hamileyim, sıkıntılıyım ve korkuyorum...

Bistekli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
19
1
286
12 haftayı doldurduk. Ama hala bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum. karnım ağrıyor; gaz olduğu için diye düşünüyorum. bazen sabaha kadar zor uyuyorum. bu aralar ishalim de var. mide bulantım geçti sandım ama yine kustum. benzer şeyleri yaşamış olanlar ya da yaşayanlar varsa benimle paylaşsın lütfen.

12 haftayı doldurduk. Ama hala bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum. karnım ağrıyor; gaz olduğu için diye düşünüyorum. bazen sabaha kadar zor uyuyorum. bu aralar ishalim de var. mide bulantım geçti sandım ama yine kustum. benzer şeyleri yaşamış olanlar ya da yaşayanlar varsa benimle paylaşsın lütfen.

allah korusun merak etme böyle düşünmede. unutmaki sakınan göze çöp batar derler tamam başkalrının tecrübelerinede mutlaka ihtiyaç vardır. ama herkesin ki aynı geçmiyor. ben mesela 7/24 ayakta olan ben artık bu ayda oturduğum yerden kalkamıyorum. dikkat et kendine ve vucudunun tepkilerini tanımaya çalış

canım o korkular hep olur, başta kaybetme korkusu sonra gelişme korkusu sonrada doğum korkusu
sen içini ferah tut
riskli bir durum olsa eminim doktorun ikaz ederdi
bu meşakkatli yolda dualarım tüm anne adaylarıyla birlikte
hayırlısıyla allah kurtarsın canım

Teşekkür ederim cevaplarınız için, boyle paylaştığım zaman biraz daha icim rahatlıyor. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.

canım ben 28 haftalığım ama biara bende ishal olmuştum ve çok sıkıntı yaşadım riske girer gibi oldu hemen dinlenmeye geçtim ve hiç içmediğim kadar bol su içtim ishalini atlatmaya çalış benim bile hala korkum var bu tamamen psikolojik hareketini biraz az hissetsem hala soluğu doktorda alıyorum kucağıma alana kadar devam edicek sanırım allah onları bize bağışlasın inşallah...

Dusuk riskini atlatlattim Cok şükür ama şimdi de plesentam altta sanirim erken dogum riski olusturuyor. Sürekli tedirginlik korku anne olmak ne kadar zor. Sorunsuz hamilelere imreniyorum.

Dusuk riskini atlatlattim Cok şükür ama şimdi de plesentam altta sanirim erken dogum riski olusturuyor. Sürekli tedirginlik korku anne olmak ne kadar zor. Sorunsuz hamilelere imreniyorum.

tatlım bazan plesanta zamanla yukarıda çıkabiliyo ayrıca bol bol dinlenmelisin fazla yorulma her anne adayı o korkuları yaşıyo başlarda duşuk sonra gelişme doğum annelik böyle bişeymiş zor bi yoldayız ama Allahın izniyle meleklerimizi kucağımıza alıcaz iyi duşun iyi olsun guzel anne bebeğini strese sokmaa daha bu haftada anlıyo o senin hissettiklerini annesiii:):16:

Back
X