Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin yorumuna kapalıyım tatlım kusura bakma:) seni ilgilendirmiyorsa boşgeç polemiğe giremem

Allah’tan herkese saygınız varmış

Yahu bir ilişki sevişecek kadar ilerlemiş olabilir fakat evlenecek kadar ilerlemiş olmayabilir bunu anlamak bu kadar zor mu

Allah’tan herkese saygınız varmış

Yahu bir ilişki sevişecek kadar ilerlemiş olabilir fakat evlenecek kadar ilerlemiş olmayabilir bunu anlamak bu kadar zor mu
Anlamıyo işte, sen de onu anlamıyosun.
Bakış açıları,dünya görüşleri farklı. Zaten aynı olmasa da olur. Boşverin :)
Konu hamilelik ve kürtaj. Ama biz ataerkiller hala evlilik öncesi ilişkiye giren kadını yermekten öteye gidip konuya giremiyoruz

Hamile kalınca çoluk çocuğumuzu öldürürüz diye tehdit edeceğimize yada reddedeceğimize keşke doğum kontrol yöntemlerini filan öğretsek çocuklara toplum olarak. Hadi çok radikal bir istek oldu, bari bu toplumda yaşarken neden evpenmeden hamile kalmaması gerektiğini anlatsak ne güzel olurdu. En azından bunu...

Konu sahibi senin aklında fikirker var bizden onay bekliyorsun. Bekleme kimse istediğin cevabı vermeyecek. Ben senin durumunda olsam evlenirdim. Hayat benim ana babamın onayını almadna hamile kalabiliyorsam onaylsrı olmadan evlenebilirim de. Böyle bir durumda bebeğimin canına kıymakla evliliğimle ilgili kişisel heveslerim arasında tercih yapamayacağım çünkü.

Herkesin kararı kendine tabi.

Buraya yazıyosan yoruma açık olacaksın bla bla.. site kurallarında böyle bişey yok hatta hakaret edilemez kuralı var fakat siz ve sizin gibi bi tek kendilerini zeki zanneden Türkçe’nin nimetlerinden faydalanıp burda üstü kapalı ağıza alınmayacak ithamlarda bulunup sırf şeklen hakarete girmediği için ban yemeyenler var ya bilin istedim: Türkçe’nin ne kadar zengin bi dil olduğunu biz de biliyoruz ve sizi anlıyoruz sizin gibilerin bi kadına seviştiği için o.... demeye hiç mi hiç hakkı yok yazmayım yazmayım dedim sabahtan beri benim bile burama kadar geldi yeter be yok Allah böylelerine veriyomuşta ‘böyleleri’ kim o..... mı? Yok her haltı yiyormuş da her halt dediğiniz sadece sevdiği biriyle sevişmek mi sanki önüne gelenle düşüp kalkmışta kimden olduğu bilinmeyen bir çocuk varmış ortada gibi konuşuyosunuz ne demek her haltı yedin? Yeter artık ya ban yersem de yiyim umrumda değil

İkiz olursa operasyon sırasında bir sorun olur mu acaba
Valla ben hiç kürtaj olmadım olanida görmedim bilmiyorum ama yinede insanlık namına biraz daha düşün derim o kalp atışlarını duyduktan sonra operasyona girebilirmisin bilemem ayrıca bu karar sevgilinle birlikle alman gereken bir karar bence tekrar tekrar düşün yeni atanmak evlenmek gezmek tozmak vesayre bütün korkuların ilerde gelip geçici seyler

Ya ne boş yaptınız be. Zamanında sevişememekten içten içe kıskanıp burda tercihlerini özgürce yaşayanları yaftalamayın. Bir de bunu insanlık adına, bebek sevgisi adına yapmayın!! Siz bir bebeği düşünebilecek kadar sevgi dolu olamazsınız zira başka bir insana bu denli hüküm vermezdiniz. Yettiniz ya. İçiniz kötülük dolu. Bari bebekleri alet etmeyin komik oluyorsunuz.

İnsallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Cok mutlu oldum sizin adiniza. Kalbiniz tertemiz umarım hep temiz kalir. Umarım birgun bendd bir evlat sahibi olurum. Yasim genç bir kee hamile kaldim bir daha kalabilirim inşallah.

Hicbir koruma yontemi yuzde yuz korumaz. Benim iliskimde prezervatif yirtik dahi ddgildi ama hamile kaldim.

İnsallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Cok mutlu oldum sizin adiniza. Kalbiniz tertemiz umarım hep temiz kalir. Umarım birgun bendd bir evlat sahibi olurum. Yasim genç bir kee hamile kaldim bir daha kalabilirim inşallah.
Çok teşekkür ederim amin inşallah.. Tabiki de kalırsın.. Mutlu bir yuvan olsun inşallah

Hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz korumadığını bilmeyecek kadar cahil değilsinizdir diye düşünüyorum. Size saçma geliyor olabilir herkes anladığı kadar yorum yapıyor.

Gerçek hayata yaşanıyor bunlar sadece filmlerde değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…