- 6 Mayıs 2016
- 9.187
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Yok hayatım mahvolmayacak merak etmeyin:)
O (Allah) ki; yeryüzündeki şeylerin hepsini sizin için yarattı, sonra (kudret ve iradesiyle) göğe yönelip, onları da yedi (kat) gök olarak düzenledi. O, (her şeyi bilen) Alim'dir." (Bakara, 2/29)Hayvanların insan için yaratılması gibi bir düşünce fazla acımasızca değil mi
Büyüyen her şey canlıdır diye kendiniz dediniz. Hayvanlar da büyüyor. Her şeyi nasıl da kılıfına uyduruyorsunuz. İnsanlar için yaratılmış falan.Hayvanlar ile insanı nasıl bir tutabilirsiniz hayvanlar insanlar için yaratılmıştır. Bazıları yemek için bazıları hizmet içindir
Söz konusu ise anne karnında büyüyen bir insandır. O şuanda büyüyor canlıdır yaşıyor. Kürtaj ise onu parçalayarak öldürmektir.
Korkutmak için değil doğru bildiğimi ve doğru olanı söylüyorum
Hayatımda bundan saçma çok az şey okudum.Korkutmak değil okumuş etmiş biri bu kadar mi cahil.Kimse tutup da cinselliğine laf etmemiş . niye korunmadin yazmışlar. O kadar kör cahil biri mi konu sahibi ben de onu anlamadım bi ertesi günü hapını da mi bilmiyorİnekler, koyunlar da can ama kurbanda kesip yiyorsunuz. Tavuğun döllenmiş yumurtasını da yiyorsunuz? İnsanın döllenmiş yumurtası neden alınmasın ki o zaman? Belli bir haftaya kadar insan embriyosu ve diğer hayvanların embriyosu aynı gelişimi gösteriyor örneğin. Hayvanları kesebiliyorsak insan embriyosunu da aldırmanın bir sakıncası yok bana göre. Çünkü daha tam anlamıyla büyümemiş.
Neden korkutmaya çalışıyorsunuz bu durumdaki insanları? Onlara vicdan yaptırıp psikolojilerini bozmaktan başka bir işe yaramaz bu tarz konuşmalar.
Konuyu Biraz araştırın lütfenBüyüyen her şey canlıdır diye kendiniz dediniz. Hayvanlar da büyüyor. Her şeyi nasıl da kılıfına uyduruyorsunuz. İnsanlar için yaratılmış falan.
Canjm cümleni. Başında bence var agrasifce yaklaşmanın anlamını anlamadım herkes düşüncesini söylüyor bende düşüncemi sede düşünceni yaz ama bana değil başlık sahibine çünkü düşüncelileri isteyen o ben değilSiz bebek istiyorsunuz diye başkaları da istemek zorunda mı? Bu nasıl bir mantıktır? Herkesin durumu aynı mı ki? Belki ilerde o da isteyecek ama şu an istemiyor? Neden doğursun ki? Siz istiyomuşsunuz inşallah olur ne diyelim ama kendinizle kıyaslamayın kimseyi.
Korunuyomuş ama hamile kalmış,korunduğunu sandığı için de haliyle ertesi gün hapı içmemiş.Hayatımda bundan saçma çok az şey okudum.Korkutmak değil okumuş etmiş biri bu kadar mi cahil.Kimse tutup da cinselliğine laf etmemiş . niye korunmadin yazmışlar. O kadar kör cahil biri mi konu sahibi ben de onu anlamadım bi ertesi günü hapını da mi bilmiyor
Aslında zorlamıyorum.yani şartları elverişli . Yaşı küçük degil mesleği de var anladığım kadarıyla.Biraz hır gür çıkar ama evlense kabul eder ailesi.Benim ailem de çok baskici o bakımdan anlıyorum konu sahibini ama yeni hamile kaldıysa bir an önce evlense bir aya da hamile kaldim kendimiz çocuk istedik bi an once korunmadik hic diyebilir.Yani bir bebek ölücek ya içim elvermiyorKorunuyomuş ama hamile kalmış,korunduğunu sandığı için de haliyle ertesi gün hapı içmemiş.
Başa gelemeyecek bişey değil. Evli de olabilirdi, asla çocuk istemiyo olabilirdi. Ya da var olan çocuklarına bile bakamıyo olabilirdi.
İnsanlrı dünyaya sevilmeyen ,istenmeyen bi çocuk getirmesi için ikna etmeye çalışıyosunuz. Tabi keşke zornlu haller dışında kürtaj olmasa ama bi bebeği de doğurmakla da iş bitmiyo.
İstemediğini söylüyo. Çok isteyerek bebek sahibi olan insanlar bile hamilelikte ya da lohusalıkta bazen bunalıma girip bebeklerini istemeyebiliyo.Aslında zorlamıyorum.yani şartları elverişli . Yaşı küçük degil mesleği de var anladığım kadarıyla.Biraz hır gür çıkar ama evlense kabul eder ailesi.Benim ailem de çok baskici o bakımdan anlıyorum konu sahibini ama yeni hamile kaldıysa bir an önce evlense bir aya da hamile kaldim kendimiz çocuk istedik bi an once korunmadik hic diyebilir.Yani bir bebek ölücek ya içim elvermiyor
4 haftalıkBence yaşiniz küçük olsa belki kürtaj bi secenek olabilir.. ama 25 yaşindasiniz.. zaten evlenmek istiyorsunuz.. e atamanizda olmuş.. elalemin ne dicegini boşverin ve biran önce evliliğe koyulun.. çocuklada tatile gidiliyor.. bukadar sorun olcagini düşünseydiniz daha iyi korunurdunuz bence..hem beta hcg de yüksek bebek büyümüş bile..
4 haftalık
Milleti boşverelim. Her şey olması gerektiği gibi de olsa isterlerse konuşacak şey bulurlarkomşumuzun kızı hic isteme falan olmadan kacti. kisa zaman sonra hamile dendi . dogum da erken oldu sanirim. ailesi tam öldürmelik aile. babasi falan cok sert. millet de bir iki dedikodu yaptı sustu. ailesi öldürmedi tabiki evlendigi icin.
eger cocuk aldirmayayim kiyamiyorum diyorsanız ansizin evlenirsiniz. hamileligi soylemezsiniz. kimse de bisi demez. aileniz de evlenen kizi oldurmez sirf suphe duydugu icin.
cocugu istemiyorsaniz aldirip rutininize bakacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?