- Emoji Skoru
- 70.200
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi kubranursarac
Be kafasız niye söylemiyorsun diyesin. Bir tanecik hapa bakardı. Hem yapıyor hem soğuk yapıyor çok sinir bozucu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca bebek yok şu an kararını ver düşün derim hayırlısı olsun.4 haftalıkmış
Tüm yorumlara baktım konu sahibi hiç kaç haftalık olduğu ile ilgili detay vermemiş. Siz nerden biliyorsunuz?4 haftalıkmış
Özelden konuştukTüm yorumlara baktım konu sahibi hiç kaç haftalık olduğu ile ilgili detay vermemiş. Siz nerden biliyorsunuz?
Bunu yazmaya gelmiştim panik olacağına ertesi gün hapı alsaymışDemek ki nişanlanınca o kadar rahatlamamak lazım
Gerizekalı nişanlınız adam olsaydı bir ertesi gün hapı ile sıkıntı yaşamazdınız
Hem salaklıgı yapıp hem niye soğuk yapıyor
Sevişmenin sonu boşalma ,boşalmada çıkan sperm sonucu döllenme ne bekliyordunuz ? madem aglayip zirkayacaktiniz kondom kullansaydiniz ? Bilinçsiz bilinçsiz sevişip agliyorsunuz. Düğünü erkene çekeceksin ya da resmi nikahı kiyacaksiniz.ailelere de mecbur aciklayacaksiniz.Suçlu olduğu için konuşmaya yüzü yok ondan eğer o zaman söylese önlem alabilirdim ben de buna bağırdım çağırdım şimdi de kara kara düşünüyoruz işte
Hadi o söylemedi siz nasıl anlamadınızGerçekten haklısınız o da pişman zaten bana yalan söylediği için de konuşmaya yüzü yok kendisi öyle söylüyor yani panikledim o an kızarsın diye söyleyemedim bir şey olmaz sandım dedi
Fıtı fıtıHadi o söylemedi siz nasıl anlamadınız
Yani anlamamak mümkün değil bence. Anında içinizden uçup gidip yumurtayla kavuşmuşlar resmen
Konuyu okurken ben de bunu düşündüm. İçinde o sıvıyı akışkanlığı hissetmesi lazımdı. Hissetmemesi tuhaf geldi.Hadi o söylemedi siz nasıl anlamadınız
Yani anlamamak mümkün değil bence. Anında içinizden uçup gidip yumurtayla kavuşmuşlar resmen
hadi tecrübesiz geldiğini anlamadı ama yani sonra da mı anlamadıKonuyu okurken ben de bunu düşündüm. İçinde o sıvıyı akışkanlığı hissetmesi lazımdı. Hissetmemesi tuhaf geldi.
Zaten nişanlısınız hemen evlenin. Bu aldırma mevzusu hemen akla geliyo maşallah ama kimse korunalım dikkatli olalım demiyo.3 ay önce nişanlandım bunun rahatlığıyla nişanlımla beraber olduk. İçine boşalmadım merak etme dedi ben de bir şey hissetmedim zaten reglim gecikince korktum nişanlıma söyledim o da o gün panik yaptım sana söylemedim ama ben senin içine boşaldım dedi. Ağlamaktan içim çıktı sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim düğünü yazın yapacaktık düğünle üstünü kapatalım desem o zamana benim karnım büyür. Nişanlıma napıcaz diyorum ağlıyorum çok soğuk davranıyor aldırmalı mıyım bilmiyorum nasıl zarar vericem bebeğe çok kötüyüm
Aşırı cesur gördüm sizi;toplumsal baskı ve içinde bulunduğunuz kaosu düşünmek yerine bebeği düşünüyorsunuz, o zaman nişanlınıza da basın tekmeyi ve doğurun tek başınıza bakın. Adam sizin arkadanızda durmayacağı açık nasıl söylerim diyor ailesine, trajikomik. Evlenseniz de evlenmeden hamile kalan gelin olarak pek hoş karşılanmayacağınız açık nişanlınızın bu tutumuyla. Tabi bunların hepsi konu gerçekse.Öyle bir düşüncem yok şuan nişanlımı da düşünmüyorum ben bebeğe üzülüyorum bizim hatamıza o katlanacak şu dakika atarım yüzüğü bana yalan söyledi sonuçta
Kız durumu ailelerin bilmemesi lazım toplumda hoş gözle bakılmayan şeyler bunlar demiş bazı yorumlarda bu sorumsuzu baba yapma terk et falan yazmışsınız. Yani kızın yaşam tarzı ile çok tezat, ne yapsın nişanlanmış ve nişanlısından çocuk aldırmış olarak hayatına devam mı etsin çözüm bu mu? Düğünü öne çekeceksiniz güzel kardeşim başka yolu yok biraz rezil olmayı göze alacaksınız ya da ilk bebeğinizi aldırıp düğününüzü yapacaksınız iğrenç bir psikolojiyle başka yolu yok senin için. Çocuğu aldırıp ortaokuldan beri sevgili olduğun adamı bırakacak vibe ı alamadım ben senden. Adamın zaten her hareketi falso.3 ay önce nişanlandım bunun rahatlığıyla nişanlımla beraber olduk. İçine boşalmadım merak etme dedi ben de bir şey hissetmedim zaten reglim gecikince korktum nişanlıma söyledim o da o gün panik yaptım sana söylemedim ama ben senin içine boşaldım dedi. Ağlamaktan içim çıktı sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim düğünü yazın yapacaktık düğünle üstünü kapatalım desem o zamana benim karnım büyür. Nişanlıma napıcaz diyorum ağlıyorum çok soğuk davranıyor aldırmalı mıyım bilmiyorum nasıl zarar vericem bebeğe çok kötüyüm