- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Enik gibi doğurmak çok çirkin bi tabir. Enik? gibi doğurmamak için binlerce yol var. Yani iş gebeliğe gelene kadar çok yol var. Yoksa ben kimseye çatır çatır doğursun demiyorum.Kendiniz cok daha iyi savunmussunuz.Tebrikler :)
10.yilim meslekte.Elimden ne cocuklar gecti.Bunu birebir yasamayan ne demek istedigimi anlamaz.Enik gibi dogursunlar sizin mantiginiza gore de ,nasil yasar, hangi sartlarda yasar bir onemi yok.Yeter ki dogsunlar aman alınmasın vakit varken karnindan.
Farkli dusunuyoruz.Neyin fikir ispati cabasi icindesiniz anlamadim.Yazin fikrinizi geçin lütfen.
Enik gibi doğurmak çok çirkin bi tabir. Enik? gibi doğurmamak için binlerce yol var. Yani iş gebeliğe gelene kadar çok yol var. Yoksa ben kimseye çatır çatır doğursun demiyorum.
Ne ispatı arkadasım, fikrimi söyledim ki hakkım da. Sonra sen "beni anlamadın" dedigin için tekrar cevap hakkı dogdu. Yoksa neden bir ispat çabasına gireyim?
Siz korunduğunuzu söylüyorsunuz . Buna rağmen oldu Allah verdi diyorsunuz. Her işte bir hayır vardır o kadar korunmanıza rağmen gebe kalmışsanız . Mutlaka bunun bizim bilmediğimiz bir nedeni vardır.Vallahi ben gayet güzel korundum son derece de aydın bilgili kültürlü bir insanım merak etmeyin.allah verdi.meselenin inançla ne alakası var posta gazetesi alıp almamanın?
Merhabalar yargılamak amaçlı sormuyorum kesinlikle hangi yöntemle korunuyordunuz sonuçta bu konuda bilgi sahibi birisiniz korunurken hamile kalmak bu kadar mümkün mü??E korunurken gebe kalmak başka nasıl açıklanir?? Pembe kadrajla sen bi polemik okulu falan kurun bari araya gitmesin bu çeneniz
Söylediğiniz cümleyi bir daha okursanız saçmalığının farkına varırsınız hanımefendi..Kürtajı bu kadar basite alacak kadar vicdan yoksunu olan bir insanla polemiğe girmemek en iyisi..Niye? Herkes arabesk bir şekilde acı, dram, depresyon içinde kıvranmak zorunda mı?
Ben bu acı çekmeye bu kadar değer verilmesine anlam veremiyorum Türk kültüründe.
Ek olarak herkesin acı çekme ve bazı durumları aşma hali farklıdır.
Ben de ağlamak yerine kendimi güldürecek şeyler yapar, umursama modundan çıkarmaya çalışırım.
Napsın, İbrahim Tatlıses dinleyip faça mı atsın kürtaj oluyor diye?
Sen 100 gidilmesi yerde 200 ile gidersen, kaza yaparsin. Böyle bir insana "delirmis, bu kadar hizli gidilir mi!" mi dersin, yoksa hasbelkadar kaza yapmis mi dersin? Konusahibi sevgilisi ile beraber oluyor, korunmuyor ve hamile kaliyor. Bunun neresi hasbelkader?Bebeği aldırmayın diyenlere sesleniyorum. Bu kadın evli değil hasbelkader hamile kalmış. Hangi çocuk böyle bir şekilde dünyaya gelmek ister? Bu işten hayır gelmez. İleride çocuk sorduğu zaman ne diyecekler, evladım biz seni yaptığımızda evli değildik sen yanlışlıkla oldun mu diyecekler? Çocuk isteyen insan bir zahmet evlensin. Evlenmek istemiyorsa da çok iyi korunsun.
Anne olmak genclıgınızı zıyan etmek mı oluyor mantıgınıza hayran kaldım daha tatıle bıle cıkamadıgınız adamla başka şeyler yapabılmışsınız bravo vallaHer şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Haklısınız aslında da her halikülarda bebeği aldırması daha mantıklı bence. Yoksa çocuğa yazık olacak. Belli ki konu sahibinin psikolojisi bozuk. Babanın da ne olduğu belli değil. Her çocuk mutlu bir aileyi hakediyor.Sen 100 gidilmesi yerde 200 ile gidersen, kaza yaparsin. Böyle bir insana "delirmis, bu kadar hizli gidilir mi!" mi dersin, yoksa hasbelkadar kaza yapmis mi dersin? Konusahibi sevgilisi ile beraber oluyor, korunmuyor ve hamile kaliyor. Bunun neresi hasbelkader?
Ayrica yazdigi bütün cevaplar celiskili. Bir bakiyorsun intiharin esigindeyim modunda yaziyor, bir bakiyorsun viz gelir tiris gider kafasinda. Bir bakiyorsun ailem kabul etmez diyor, bir bakiyorsun "en iyi ben bilirim, ben aydin bir insanim" diyor. Benim tavsiyem: Konusahibi, lütfen psikologa git. Elestiri olarak söylemiyorum. Kürtaj meselesi ile ilgile orada yardim al, ve bu vesile ile, bu gerceklerden kopmus ruh halini gitmisken düzeltirsin bir ihtimal.
Niye? Herkes arabesk bir şekilde acı, dram, depresyon içinde kıvranmak zorunda mı?
Ben bu acı çekmeye bu kadar değer verilmesine anlam veremiyorum Türk kültüründe.
Ek olarak herkesin acı çekme ve bazı durumları aşma hali farklıdır.
Ben de ağlamak yerine kendimi güldürecek şeyler yapar, umursama modundan çıkarmaya çalışırım.
Napsın, İbrahim Tatlıses dinleyip faça mı atsın kürtaj oluyor diye?
İstiyorlar ki zina yaptığı için cezasını çeksin kürtaj olup cinayet işledim diye kendini yerden yere atsın. Tövbeler etsin hayatı bitsin ilahi adaletle yüzü gülmesin. Bak bunlar olursa burdakiler sevinir içleri soğur. Acıdan ve nefretten besleniyor türk milleti. Vicdan falan sadece saldırmak için kullandıkları bahaneler.
Kesinlikle.
Resmen neden acı çekmiyorsun diyorlar yahu.
Ne güzel işte acı çekmesin.
Ki zannetmiyorum konu sahibinin hiç üzülmediğini/üzülmeyeceğini.
Ama böyle acıklı, kanlı güllü resimli sözler paylaşmıyor diye insanlar acı çekmiyor olmuyor.
Müslüm Gürses dinleyip 10 saat ağlayacağıma, kendi kendime 10 dk ağlar normal hayatıma devam ederim daha iyi.
Kimseye ne sevinirim ne de icim soğur..Tek üzüldüğüm burdaki çoğu kişinin de üzüldüğünü düşündüğüm, bebek..Onca insanın sahip olmak için neler neler yaptığı ama böyle insanların sanki bir hiçmiş bir fazlalikmis gibi gördüğü bebeğe üzülüyorum..Ve yaptığı seyi Ilahi adaletle yüzü gülmesin diye bize atfederek nitelendirirken hatalı olduğunu kendiniz de bilmeden belirtmişsiniz..İstiyorlar ki zina yaptığı için cezasını çeksin kürtaj olup cinayet işledim diye kendini yerden yere atsın. Tövbeler etsin hayatı bitsin ilahi adaletle yüzü gülmesin. Bak bunlar olursa burdakiler sevinir içleri soğur. Acıdan ve nefretten besleniyor türk milleti. Vicdan falan sadece saldırmak için kullandıkları bahaneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?