- 9 Ocak 2016
- 74
- 30
- 8
- 34
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Bende hayal kirikligina uğramak tan korkuyorum 16 aydır heray bikaç idrar testi bikaç kan testi yaptiriyorum ama buay artık eşime haber vermeden yapcam yazık hep umutlaniyorBilmiyorum hamileyim degimiyim ama heran olacakmisim gibi geliyor bana testte yapmak istemiyorum her defasinda hayal kirikligina ugruyorum gerci bazende hayirlisi buymus diyorum
Fotoda belli olmuyor bi kac güne gitvem ama doktora ama eminim hamileyim Allahın izniyleAtsana fotoyu bakalim
Sende bi dene bence idrar testi yap dene bak gunlerimiz aynı bende oldu allahın izniyle sen dede var bence aynı belirtiler cünküFotoda belli olmuyor bi kac güne gitvem ama doktora ama eminim hamileyim Allahın izniyle
Tabiki öyle canım bende bekledim allahın izniyle sizin de olur inşallahAy masallah allah nazarlardan korusun sizi gözün aydın rabbim kucağına almayi nasip etsin hamilesin artık hamile nin her duasi kabul olurmuş bizim için ve bu yolda olan herkes için dualrini bekliyoruz
Allahimmmmmm inşallah agazin bal yesin kesin yarın gidiyorum sağlık ocağına ya sen cesaretlendirdin beni valla sen ilaç falan kullandinmiSende bi dene bence idrar testi yap dene bak gunlerimiz aynı bende oldu allahın izniyle sen dede var bence aynı belirtiler cünkü
Kullanmadım ama belirtiler aynıydı seninle bende doktora gitceksin diye bugün senden sonuç bekledim cesaret alabilmek için sonra bi anda topladım cesaretimi aldım testi eşime soylemeden yaptım veee pozitif şükürler olsun yarin da kan testi yaptircamAllahimmmmmm inşallah agazin bal yesin kesin yarın gidiyorum sağlık ocağına ya sen cesaretlendirdin beni valla sen ilaç falan kullandinmi
Yok gitmedim canım yarın gitcem allahın izniyle haber veririm oglen de çıkar sonuclarCa
Canim sen ne yaptin yaptirdinmi tedti saglik ocagna gtcem diyordun ins hayirli haber verrsin hepimizede
Sonucta ikinci cizgi cikms erken oldugu icin siliktir zaten bu bile mutlu etmeye yetiyor degilmiGebelik testi yaptım dayanamadım da ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı
Adetin Geçmiş miydi canım senin kaç gün vardı yada adetineAynen kızlar degerim artmş henuz dra gitmedim haftaya gidicem
dünyanın her yerinde doktorların belirlediği en kesin ve en erken hamilelik belirtisi adet gecikmesidir, adet gecikmesinden önceki tüm belirtiler vücudunuzu çok dinlediğiniz için psikolijik olarak sizi yanıltıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?