- Konu Sahibi Candycandyyy
-
Geçen yıl nikah kıydık mart 2020de işlemleri yaptık verem savaş dispanserinden röntgen istemişlerdi her yerde değişiyor sanırım ama
İnşallah istemezler. Isterlerde röntgene girmem cimer e şikayet ederim. Röntgen istemeyen bir yer bulur ordan alirimGeçen yıl nikah kıydık mart 2020de işlemleri yaptık verem savaş dispanserinden röntgen istemişlerdi her yerde değişiyor sanırım ama sizden istemezler böyle bir durumda
Keşke bende kan vermesem şans yokki bende..Her yer farkı uygulama yapıyor. Ben kan bile vermedim. Sadece eşimden almışlardı. O taşıyıcı çıkarsa sizden alacağız dediler. Ne alaka bilmiyorum.
4 sene önce evlendim, akciğer filmi çekiyorlardı o zaman ama hamile olduğunuzu belirtirseniz çekmezler3 buçuk aylık hamileyim. Evlilik için sağlık raporu almak zorundayım internette sağlık raporu için 3 tüp kan ayrıca akciğer röntgeni istendiği yazıyor. Beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayılıyorum ve istifra ediyorum gerçekten üç tüp kan alınırsa bu beni çok zor duruma sokacak. Akciğer röntgeni de istendiği yazıyor hamileyken röntgen çekilir mi bilemedim. Bebekte gelişim bozukluğu ve düşüğe sebep oluyormuş. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ne isteniyor tam olarak bu sağlık raporunfa
Bende de beta hcg verirken kan çıkmadı 1 dakika falan sürdü kan alması hatta bi ara kolumu bıraktı ben de bitti sandım döndüm baktım iğne hala kolda asılı duruyor çok kötüydü çok..Sağlık ocağından aldık geçen sene. Kan verdim ki benden kan da çıkmadı zar zor alabildiler. Kaç tüptü hatırlamıyorum. Röntgeni ilk defa sizden duyuyorum başka arkadaşlarım alırken de sadece kan vermişlerdi.
Evet. Aile hekimliğinden aldım. Şuan röntgen olayı varsa da sizden istemezler. Gebeler röntgene giremezSağlık odağından mı aldiniz raporu
Az önce geldım saglık ocagından bana 9 gibi aç karnına gel dediler kaç tüp kan alacaksınız diye sordum bi kaç tüp alacaz niye sordun dediler hayatımda böyle saçma bir şey görmedim bir kaç tüp kan alacakmış bir tüp neyine yetmiyor acabaKanı kaç tüp aldılar hatırlamıyorum ama akciğer filmi istemişlerdi bizden İstanbul’da.
Yok röntgen vermem zaten mümkün değil risk alamamEvet. Aile hekimliğinden aldım. Şuan röntgen olayı varsa da sizden istemezler. Gebeler röntgene giremez
Biz de yaptırdık ciger filmi kimse yaptırmamiş ayolVerem dispanserinde cektirmek gerekiyor rapor için bizde yaptirmistik
Vallahi benim cevremde herkes cektirmis, cektirmeyen nasil rapor almis anlamadim senelerdir boyle veriyorlardiBiz de yaptırdık ciger filmi kimse yaptırmamiş ayol
Yok röntgen vermem zaten mümkün değil riskEvet. Aile hekimliğinden aldım. Şuan röntgen olayı varsa da sizden istemezler. Gebeler röntgene giremez
Ne röntgen ne başka test gerekli değil bence ya uğraşmaktan başka bişi değil bir damla kandan bile bakmaları lazım ya bulasıcı hastaliklara bi kaç tüp kan nedir ayıp yaRöntgen falan neyin içinmiş anlamadim .. Ben röntgen cekinmedim. Ama sperm testi vs olsa daha iyi olur ...
Hastane miydi saglık ocağından mı aldınız acaba birde kaç tüp alındı hatırlıyor musunuz2011 de evlendik hem kan verdik hem de röntgen çekindik
doğuma kadar ben kan vermeye razıyım haftadan haftaya veririm mecbur ama bir günde bir kaç tüp kan almaları beni zorlayacakKan verirsiniz sadece ben de geçen sene evlendim röntgen istemediler. Ama hamileliğiniz boyunca sürekli kan vermeniz gerekiyor kendinizi hazırlayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?