Hamileyim sevinemiyorum

Naein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
87
29
3
28
Arkadaşlar bademcik sisliginden hastaneye geldim bademcik apsesi varmış gebelik suphesin vardı kan verdim 2 saat so da çıktı gebeymisim daha cok kucuk zaten adetimde çok olmadı geceli çok garip duygulardayım çok ağladım çok hazır değilim yinede çok şükür isyan etmiyim nasıl anlatayım bilmiyorum ama hazır değilim gibi dua edin napmaliyim sizce belki sağ-salim kucağıma bile alamam

Hazır degılsınız nıye gıreraınız bu ıse o da ayrı mesele

Canim ufak capli bir sok gecirmis olabilirsin de bu mevzuy sevinmek icin kendini yirtan buyuk bir kesim var yerinde olsam ruh halimi mutluluga doner keyfini surerim :) bu arada hayirli olsun...

Ne demek napmaliyim? Istemiyor olsanız korunurdunuz. Kimse burdan size aldır, aldırma demez, siz karar vereceksiniz.
Ama ne bileyim ılk hamile olduğunu öğrenince insanın "belki sağ salim kucağıma bile alamam" demesi çok ağır. O bebek annesinin böyle düşündüğünü bilse çok üzülürdü.

Sasirmaniz normal beklenmedik bir anda ogrendiginiz icin. Ne yapmaniz gerektigine de biz karar veremeyiz, yarin sakin kafayla kendiniz karar verirsiniz. Aglayip kendinizi harap edeceginiz bir durum degil.

İlk hamileligimde bende oyle hissettim sonra trombofili sebebiyle 8. Hafta kaybettik..bence deme oyle

Hep niye böyle ters konuşuyonuz hastayım omurluk ilaç kullanıyom evet doğru ne bileyim belki alamam kucağıma

Vee aldirmalimiyim diye sormadım sormam garip duygular iderisindeyim

Evet canim ama sok olacak durumu sevince cevir derhal insallah bir sorun olmayacak...

Guatrim var ilerleyen zamanlarda belki düşük olur diye sevinemiyorum ve bademcik var şu an hastanedeyim
Korkma tedavisi var en azından benm annem yıllarca tedavi görüp ameliyat olmuştu ama herkeste ameliyat olmuyor kısa süreli tedavi sonrasıda iyileseni gördüm umarım etkilemez çocuğunu hayırlısıyla alırsın kucağına

Ters konuşmuyorum ama gerçekten istemeyen biri daha tedbirli olurdu ve o cümle içimi çok acıttı.
Canım istemiyorum demedim korkum var guatr var şu anki durumum çok kötü ne dediğimi bilmiyorum canım yaniyo heryerim delik desik

Eklentiler

• 1508623258188-352287543.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 179
Sağolun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…