- 23 Nisan 2019
- 307
- 116
- 103
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Ben senin yorumuna kapalıyım tatlım kusura bakma:) seni ilgilendirmiyorsa boşgeç polemiğe girememburaya yazıyosan yoruma açık olacaksın SEVİŞİYOSAN da buraya gelip yok intihar yok bilmem ne deme o zaman ya yapma yada sonuçlarına katlan senin ne yaptığın beni zerre ilgilendirmez ama ortada günahsız bş bebek var
Girme zaten umrumda mı asla fikir sormuşsun söyledik . ama işine gelmediyse artıkBen senin yorumuna kapalıyım tatlım kusura bakma:) seni ilgilendirmiyorsa boşgeç polemiğe giremem
Bhcg değerin biraz yüksek umarım ikiz değildir.Sadece 26 temmuzda mı ilişki oldu?
Bayramdan sonraya kaldı mecburen işte o zamana da 7 haftalık oluyor en fazlaBhcg değerin biraz yüksek umarım ikiz değildir.
Kararını hemen versen iyi olur yasal süre 10hafta ama sonuçta bebek her gün büyüyo.
Gebe kalma tarihime göre hesaplarsak 2 haftalık oluyor :)
Allah’tan herkese saygınız varmışkusura bakmayın ama çocuk olacak kadar ilişkiniz oldu ama daha erken diyosunız herkese saygım var ama her haltı yiyipte sonra hamile kalınca ay ben napacam diyenlere de fena gıcık oluyorum . şimdi bizi mi dinlrueceksinşz sanki en fazla aldırırsın dimi ... Allah vicdan versin size ,en başta düşünecektin bazı şeyleri .hiç iyimser olamayacam o kadar kolay olsaydı zaten kimse evlenmezdi .
Anlamıyo işte, sen de onu anlamıyosun.Allah’tan herkese saygınız varmış
Yahu bir ilişki sevişecek kadar ilerlemiş olabilir fakat evlenecek kadar ilerlemiş olmayabilir bunu anlamak bu kadar zor mu
Buraya yazıyosan yoruma açık olacaksın bla bla.. site kurallarında böyle bişey yok hatta hakaret edilemez kuralı var fakat siz ve sizin gibi bi tek kendilerini zeki zanneden Türkçe’nin nimetlerinden faydalanıp burda üstü kapalı ağıza alınmayacak ithamlarda bulunup sırf şeklen hakarete girmediği için ban yemeyenler var ya bilin istedim: Türkçe’nin ne kadar zengin bi dil olduğunu biz de biliyoruz ve sizi anlıyoruz sizin gibilerin bi kadına seviştiği için o.... demeye hiç mi hiç hakkı yok yazmayım yazmayım dedim sabahtan beri benim bile burama kadar geldi yeter be yok Allah böylelerine veriyomuşta ‘böyleleri’ kim o..... mı? Yok her haltı yiyormuş da her halt dediğiniz sadece sevdiği biriyle sevişmek mi sanki önüne gelenle düşüp kalkmışta kimden olduğu bilinmeyen bir çocuk varmış ortada gibi konuşuyosunuz ne demek her haltı yedin? Yeter artık ya ban yersem de yiyim umrumda değilburaya yazıyosan yoruma açık olacaksın SEVİŞİYOSAN da buraya gelip yok intihar yok bilmem ne deme o zaman ya yapma yada sonuçlarına katlan senin ne yaptığın beni zerre ilgilendirmez ama ortada günahsız bş bebek var
Benim ikiz olmasına rağmen 4 haftalık beta degerim 150 idi bilemedim banada baya büyük gekdi değere goreSon adet tarihim 7temmuz.olası gebelik tarihim 26 temmuz.4 hafta yani aşağı yukarı
İkiz olursa operasyon sırasında bir sorun olur mu acabaBenim ikiz olmasına rağmen 4 haftalık beta degerim 150 idi bilemedim banada baya büyük gekdi değere gore
Valla ben hiç kürtaj olmadım olanida görmedim bilmiyorum ama yinede insanlık namına biraz daha düşün derim o kalp atışlarını duyduktan sonra operasyona girebilirmisin bilemem ayrıca bu karar sevgilinle birlikle alman gereken bir karar bence tekrar tekrar düşün yeni atanmak evlenmek gezmek tozmak vesayre bütün korkuların ilerde gelip geçici seylerİkiz olursa operasyon sırasında bir sorun olur mu acaba
