- Konu Sahibi Candycandyyy
-
Valla en güzeli bana denk gelmez böyle şans yok bendeBenden kan bile almadılar hemde ankara gibi bir başkentte
Hamilelikte her seferinde tek tüp almıyorlar ki. Bende sağlık ocağında nikah işlemleri için tek tüp aldılar.doğuma kadar ben kan vermeye razıyım haftadan haftaya veririm mecbur ama bir günde bir kaç tüp kan almaları beni zorlayacak
Hastanede 3-4 tüp kan verdik yanlış hatırlamıyorsam röntgeni de başka bir yerde çektirmiştikHastane miydi saglık ocağından mı aldınız acaba birde kaç tüp alındı hatırlıyor musunuz
Vallahi benim cevremde herkes cektirmis, cektirmeyen nasil rapor almis anlamadim senelerdir boyle
Ben bugün sağlık ocağından geliyorum bir kaç tüp dedi resmenHamilelikte her seferinde tek tüp almıyorlar ki. Bende sağlık ocağında nikah işlemleri için tek tüp aldılar.
AnladımHastanede 3-4 tüp kan verdik yanlış hatırlamıyorsam röntgeni de başka bir yerde çektirmiştik
Canim sen gebeymissin zaten senden film isteyemezlerBen bugün sağlık ocağından geliyorum bir kaç tüp dedi resmen
Bir tüple ile üç tüp arasında ne fark var yahu. Tüpler küçük zaten. Birde fenalaşmazsanız üçte de bir şey olmaz herhalde. Ben de asla bakamam, başka yöne bakar başka şeyler düşünürüm kan alınırken. Şimdiden geçmiş olsun.doğuma kadar ben kan vermeye razıyım haftadan haftaya veririm mecbur ama bir günde bir kaç tüp kan almaları beni zorlayacak
Sistemde bakınca hemen görünüyor hamile olduğum bencede istememesi lazım isteselerde veremem zaten röntgen mümkün değil de dediğin gibi istemezler ya böyle bir durumdaCanim sen gebeymissin zaten senden film isteyemezler
Yok yok istemezler merak etmeSistemde bakınca hemen görünüyor hamile olduğum bencede istememesi lazım isteselerde veremem zaten röntgen mümkün değil de dediğin gibi istemezler ya böyle bir durumda
Şimdi şöyle anlatayım bir tüp kan neyse kanı veriyorum ama kanın vücudumdan çekildiğini adeta hissediyorum birde 3 4 tüp alınırsa hemen rengim atar benimBir tüple ile üç tüp arasında ne fark var yahu. Tüpler küçük zaten. Birde fenalaşmazsanız üçte de bir şey olmaz herhalde. Ben de asla bakamam, başka yöne bakar başka şeyler düşünürüm kan alınırken. Şimdiden geçmiş olsun.
Istanbuldayim. Ne zor işmiş bu raporu almak kan verme saatleri falan da varmış saat 9 dan sonra kan alınmıyormuş bosu boşuna randevu aldım gittimHangi sehirdesiniz? Istanbuldaysaniz, üsküdar belediyesi röntgen istemedi cok cok yakin bir zamanda.
Lan tutuyorsa afedersiniz ama adet olunca napiyosun uzIstanbuldayim. Ne zor işmiş bu raporu almak kan verme saatleri falan da varmış saat 9 dan sonra kan alınmıyormuş bosu boşuna randevu aldım gittim
*Kan tutuyorsaLan tutuyorsa afedersiniz ama adet olunca napiyosun uz
Istanbuldayim. Ne zor işmiş bu raporu almak kan verme saatleri falan da varmış saat 9 dan sonra kan alınmıyormuş bosu boşuna randevu aldım gittim
İnsallah saolun. İkinci hamileliğimAsm lerde lab olmadigi icin erken alinir, numuneler lab olan kurumlara gönderilir. Aracin saatinden önce hazir olmali.
Sikmayin caninizi. Halledilir bir sekilde.
Ilk hamileliginiz mi?
İki kez kan verdim bi beta hcg baktırırken ikincisi ikili test için verdım kontroller devam ediyor kafama göre hastaneye gidip durmuyorum ne zaman cagırırlarsa o zaman gitmiyorum3,5 aylık hamilesiniz ve daha kan vermediniz mi?
Takibinizin düzgün yapıldığına emin misiniz?
Bence önemli kısım bu, röntgeni hiç duymadım.
3 tüp de değil, tek tüp kan alımı sanıyorum.
Ebenizi yapıyorum.Lan tutuyorsa afedersiniz ama adet olunca napiyosun uz
Konuda öyle bir anlatmışsınız ki hiç kan vermediğinizi düşündürdü, kusura bakmayın.İki kez kan verdim bi beta hcg baktırırken ikincisi ikili test için verdım kontroller devam ediyor kafama göre hastaneye gidip durmuyorum ne zaman cagırırlarsa o zaman gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?