- Konu Sahibi aysecikcik
-
Merhaba Ayşe, hayırlı olsun öncelikle. Henüz bebeği hissetmen için çok erken senin için ilk gebeliğin olduğunu varsayıyorum. Mide gurultusu gibi az az duyumsayabilirsin. İlk gebeliklerde 20. haftadan itibaren güzelce hissediliyormuş. Eğer daha önce doğum yapmış olsaydın 16. haftadan itibaren hissedebilirdin bebeğini.
mrb bende hamileyim hemde 17 haftalık...ve yarın cinsiyetini öğreniceğiz o kadar heyecanlıyımki anlatamam...inşaah hepinizin bebekeri sağıklı ve mutlu doğar
tebrikler
merhaba hayırlı olsun cuma günü düşük yaptım 1 aylıktı bebegim akıntı ve bel agrısına dikkat edin bu düşük belirtisi şikayetlerimi söylememe ragmen doktorun bi önerisi olmadı şiddetli agrım vardı akıntımda fazlaydı normal dedi halbuki düşük belirtisiymiş bu gitti bebegim mafoldumben dikkatli olun bol bol dinlenin Allah yardımcınız olsun
merhaba hayırlı olsun cuma günü düşük yaptım 1 aylıktı bebegim akıntı ve bel agrısına dikkat edin bu düşük belirtisi şikayetlerimi söylememe ragmen doktorun bi önerisi olmadı şiddetli agrım vardı akıntımda fazlaydı normal dedi halbuki düşük belirtisiymiş bu gitti bebegim mafoldumben dikkatli olun bol bol dinlenin Allah yardımcınız olsun
bende 4 aylık hamileyim günde 2 yada 3 ceviz(bebeğimin omega3 ihtiyacını karşılamak için:) çok önemli,2 litreye yakın su buda kan dolaşımını hızlandırıyor ve kasık ağrılarını engelliyor ayrıca cildi nemlendiriyor.günde 2 bardak süt ve yanında süt ürünleri bebeğimin boşalttığı kalsiyumu yerine koymak için:) ilerde boy kısalığı yada kemik erimesi sorununu yaşamamak için:) hemen hemen her gıdadan az az almaya çalışıyorum çünki herşeyin fazlasıda zarar.günde 1 yumurta ,keçi buynuzu pekmezi,hurma,kayısı,çekirdek tüketmeye çalışıyorum hergün.faydaları çok çok fazla.ha birde kakao yağı aldım sürüyorum çatlaması muhtemel yerlere faydası çok diyorlar bakalım artık.4 aylık oldum hiç bir şikayetim olmadı:)
merhaba canım sanırım seninde hamileliğin çok yeni sanırım doktora gitmişin doktor alttanmı muayene etti sakıncalımı alttan muayene düşüğe sebep olur felan diye duydum bende hamileyim testte pozitif çıktı ama henüz doktora gitmedim bikaç gün içinde gidicem
slm canım benimde ilk hamileliğim, bebişi 6 aylık olmak üzere, ben ilk önce evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim kan testi yaptılar ve nerdeyse 6 aylık olucak bebişim ama alttan muayene hiç yaptırmadam, doktorda öle bişi demdei zaten, şart değilki alttan muayene, önemli olan kan testi sonuçlar :)) hayırlısı olsun şimdiden
Kızlar selam,
c.tesi günü test yaptım pozitif çıktı,bugün yarın doktora gidicem hiç beklemiyordum çok şaşkınım kimseyle paylaşmak ta istemiyorum
biraz dertleşelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?