- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi dangerousangel
Ben yaptirdim. Devlet hastanesinde kurtaja alalim dediler. Ben istemem gidip ozelde yaptirm. Benimki Evlilik disiydi. Buraya konı actigimda cok aglattilar beni. O kurtaj masana aglaya aglaya yattim. O gunden sonra defalarca intihar ettim tedaviler gordum. Hanımlar yazacaginiza dikkat edin. Lutfen. Soz ucar yazi kalir. Konu sahibi burayi donup donup okuyup kafayi yer ben gibi. Kimse zevk icin aldirmiyor cocuk yapmiyor. Kazayla olan olmus. Acinizi anliyorum ama insanlarin canini yakmayin. Onlarin ruhunda derin yaralar acmayin. Kurtaj cinayet degildir. Cinayet olsa devlet in vermez. Bakamayacak sokaga atilacak insanlarda dogursun diyorsunuz. O insanlara o bebege siz mi bakcaksiniz. Siz mi yemek verip anneye bakacaksiniz. Dusunmeddn konusmayin yazmayin. İleride kınadiginiz sey basiniza gelir altindan kalkamazsiniz.Ben devlet hastanelerinde zorunlu haller dışında yaptırana rastlamadım demekki yada insanlar o zaman devleti tercih etmiyolar.
Yasal veya değil mevzu o değil zaten.
Önemli olan yapılan şeyin ilerde pişmanlık verip vermeyeceği. Yapacak olan iyi tartıp ölçsün artık