Hamileyim nikah için sağlık raporu ve röntgen

doğuma kadar ben kan vermeye razıyım haftadan haftaya veririm mecbur ama bir günde bir kaç tüp kan almaları beni zorlayacak
Hamilelikte her seferinde tek tüp almıyorlar ki. Bende sağlık ocağında nikah işlemleri için tek tüp aldılar.

doğuma kadar ben kan vermeye razıyım haftadan haftaya veririm mecbur ama bir günde bir kaç tüp kan almaları beni zorlayacak
Bir tüple ile üç tüp arasında ne fark var yahu. Tüpler küçük zaten. Birde fenalaşmazsanız üçte de bir şey olmaz herhalde. Ben de asla bakamam, başka yöne bakar başka şeyler düşünürüm kan alınırken. Şimdiden geçmiş olsun.

Şimdi şöyle anlatayım bir tüp kan neyse kanı veriyorum ama kanın vücudumdan çekildiğini adeta hissediyorum birde 3 4 tüp alınırsa hemen rengim atar benim

Hangi sehirdesiniz? Istanbuldaysaniz, üsküdar belediyesi röntgen istemedi cok cok yakin bir zamanda.

Istanbuldayim. Ne zor işmiş bu raporu almak kan verme saatleri falan da varmış saat 9 dan sonra kan alınmıyormuş bosu boşuna randevu aldım gittim

Asm lerde lab olmadigi icin erken alinir, numuneler lab olan kurumlara gönderilir. Aracin saatinden önce hazir olmali.

Sikmayin caninizi. Halledilir bir sekilde.

Ilk hamileliginiz mi?

3,5 aylık hamilesiniz ve daha kan vermediniz mi?
Takibinizin düzgün yapıldığına emin misiniz?
Bence önemli kısım bu, röntgeni hiç duymadım.
3 tüp de değil, tek tüp kan alımı sanıyorum.

3,5 aylık hamilesiniz ve daha kan vermediniz mi?
Takibinizin düzgün yapıldığına emin misiniz?
Bence önemli kısım bu, röntgeni hiç duymadım.
3 tüp de değil, tek tüp kan alımı sanıyorum.
İki kez kan verdim bi beta hcg baktırırken ikincisi ikili test için verdım kontroller devam ediyor kafama göre hastaneye gidip durmuyorum ne zaman cagırırlarsa o zaman gitmiyorum

İki kez kan verdim bi beta hcg baktırırken ikincisi ikili test için verdım kontroller devam ediyor kafama göre hastaneye gidip durmuyorum ne zaman cagırırlarsa o zaman gidiyorum
Konuda öyle bir anlatmışsınız ki hiç kan vermediğinizi düşündürdü, kusura bakmayın.
2li testle beraber bakmışlardır tüm değerlere zaten ve daha fazlasını orada vermişsinizdir.

3 tüp olsaydı nikah için, benim kocam da olay çıkarırdı diye düşünüyorum ama hatırlayamıyorum çünkü baygınlık geçirdi zaten
2 falandır ya, 3 çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…