Hamileyim....Şimdi Neler Yapılır Bilmiyorum....

iyi dileklerin için teşekkürler canım arkadaşım....20.haftayı bekleyeceğim o halde....sağol canım...

mrb bende hamileyim hemde 17 haftalık...ve yarın cinsiyetini öğreniceğiz o kadar heyecanlıyımki anlatamam...inşaah hepinizin bebekeri sağıklı ve mutlu doğar

hayırlı olsun canım...ne güzel bir haber ....inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar ve mutlu yaşarlar...

teşekkürler canım...

geçen hafta bebeğin erkek olduğunu öğrendik...birkaç gündür sol alt kısımda -ki burada genelde ayakları bulunuyor....doktor öyle söyledi- batma oluyor...acaba bu batma bebeğin ayaklarından dolayı mı oluyor?...sıkışıyor mu orada?...ne oluyor ben de anlamadım ki....

oncelıkle hayırlı olsun canım...
bende 7+5 haftalık hamıleyım... doktorumun beslenme acısından önerdıgı haftada 2 gun balık,süt ve süt ürünleri günlük olarak ve fıstık,ceviz badem,fındık tuketmemi söyledı...yeşil sebzeler taze meyve...ımkanım olsa heryere cevız agacı dıkerdım dedı cok faydalı dedı...

ceviz tüketiyorum...sütü ihmal etmemeye çalışıyorum....yoğurt pek yemeye vaktim olmuyor..belki de sevmediğim için zaman ayıramıyorum...sebze ve meyve ile aram hep iyi olmuştur...elimden geldiği kadar iyi beslenmeye çalışıyorum ama bakalım artık...bebeğimi iyi beslemeyi ne kadar başaracağım...

bende tuketıyorum ama su yumurtayla aram hıcbır zaman ıyı olmadı zorluyorum yemek ıcın ama zorladıkca daha da tiksiniyorum napcam bılmıyorum zaten cok ıstahlı bırıde olmadım hıcbır zman... ama ıste bebiş ıcın elımden gelenı yapmaya calısıyorum,ha bıde bol su tuketmek lazımm

cnm bnm üzülme allah bir daha nasip eder inş.duam seninle:teselli:bnde 7+2 haftalık gebeyim duanızı esirgemeyin kızlar

Son düzenleme:
bende 4 aylık hamileyim günde 2 yada 3 ceviz(bebeğimin omega3 ihtiyacını karşılamak için:) çok önemli,2 litreye yakın su buda kan dolaşımını hızlandırıyor ve kasık ağrılarını engelliyor ayrıca cildi nemlendiriyor.günde 2 bardak süt ve yanında süt ürünleri bebeğimin boşalttığı kalsiyumu yerine koymak için:) ilerde boy kısalığı yada kemik erimesi sorununu yaşamamak için:) hemen hemen her gıdadan az az almaya çalışıyorum çünki herşeyin fazlasıda zarar.günde 1 yumurta ,keçi buynuzu pekmezi,hurma,kayısı,çekirdek tüketmeye çalışıyorum hergün.faydaları çok çok fazla.ha birde kakao yağı aldım sürüyorum çatlaması muhtemel yerlere faydası çok diyorlar bakalım artık.4 aylık oldum hiç bir şikayetim olmadı:)

merhaba canım sanırım seninde hamileliğin çok yeni sanırım doktora gitmişin doktor alttanmı muayene etti sakıncalımı alttan muayene düşüğe sebep olur felan diye duydum bende hamileyim testte pozitif çıktı ama henüz doktora gitmedim bikaç gün içinde gidicem

slm canım benimde ilk hamileliğim, bebişi 6 aylık olmak üzere, ben ilk önce evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim kan testi yaptılar ve nerdeyse 6 aylık olucak bebişim ama alttan muayene hiç yaptırmadam, doktorda öle bişi demdei zaten, şart değilki alttan muayene, önemli olan kan testi sonuçlar :)) hayırlısı olsun şimdiden

bitanem benim...Allah sabır versin...senağlama

umarım sonuna kadar da hiç bir şikayetin olmaz canım...

yeni değil canım...21 haftalık hemen hemen...kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah :Saruboceq: annesine babasına vatanına hayırlı bi evlat olması dileğiyle...sağlıcaklar a.s.

Kızlar selam,

c.tesi günü test yaptım pozitif çıktı,bugün yarın doktora gidicem hiç beklemiyordum çok şaşkınım kimseyle paylaşmak ta istemiyorum
biraz dertleşelim...

istenediğin bir gebelik mi yeliz ? neden beklemiyordun sebebi nedir? yoksa benim gibi umutsuzken mi geldi :)

ilk üç ay dikkat etmelisiniz 6 aylık bebeğim var bol su için yuruyuş yapın ben sadece 12 kilo aldım şimdi doğum öcesinden 3 kilo sadece var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…