Hamileyim nikah için sağlık raporu ve röntgen

Geçen yıl nikah kıydık mart 2020de işlemleri yaptık verem savaş dispanserinden röntgen istemişlerdi her yerde değişiyor sanırım ama

Geçen yıl nikah kıydık mart 2020de işlemleri yaptık verem savaş dispanserinden röntgen istemişlerdi her yerde değişiyor sanırım ama sizden istemezler böyle bir durumda
İnşallah istemezler. Isterlerde röntgene girmem cimer e şikayet ederim. Röntgen istemeyen bir yer bulur ordan alirim

Sağlık ocağından aldık geçen sene. Kan verdim ki benden kan da çıkmadı zar zor alabildiler. Kaç tüptü hatırlamıyorum. Röntgeni ilk defa sizden duyuyorum başka arkadaşlarım alırken de sadece kan vermişlerdi.

4 sene önce evlendim, akciğer filmi çekiyorlardı o zaman ama hamile olduğunuzu belirtirseniz çekmezler

Bende de beta hcg verirken kan çıkmadı 1 dakika falan sürdü kan alması hatta bi ara kolumu bıraktı ben de bitti sandım döndüm baktım iğne hala kolda asılı duruyor çok kötüydü çok..

Kanı kaç tüp aldılar hatırlamıyorum ama akciğer filmi istemişlerdi bizden İstanbul’da.

Kanı kaç tüp aldılar hatırlamıyorum ama akciğer filmi istemişlerdi bizden İstanbul’da.
Az önce geldım saglık ocagından bana 9 gibi aç karnına gel dediler kaç tüp kan alacaksınız diye sordum bi kaç tüp alacaz niye sordun dediler hayatımda böyle saçma bir şey görmedim bir kaç tüp kan alacakmış bir tüp neyine yetmiyor acaba

Röntgen falan neyin içinmiş anlamadim .. Ben röntgen cekinmedim. Ama sperm testi vs olsa daha iyi olur ...

Evet. Aile hekimliğinden aldım. Şuan röntgen olayı varsa da sizden istemezler. Gebeler röntgene giremez
Yok röntgen vermem zaten mümkün değil risk
Röntgen falan neyin içinmiş anlamadim .. Ben röntgen cekinmedim. Ama sperm testi vs olsa daha iyi olur ...
Ne röntgen ne başka test gerekli değil bence ya uğraşmaktan başka bişi değil bir damla kandan bile bakmaları lazım ya bulasıcı hastaliklara bi kaç tüp kan nedir ayıp ya

Kan verirsiniz sadece ben de geçen sene evlendim röntgen istemediler. Ama hamileliğiniz boyunca sürekli kan vermeniz gerekiyor kendinizi hazırlayın lütfen

Stres yapacak bir durum yok gebe olduğunuzu söylersiniz ona göre yol çizerler..

Kan verirsiniz sadece ben de geçen sene evlendim röntgen istemediler. Ama hamileliğiniz boyunca sürekli kan vermeniz gerekiyor kendinizi hazırlayın lütfen
doğuma kadar ben kan vermeye razıyım haftadan haftaya veririm mecbur ama bir günde bir kaç tüp kan almaları beni zorlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…