Hamileyim....Şimdi Neler Yapılır Bilmiyorum....

cnm bol bol dinlen ilk üç ay en riskli dönem düşük bu zamanda olursa olur ağır kaldırma kocanlada ilişkinde dikkatli ol hamilelikte cinsel pozisyonlara bak benim tavsiyelerimde bunlar

benim tavsiyem,hamile kaldığınızı öğrendiğiniz andan itibaren unutun cinselliği...

tüm cevaplar için çok,.ok teşekkürler arkadaşlar...hepiniz o kadar içten ve samimi yazmışsınız ki...hepinizi çok sevioyrum...hamilelik bana çok ağır geliyor nedense...yani adını duyunca bile zorlanacakmışım gibi geliyor...fakat şimdilik bir sorun yok....dediklerinizin birçoğunu yapmadığımı farkettim...yani süte-yoğurda-pekmeze dikkat etmediğimi farkettim...yumurta yemeye çalışıyorum...ayrıca çok yoğun çalışıyoprum ve yemeye pek zamanım da kalmıyor açıkçası...akşam eve geldiğimde de yemek yapacak halim kalmıyor...mide bulantılarım yok şimdilik...inşallah da olmaz...

bir de şunu soracaktım:hani yazıyorsunuz ya "20+2 haftalığım " diye...bu ne anlama geliyor şimdi?...mesela benim son adet tarihim 20 kasım...ben bu ifadeye göre ne demeliyim?...

merhaba arkadaşım hayırlı olsun senin son adet tarihin 20 kasım dimi sen 7 haft 4 ünlük hamilesin deme oluyo

cevabın için teşekkür ederim canım...:1hug: şimdi anladım....

gece yatarken sırt üstü yatmak zararlı mı arkadaşlar?...

cevabın için teşekkür ederim canım...:1hug: şimdi anladım....

gece yatarken sırt üstü yatmak zararlı mı arkadaşlar?...

ben sagıma yatıyorum cnm sola yatınca kalbin sıkışırmış sırt üstü yatınca kabus görüyomussun öyle derler neden yatılmıyor bilmiyorum ama ben kendime bu bahaneyi buldum en uygun yatış pozisyonu sagına yatmak

ben de şu aralar sağa yatıyorum...fakat hamile kalmadan önce hep sırtüstü yatardım...şimdi yatınca zararlı olabileceği düşüncesine takıldım...acaba zararlı mıdır?...

vitamin kullanmayı ihmal etme dr yazmıştır ben elevit kullanıyorum

hayır canım...benim doktorum vitamin yazmadı...acaba yeniyim diye mi?...

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ee darısı başımıza inşallah rabbim gönlümzün muradını versin

:1hug: teşekkür ediyorum arkadaşlar....farklı ve çok güzel bir duygu...Allah tüm isteyenlere nasip etsin...

hayırlı evlat olsun inşallah...Cinsiyeti belli olunca yazarsın canım....opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım...

cinsiyeti belli olur olmaz yazarım...hayırlı ve sağlıklı olsun,başka bir dileğim yok....

akşamları bulantı oluyor...yatınca geçiyor...bu nedenle akşamları erkenden uyuyorum...mesela 1 saat kadar sonra başlar bulantı....ne kötü bir durummuş...ne yapmam gerekiyor acaba?

hamilelikte ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?....biliyorum ağır işler yasak fakat günlük işler bile bazen zor geliyor...temizliği nasıl yapıyorsunuz?

Bende bugun ogrendim hamile oldugumu hayirlisiyla insallah hersey yolundadir doktorum 2,5 hafta sonra cagirdi kontrole nasil dayanicam bilmiyorum.Hepinizi cagirmislar galiba 5.haftadan itibaren

Bende bugun ogrendim hamile oldugumu hayirlisiyla insallah hersey yolundadir doktorum 2,5 hafta sonra cagirdi kontrole nasil dayanicam bilmiyorum.Hepinizi cagirmislar galiba 5.haftadan itibaren

kucağına sağlıcakla alırsın inşallah minik bebişini canım....

arkadaşlar bu arada benim bebeğim 17+5 oldu sanıyorum...günlük takip etmiyorum ama....fakat çok az hareketlerini hissediyorum....hareketsiz bir çocuk mu acaba?...yoksa henüz erken mi?...bilmiyorumkismile

Merhaba Ayşe, hayırlı olsun öncelikle. Henüz bebeği hissetmen için çok erken senin için ilk gebeliğin olduğunu varsayıyorum. Mide gurultusu gibi az az duyumsayabilirsin. ılk gebeliklerde 20. haftadan itibaren güzelce hissediliyormuş. Eğer daha önce doğum yapmış olsaydın 16. haftadan itibaren hissedebilirdin bebeğini.

mrb bende hamileyim hemde 17 haftalık...ve yarın cinsiyetini öğreniceğiz o kadar heyecanlıyımki anlatamam...inşaah hepinizin bebekeri sağıklı ve mutlu doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…