Hamileyim nikah için sağlık raporu ve röntgen

Candycandyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
96
-31
286
İstanbul
3 buçuk aylık hamileyim. Evlilik için sağlık raporu almak zorundayım internette sağlık raporu için 3 tüp kan ayrıca akciğer röntgeni istendiği yazıyor. Beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayılıyorum ve istifra ediyorum gerçekten üç tüp kan alınırsa bu beni çok zor duruma sokacak. Akciğer röntgeni de istendiği yazıyor hamileyken röntgen çekilir mi bilemedim. Bebekte gelişim bozukluğu ve düşüğe sebep oluyormuş. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ne isteniyor tam olarak bu sağlık raporunfa

Hamileliğin sürecinde de bebekle ilgili değerlendirmeler için kan vermeniz gerekecektir. (ek bilgi olarak kenarda dursun)
Kan vermeye gittiğinizde hamile olduğunuzu belirtin ve evlenmek üzeri olduğunuzu, gerekli sağlık taramasını bu çerçevede yürüteceklerini düşünüyorum. Allah analı babalı büyütsün. Şimdiden evliliğinizi kutlarım. Çok mutlu olursunuz inşallah

Röntgen istemiyorlar diye biliyorum onu isteyeceklerini zannetmiyorum kan tutması olayın da da bunu hemşireye belirtin bayılma da oluyor mu oluyorsa söyleyin acilde sizi yatırarak alırlar biz öyle yapıyorduk çünki tedbir amaçlı bide kesinlikle kan alınırken bakmayın bitti denilene kadar

Çok teşekkür ederim insallah. Hastane kayıtlarında hamile olduğum görünüyor sistemde en son 27 ağustosta ikili tarama verdim o da e nabizda görünüyor. Ama hiç sağlık ocağına girmedim orda da görünür heralde sistemden. İllede röntgen diye diretmelerinden korkuyorum

Biz asmde kan verdik sadece kimse röntgen falan istememişti

Kan alınırken bakmıyorum kendimi sıkmıyorum genelde alkollü pamuk kokluyorum o iyi geliyor. Ilk beta hcg baktırmak için kan vermiştim alkollü pamuk istemiştim beni kan tutuyor demiştim vermemislerdi bende bayıldım

Geçen yıl nikah kıydık mart 2020de işlemleri yaptık verem savaş dispanserinden röntgen istemişlerdi her yerde değişiyor sanırım ama sizden istemezler böyle bir durumda

Her yer farkı uygulama yapıyor. Ben kan bile vermedim. Sadece eşimden almışlardı. O taşıyıcı çıkarsa sizden alacağız dediler. Ne alaka bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…