırlaştım, ağrılarım oluyo..Yer sofrasında yiyoruz, sofrayı kaldırmıyor.
Suyunu bile benden istiyor..
En son dün maç izlerken bebeğim hareketlendi, bak dedim bakmadı, birkaç defa tekrarladım, o bakana kadar hareketleri durdu zaten..
Ben de kızdım bir kere de bak dediğimde baksan diye..
Bakınca ne olacak diye çıkıştı, karnın oynuyo işte ne var dedi..
Çok zoruma gitti.. Ben mi abartıyorum bilmyorum..
Göstermelik de olsa insan, sırf sevdiği mutlu olsun diye kendsine anlamsız gelen şeyleri yapamazmı???
bebeğine bile heyecanlanmayan bir insan galiba senin ki eski kafalı biraz ama kusura da bakma seni de şurda hatan olmuş çok erken hamile kalmışsın hemde çok erken tamam çocuk isteyebilirsin ama en azından bir 6 ay bekleseydin kocanı tanırdın belki çocuk istemezdin örneğin ben uzun süre çocuk istemiyorum hoş bizi evlilik o ladar sürer mi o da mechullerde ama...
Hep aynı işte erkeklerin bitmek bilmez egoları... Bi tek onlar var sanki bu hayatta
10 aylık evliyim.. Eşim hiçbir zaman çok ilgili bi eş olmadı..
Ama insan hamilelikte daha çok beklenti içinde oluyor sanırm..
31 haftalık hamileyim, eşimin bebeğimiz için heyecanlandığına şahit olmadım hala..
Canımın birşey isteyip istemediğini de sormadı hiç..
Burda daha önce bu konuyla ilgili dertlenmiştim, o zaman çok yeniydi hamileliğim..
Herkes bebek hareketlenince değişir demişti, ama dğişen bişey yok..
Bebeğim karnımda hareket ediyo, o bile ilgisini çekmiyor..
Şimdiye kadar kızımız için şunu alalım dediğini duymadım. Herşeyi ben düşünüyorum..
O sadece izliyor. Hatta bazen aldıklarım bile tartışma konusu oluyo..
Abartılı hiçbir alışveriş yapmadım. Gereken şeyleri aldım şimdiye kadar.. Zaten sğolsun annemler aldı birçok şeyi..
Beni de dşünmüyor hiç, artık ağırlaştım, ağrılarım oluyo..Yer sofrasında yiyoruz, sofrayı kaldırmıyor.
Suyunu bile benden istiyor..
En son dün maç izlerken bebeğim hareketlendi, bak dedim bakmadı, birkaç defa tekrarladım, o bakana kadar hareketleri durdu zaten..
Ben de kızdım bir kere de bak dediğimde baksan diye..
Bakınca ne olacak diye çıkıştı, karnın oynuyo işte ne var dedi..
Çok zoruma gitti.. Ben mi abartıyorum bilmyorum..
Göstermelik de olsa insan, sırf sevdiği mutlu olsun diye kendsine anlamsız gelen şeyleri yapamazmı???
Bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimizde de sevinmedi. Erkek istiyordu hep.. Ama ben gelir geçer normal bi heves sanmıştım..
Erkek adamın erkek evladı olur derler ya...
Bebeğim nerdeyse doğacak, erkek olsaydı dedi geçenlerde.. Çok bzuldum..
Kendimi doldurmk da istemiyorum ama bana ağır geliyo bu sözler...
Benim eşim de hemen hemen aynıydı..
Millet karısının karnını öper, benimki hareketlerine zorla bakardı benim zorumla...
Doğduğu zaman da çok beceremezdi, korkuyorum derdi tutmaya...
Biraz da fazla hareketli olunca, ya düşürürsem ya ağlarsa kıyamıyorum derdi..
Ama bana hep ilgisizlik gibi geldi açıkçası..
Ne biçim babasın, insan heveslenmez mi!!! Bağrındım durdum...
Şimdi kızımız 3,5 yaşında..
Bir kez caminin yanından geçerken korktu, çok büyük dedi içeride ne var ki öcü mü dedi...
Babasına anlattık korktuğunu..
Her pazar sabah erken çıkarlar, bir camiye gidip dua ederler, bazen çorba bile içer gelirler
Çok çok şükür, kucağına alamayan adam banyosunu bile yaptırır zaman zaman
Eşinin dediği gibi, bilemiyorlar belki, her erkek beceremiyor çok heveslenmeyi..
Tamam sofrayı kaldırmaması yanlış, farkındayım, ama ne bileyim..
Sen iyi görünüyorsundur, sürekli güçlü kadın olmuşsundur o da alışmıştır diye düşündüm..
Ama sevmediğinden, istemediğinden değildir bence..
Birebir yaşadım yaa, İnegöl'den Bursa'nın diğer ucundaki hastaneye otobüslerle, metroyla kendim gittim 8 aylıktım..
Ama bu demek değil ki beni de bebeği de sevmiyor..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Geçmeyecek aslında, tavsiyeler de boş gelecek, diyorum ya yaşadım
Ama elinden geldiğince üzülme, ve ilgisizsin deme..
Bizimle ilgilenmediğinde üzülüyoruz, ilgine ihtiyacımız var gibi konuş..
Ona yaptıklarını değil sana hissettirdiklerini söyle..
Naçizane bir kaç düşüncem...
Umarım az da olsa faydam olur :))
bu ne ya millet gaza getirmiş,eşin seni sevmiyor,diye:))Benim eşimde aynı durumda.Hiç merak etmiyor hareketlerini falan bende 23 haftalık hamileyim.Hiç heyecanlanmıyor,bişiler almak için heveslenmiyor.seninle aynı durumda ama beni ve bebeğimi sevmediğinden değil.nası bişi olduğunu anlamadığından.Hele bi bebişimiz doğsun,görürüm ben onun mutluluğunu ilgisini.Sende boşver kafana takma.Zorla sevdirmiyorum ben bebeğimi,istemiyorsa sevmesin karnımdayken.Ama her gördüğüm bebeği seviyorum onada sevdiriyorum.Özellikle yakın çevremdekileri..Araştırırsan ilk bebekte hamilelikte babaların tavrı hep böyle,takma o yüzden.hamileliğinin tadını çıkar
Bence eşinizin doğumdan sonra değişmesini bekleyerek kendinizi büyük bir hayal kırıklığına sürüklemeyin.
Günde 1 kere agucuk gugucuk yapıp yine tv karşısına serilen baba modeli olacak bunu görmek hiç zor değil.
Ayrıca karnı burnunda hamile bir kadına yer sofrasında yemek yedirip sofra toplatmak her şeyin ötesinde vicdansızlık, bu haftada eşinizin ayakkabılarınızı bile bağlıyor olması gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?