- 28 Şubat 2016
- 42
- 29
- 3
- 33
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Test yaptım negatif doktora falan gitmedim ama adet sancısı gibi ama ben adet öncesi sancı çekmem bende anlamıyorum ama inşallah vardır bebisCanım benimde salı günü adet olmam gerekiyor senin gibi belirtiler var bende çatlatma ignesi nden umutluyum bakalim test yaptinmi sen
hamılesinnnnKasiklarimda batma oluyor özellikle geceleri belimde sürekli ağrı ayakta çok durunca bacaklarim ağrıyor ama test yaptım sonuç negatif çıktı adetime dört gün var ama ben hiç adet öncesi ağrı cekmezdim aşırı yorgunluk hissi var göğüslerim dokununca agriyo sizce hamilemiyim
İnşallah ama günler geçmek bilmiyorhamılesinnnn
Sen nezaman öğrendin canım hamile olduğunu kaç gün vardı adetinetestinde
İnşallah bende hamileyimdir :)Adetime 2 gün vardı dayanamadım idrar testi yaptım. Gölge gibi silik bi çizgi çıktı ama negatif olarak algiladim. Bi gün sonra kan testiyaptiyaptırdım pozitif dediler. İdrarda belli olmasi için HCG değerinin yüksek olması gerekiyormus
Sıvı gelmeye başladı şimdide adet oldum sanıyorum ama değil kasigimdaki agrida arttı neden bunlar beklemek çok zor inşallah sonu selamettir allahın izniyleBende yarın gidip kan testi yaptırmak istiyorum sağlık ocağında umarım çatlatma ignesi ise yaramis tir ve hamileyimdir.
İnşallah canım umarım bu ay sen ben ve isteyen herkes mutlu haberleri alirSıvı gelmeye başladı şimdide adet oldum sanıyorum ama değil kasigimdaki agrida arttı neden bunlar beklemek çok zor inşallah sonu selamettir allahın izniyle
Az kaldı mutlu yada üzücü haberi almamıza hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım umarım bu ay sen ben ve isteyen herkes mutlu haberleri alir
Ben de adetime 4 gün kala yaptığımda negatif ti adeti 1 gün geçti yine yaptım pozitif çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?