Hamileyim nikah için sağlık raporu ve röntgen

Birer tüp aldılar iki işlemde de ben bir tüpte baygınlık geçirdim fobim var iğneye atamıyorum bi turlu

Röntgen aile hekiminin insiyatifinde. Hamile olduğunuzu söylerseniz verr raporu kan tahliliyle.

Eşimden aldılar ama bnden almadılar nikah da eşimin raporu nu verdiler doğum yaparken doktora göster dediler röntgen i ilk defa duydum
Röntgeni ben internette okudum bazı arkadaşlardan da istemisler benden istemediler ama üç koca tüp kanım gitti rengim benzim attı bayıldım sabahın 9 da verdim şuan bile ne iştahım yerine geldi ne bisey uzanıyorum. Ordan da ikili tarama test sonucumu almaya gittim ultrasona girdim hal kalmadı bende bugün arabayla gitmemize rağmen bittim ben.

Geçmiş olsun canım

Hamile bir kadina rontgen cekmezler merak etmeyin. Siz hamileyim dedikten sonra kimse olmaz röntgen cekileceksin demez. Rontgen yoksa nikahta yok demez. endise etmeyin.

Kan almaya gelince kan alinirken hicbir sekilde bakmayin. onemli olan saglikli bir damar bulunup saglikli bir sekilde iğneyle damarin icine kan gelecek sekilde girilmesi. hemsire bunu basardiktan sonra 1 tum ile 10 tupun farkı yokki cok fazla kan almış bir hemsire hic canınizı acitmadan bu islemi basarabilir. kan tutuyorsa kesinlikle bakmayın baska tarafa bakın. hemsire bitti diye size haber verecektir.

Geçmiş olsun canım
Saolasin canm daha bir saat sonra nüfus müdürlüğüne gidecez evlilik icin izin belgesi cikarttirmaya eşimde bende. Iyiki bi tanıdıktan bugunlugune araba aldık da arabayla gidiyoruz heryere bende derman diye bişi kalmadı ya mahvoldum ben o 3 tüp kan gidince hala toparlanamadim midem çok kötü

Geçmiş olsun canım
Test sonucum da risksiz cıktı şükürler olsun
Bakmadım eşim yanımdaydı eşime gömüldüm kanı alana kadar. Ama çok fazla aldı benim bünyeme göre aç karına gittik test için. Çok zorlandım 2 saat falan hayalet gibi gezdim rengim falan hep gitti şuan hala midem bulanıyor kahvaltı yapalım dedik Iştahsızliktan anca 2 küçük parca börek yiyebildim
Bir çay bardağına yakın vişne suyu ictim çıkardım geri midem almadı

Hamilelik ten dolayı olabilir cnm dinlen bol bol bende kan verirken korkuyordum ama bayılma olmuyodu şimdi alıştım hiç hissstmiyorum bile

Hamilelik ten dolayı olabilir cnm dinlen bol bol bende kan verirken korkuyordum ama bayılma olmuyodu şimdi alıştım hiç hissstmiyorum bile
Bayilmaman guzel canim. çok korkmadım aslında ama aç karına 3 koca tüp beni çok zorladı (hesabim kapandı geçici olarak eski hesabimdan girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…