buraya yazıyosan yoruma açık olacaksın SEVİŞİYOSAN da buraya gelip yok intihar yok bilmem ne deme o zaman ya yapma yada sonuçlarına katlan senin ne yaptığın beni zerre ilgilendirmez ama ortada günahsız bş bebek var
İnsallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Cok mutlu oldum sizin adiniza. Kalbiniz tertemiz umarım hep temiz kalir. Umarım birgun bendd bir evlat sahibi olurum. Yasim genç bir kee hamile kaldim bir daha kalabilirim inşallah.Canım benim, Allah sabır versin.. Söylediklerin için teşekkür ederim.. Bende bir insanım ve gerçekten empati duyum çok yüksek. Bende bekardım, bende hamile kalabilirdim, bende aldırmak zorunda kalabilirdim.. Doğur demek hiç kolay değil.. Evlilik ve belli bir düzen üzerine bile hamilelik zor. Bakımı dert.. Hele bekarken bu gerçekten büyük sorun olur. Yani daha özgür, 30-35 yaş üstü, yalnız yaşayan bir kadın olsa belki doğur diyebilirdim..
Aldır da demek kolay değil. Çünkü o bir can..
Kimseye çocuğun olmasın diye (bed) dua edilir mi?.. Allah korusun.. Her zaman dua ederim rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah. Size de versin rabbim. Bende çok düşündüm benim çocuğum olmayacak, bu karnım hiç büyümeyecek, anne olamayacağım, eşim benim yüzümden baba olamayacak vs.. Neler yazdım çizdim, çok şükür hamileyim sonunda. Ve 28haftalık olduk.. Doğuma az kaldı, çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese bu duyguları nasip etsin inşallah. Herkes hata yapar, önemli olan tekrarlamamak
Hicbir koruma yontemi yuzde yuz korumaz. Benim iliskimde prezervatif yirtik dahi ddgildi ama hamile kaldim.buraya yazıyosan yoruma açık olacaksın SEVİŞİYOSAN da buraya gelip yok intihar yok bilmem ne deme o zaman ya yapma yada sonuçlarına katlan senin ne yaptığın beni zerre ilgilendirmez ama ortada günahsız bş bebek var
Çok teşekkür ederim amin inşallah.. Tabiki de kalırsın.. Mutlu bir yuvan olsun inşallahİnsallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Cok mutlu oldum sizin adiniza. Kalbiniz tertemiz umarım hep temiz kalir. Umarım birgun bendd bir evlat sahibi olurum. Yasim genç bir kee hamile kaldim bir daha kalabilirim inşallah.
Hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz korumadığını bilmeyecek kadar cahil değilsinizdir diye düşünüyorum. Size saçma geliyor olabilir herkes anladığı kadar yorum yapıyor.Hayatımda bundan saçma çok az şey okudum.Korkutmak değil okumuş etmiş biri bu kadar mi cahil.Kimse tutup da cinselliğine laf etmemiş . niye korunmadin yazmışlar. O kadar kör cahil biri mi konu sahibi ben de onu anlamadım bi ertesi günü hapını da mi bilmiyor
Gerçek hayata yaşanıyor bunlar sadece filmlerde değilYa ne kadar Türk filmi izliyorsunuz? Kimden olacak bebeğim.okumus yazmış bi insanım karşımdaki insan da keza öyle.bir de bebek benden değil tribine mi girecek.veya bende seviyorum derken evlilik hayalleri kurarken başkasıyla mi yatacağım.deli gibi evlenmek istiyor bebekten önce de istiyordu şimdi yine istiyor kararıma da saygı duyuyor.ne arabesksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?