- Konu Sahibi aysecikcik
-
merhaba canım sanırım seninde hamileliğin çok yeni sanırım doktora gitmişin doktor alttanmı muayene etti sakıncalımı alttan muayene düşüğe sebep olur felan diye duydum bende hamileyim testte pozitif çıktı ama henüz doktora gitmedim bikaç gün içinde gidicem
öylemi tamam canım sağol ya ben korkuyorum acıyormu
yok acımıyobende bir defa alttan muayene oldum 6 haftalıktı bebişim..
sadece biraz garip hissediyosunerkekti dr um çok utanıyodum ama anlık bir bakışla hemen yapması gerekni yaptı ve canım yanmadı
sağol canım neyapalım artık neolursa olsun bebişim içim katlancam artık ama acımadığına sevindim:)
Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş. Darısı başımıza.
farbetter cok güzel anlatmıssın tskler.
bende zoraki pekmez içmeye calsıyorum. gercekten yogurtla daha besleyici olur. senin kac haftalık?
merhaba hayırlı olsun cuma günü düşük yaptım 1 aylıktı bebegim akıntı ve bel agrısına dikkat edin bu düşük belirtisi şikayetlerimi söylememe ragmen doktorun bi önerisi olmadı şiddetli agrım vardı akıntımda fazlaydı normal dedi halbuki düşük belirtisiymiş bu gitti bebegim mafoldumben dikkatli olun bol bol dinlenin Allah yardımcınız olsun
çok üzüldüm allah korusun dikkat etmek lazım inşallah tez elden ikinci bebeğine tekrardan kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?