- Konu Sahibi aysecikcik
-
cnm bol bol dinlen ilk üç ay en riskli dönem düşük bu zamanda olursa olur ağır kaldırma kocanlada ilişkinde dikkatli ol hamilelikte cinsel pozisyonlara bak benim tavsiyelerimde bunlar
tüm cevaplar için çok,.ok teşekkürler arkadaşlar...hepiniz o kadar içten ve samimi yazmışsınız ki...hepinizi çok sevioyrum...hamilelik bana çok ağır geliyor nedense...yani adını duyunca bile zorlanacakmışım gibi geliyor...fakat şimdilik bir sorun yok....dediklerinizin birçoğunu yapmadığımı farkettim...yani süte-yoğurda-pekmeze dikkat etmediğimi farkettim...yumurta yemeye çalışıyorum...ayrıca çok yoğun çalışıyoprum ve yemeye pek zamanım da kalmıyor açıkçası...akşam eve geldiğimde de yemek yapacak halim kalmıyor...mide bulantılarım yok şimdilik...inşallah da olmaz...
bir de şunu soracaktım:hani yazıyorsunuz ya "20+2 haftalığım " diye...bu ne anlama geliyor şimdi?...mesela benim son adet tarihim 20 kasım...ben bu ifadeye göre ne demeliyim?...
cevabın için teşekkür ederim canım...:1hug: şimdi anladım....
gece yatarken sırt üstü yatmak zararlı mı arkadaşlar?...
cevabın için teşekkür ederim canım...:1hug: şimdi anladım....
gece yatarken sırt üstü yatmak zararlı mı arkadaşlar?...
ben sagıma yatıyorum cnm sola yatınca kalbin sıkışırmış sırt üstü yatınca kabus görüyomussunöyle derler neden yatılmıyor bilmiyorum ama ben kendime bu bahaneyi buldum en uygun yatış pozisyonu sagına yatmak
vitamin kullanmayı ihmal etme dr yazmıştır ben elevit kullanıyorum
Bende bugun ogrendim hamile oldugumu hayirlisiyla insallah hersey yolundadir doktorum 2,5 hafta sonra cagirdi kontrole nasil dayanicam bilmiyorum.Hepinizi cagirmislar galiba 5.haftadan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?