Amin inşallah:)Sağolun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Tiroit ilacı mı kullanıyorsunuz?Guatrim var ilerleyen zamanlarda belki düşük olur diye sevinemiyorum ve bademcik var şu an hastanedeyim
Ne zamandır evlisin canımArkadaşlar bademcik sisliginden hastaneye geldim bademcik apsesi varmış gebelik suphesin vardı kan verdim 2 saat so da çıktı gebeymisim daha cok kucuk zaten adetimde çok olmadı geceli çok garip duygulardayım çok ağladım çok hazır değilim yinede çok şükür isyan etmiyim nasıl anlatayım bilmiyorum ama hazır değilim gibi dua edin napmaliyim sizce belki sağ-salim kucağıma bile alamam
Üzüldüm vallaaaayy kıyamam sen panık olmussun dur sakın fevrı davranma bın dusun bır konus sonra cok uzulursunbak ben yenı evlıydım hamıle kalmaktan olesoye korkuyordum panık atagım tavan yapmıstı o sıralar nefes alamıyor panık atakla ugrasıyordum ve cok buyuk cahıllık sankı hamıle olsam sanıyordum kı nefes alamıycam durmadan nefes darlıgı cekıcem falan neyse bırde baktım cıft cızgı ay sorma nasıl korktum nasıl uzuldum derken adetım basladı hastaneye kostum meger test yanlısmıs gebelık yokmus ama ustunden 4 yıl gectı hamıle kalamadım bence testte yanlıs degıldı sadece nankorluk ettım sımdı pısmanlıgını yasıyorum
Allah sanada nasip etsin canım inşalla h olur ya umudu kesmeÜzüldüm valla
4 aydrNe zamandır evlisin canım
Hayirli olsunnn mercimegin cok normal bu cok degisik bi duygu hamileliginin ilerleyen zamanlarinda ne kadar degerli bu duygu oldugunu anlayacaksin.Arkadaşlar bademcik sisliginden hastaneye geldim bademcik apsesi varmış gebelik suphesin vardı kan verdim 2 saat so da çıktı gebeymisim daha cok kucuk zaten adetimde çok olmadı geceli çok garip duygulardayım çok ağladım çok hazır değilim yinede çok şükür isyan etmiyim nasıl anlatayım bilmiyorum ama hazır değilim gibi dua edin napmaliyim sizce belki sağ-salim kucağıma bile alamam
Korunmuyoduk klavye yanlışı benim hcg 40 iki gun adet gecikmesiHangi yöntemle korunuyordunuz nasil oldu ki eget istemiyor ve saglik durumunuz el vermiyor ise
Amin inşallahHayirli olsunnn mercimegin cok normal bu cok degisik bi duygu hamileliginin ilerleyen zamanlarinda ne kadar degerli bu duygu oldugunu anlayacaksin.
E siz resmen üremissiniz .Korunmuyoduk klavye yanlışı benim hcg 40 iki gun adet gecikmesi
erken olmuş düşüncelerine hak verdim açıkçası peki nasıl hissediyorsun şu an4 aydr
Onu bende kullanıyorum ama kullandıktan sonra hamilelik için tedirgin olmaya gerek yok kiEvet 200 mg her gün ac karınla
Sizce de korunmadan ilişki yaşayınca hamile kalmak çok doğal değil mi? !Korunmuyoduk klavye yanlışı benim hcg 40 iki gun adet gecikmesi
Doğal değil hep korunmadik değil değerlerim iyi olduktan sonra bilmiyorum ben tuhaf hissettim öğrenince sok geçirdim sizcede normal değil miSizce de korunmadan ilişki yaşayınca hamile kalmak çok doğal değil mi? !
Ayrıca her şeyin bir çözümü var, kendi doktorunuza gidin eminim o gebeliğinize göre bir tedavi verecektir. Her şeyin bir çaresi var.
Allah büyük dert vermesin, evlat acısı göstermesin. Şimdi tam algılayamıyorsun belki de çünkü korunmadan ilişki yaşayıp hamile kalıp kalmayacağını bilmediğinden belli.
Allah için kaç kere daha söylüyorum istemiyorum nedir ne acı olan ne bi kere empati yok ben zaten 3 yıldır guatr hastayım her ay gidiyorum ben guatr diyorumda bildiğiniz guatr değil dişi kendisi uruyo ilaç kullanmasam herneyse ben şok geçirdim umudum yoktu en son test yaptm tsh çok düşüktü o yüzden korkuda girdiGuatr hastası
4 aylık evli
Bebek istemiyor
Ve korunmuyorduk öyle mi?
Hepsinden önce sizin hamike kalmadan önce doktorla görüşmeniz ve planlama yapmanız lazımdı guatr tedavisinin nasıl yapılacağıyla ilgili olarak.
Dahası madem bebek istemiyordunuz korunmanız gerekiyordu. Korunmadan birliktelik yaşayıp nasıl şok oluyorsunuz gebe kalınca bunu anlamıyorum.
Belki kucağıma alamam düşüncesi o minnacık insan için ne acı.
Allah akıl fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?