Hamileyim sizce

Bilmiyorum hamileyim degimiyim ama heran olacakmisim gibi geliyor bana testte yapmak istemiyorum her defasinda hayal kirikligina ugruyorum gerci bazende hayirlisi buymus diyorum
Bende hayal kirikligina uğramak tan korkuyorum 16 aydır heray bikaç idrar testi bikaç kan testi yaptiriyorum ama buay artık eşime haber vermeden yapcam yazık hep umutlaniyor

Ay masallah allah nazarlardan korusun sizi gözün aydın rabbim kucağına almayi nasip etsin hamilesin artık hamile nin her duasi kabul olurmuş bizim için ve bu yolda olan herkes için dualrini bekliyoruz

Allahimmmmmm inşallah agazin bal yesin kesin yarın gidiyorum sağlık ocağına ya sen cesaretlendirdin beni valla sen ilaç falan kullandinmi
Kullanmadım ama belirtiler aynıydı seninle bende doktora gitceksin diye bugün senden sonuç bekledim cesaret alabilmek için sonra bi anda topladım cesaretimi aldım testi eşime soylemeden yaptım veee pozitif şükürler olsun yarin da kan testi yaptircam

Sen benden daha cesaretli çıktın canım ben çok kez yıkıma uğradığım için özelliklede geçen ay yaşadıklarım hiç kolay şeyler değildi oyüzden suan cesaretim yok ama sen beni umutlandirdin eğer yoksa da allah bilir vakti zamanını allahın işine karışımaz biz elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edicez..yarın ozaman ikimizde kan testi yaptırıyoruz

Kizlar sonucu bizede bildirin rabbm dualarimizi kabul eder ins umutlarimizi bosa cikarmasin

Kızlar benimde bastan silikti ayni test belirginlesti bende 174 degerle hamileydim özelde bir birbucuk saate belli oluyoer Allahım herkese nasip etsin herkes saglıkla kucagına alsın insallah

Eklentiler

• IMG-20160225-WA0023.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG-20160225-WA0031.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 182
Allahım hepimizi nazardan korusun herkese nasip etsin hamilelikten süpheleniosaniz hamilelik istiosanz hemen folik asit baslayin cok faydasi varmis geç kalmayın Rabbim herkese yavrusunun yüzünü göstersin inşallah bizlerede dua edin

Hamile oldugunu anlamak icin illa mide bulantisi kasik agrisi mi oluyor bizim ailede hic bunlar olmamis mesela teyzelerim felan hep daha sonra ogrenmis hamile olduklarini hic belirti yasamamislar annemde oyle 6 gun var adetime cildirican valla. Yumurtlamadn bir gun 9nce beraber olduk esimle onun oncesinde de cok beraber olduk sizce ihtimal var midir? Lutfen cvp

dünyanın her yerinde doktorların belirlediği en kesin ve en erken hamilelik belirtisi adet gecikmesidir, adet gecikmesinden önceki tüm belirtiler vücudunuzu çok dinlediğiniz için psikolijik olarak sizi yanıltıyor.

kesinlikle çok haklısın. aslında çok taktığımız için bazı şeyleri birazda biz yapıyoruz, biraz sabretmek lazım. sonuçta her şey zamanı geldiğinde güzel. ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…