- Konu Sahibi Candycandyyy
-
Bende duymamistim internette okudumKan alınıyor evet ama röntgen hiç duymadım.hamile olduğunuzu söylerseniz zaten çektirmezler
Gittiğiniz hastaneye sorun yinede ama çektireceklerini sanmıyorumBende duymamistim internette okudum
Röntgen istemiyorlar diye biliyorum onu isteyeceklerini zannetmiyorum kan tutması olayın da da bunu hemşireye belirtin bayılma da oluyor mu oluyorsa söyleyin acilde sizi yatırarak alırlar biz öyle yapıyorduk çünki tedbir amaçlı bide kesinlikle kan alınırken bakmayın bitti denilene kadar3 buçuk aylık hamileyim. Evlilik için sağlık raporu almak zorundayım internette sağlık raporu için 3 tüp kan ayrıca akciğer röntgeni istendiği yazıyor. Beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayılıyorum ve istifra ediyorum gerçekten üç tüp kan alınırsa bu beni çok zor duruma sokacak. Akciğer röntgeni de istendiği yazıyor hamileyken röntgen çekilir mi bilemedim. Bebekte gelişim bozukluğu ve düşüğe sebep oluyormuş. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ne isteniyor tam olarak bu sağlık raporunfa
Çok teşekkür ederim insallah. Hastane kayıtlarında hamile olduğum görünüyor sistemde en son 27 ağustosta ikili tarama verdim o da e nabizda görünüyor. Ama hiç sağlık ocağına girmedim orda da görünür heralde sistemden. İllede röntgen diye diretmelerinden korkuyorumHamileliğin sürecinde de bebekle ilgili değerlendirmeler için kan vermeniz gerekecektir. (ek bilgi olarak kenarda dursun)
Kan vermeye gittiğinizde hamile olduğunuzu belirtin ve evlenmek üzeri olduğunuzu, gerekli sağlık taramasını bu çerçevede yürüteceklerini düşünüyorum. Allah analı babalı büyütsün. Şimdiden evliliğinizi kutlarım. Çok mutlu olursunuz inşallah
Canım bunu düşünme iğne bi kere batırılıyor sonuçta beş dakka sürmez isterse 10 tüp olsun ama en fazla 3 tüp alırlarPeki kaç tüp kan alırlar bilginiz var mi
Biz asmde kan verdik sadece kimse röntgen falan istememişti3 buçuk aylık hamileyim. Evlilik için sağlık raporu almak zorundayım internette sağlık raporu için 3 tüp kan ayrıca akciğer röntgeni istendiği yazıyor. Beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayılıyorum ve istifra ediyorum gerçekten üç tüp kan alınırsa bu beni çok zor duruma sokacak. Akciğer röntgeni de istendiği yazıyor hamileyken röntgen çekilir mi bilemedim. Bebekte gelişim bozukluğu ve düşüğe sebep oluyormuş. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ne isteniyor tam olarak bu sağlık raporunfa
Kan alınırken bakmıyorum kendimi sıkmıyorum genelde alkollü pamuk kokluyorum o iyi geliyor. Ilk beta hcg baktırmak için kan vermiştim alkollü pamuk istemiştim beni kan tutuyor demiştim vermemislerdi bende bayıldımRöntgen istemiyorlar diye biliyorum onu isteyeceklerini zannetmiyorum kan tutması olayın da da bunu hemşireye belirtin bayılma da oluyor mu oluyorsa söyleyin acilde sizi yatırarak alırlar biz öyle yapıyorduk çünki tedbir amaçlı bide kesinlikle kan alınırken bakmayın bitti denilene kadar
Verem dispanserinde cektirmek gerekiyor rapor için bizde yaptirmistikKan alınıyor evet ama röntgen hiç duymadım.hamile olduğunuzu söylerseniz zaten çektirmezler
Bizde sadece kan almışlardı zamanındaVerem dispanserinde cektirmek gerekiyor rapor için bizde yaptirmistik
Verem dispanserinde cektirmek gerekiyor rapor için bizde yaptirmisti
Ben gecen yıl evlendim. Röntgen falan istemediler.Bende duymamistim internette okudum
İsteyenler de varmış kafalarına göre iş yapıyorlar benceBiz asmde kan verdik sadece kimse röntgen falan istememişti
Sağlık odağından mı aldiniz raporuBen gecen yıl evlendim. Röntgen falan istemediler.
Her yerde farkli demekkiBizde sadece kan almışlardı zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?