- Konu Sahibi Selinbocek
-
Kasiklarimda batma oluyor özellikle geceleri belimde sürekli ağrı ayakta çok durunca bacaklarim ağrıyor ama test yaptım sonuç negatif çıktı adetime dört gün var ama ben hiç adet öncesi ağrı cekmezdim aşırı yorgunluk hissi var göğüslerim dokununca agriyo sizce hamilemiyim
bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ama adetime 3 gun var 5 gun once test yaptım çıkmadı şimdide yapmaktan korkuyorumKasiklarimda batma oluyor özellikle geceleri belimde sürekli ağrı ayakta çok durunca bacaklarim ağrıyor ama test yaptım sonuç negatif çıktı adetime dört gün var ama ben hiç adet öncesi ağrı cekmezdim aşırı yorgunluk hissi var göğüslerim dokununca agriyo sizce hamilemiyim
5 haftalık olmuş sanırımarkadaşlar merhaba benimde adetim 2 gün gecikti tes yaptım biri silik cıktı hemn gittik kan testine 174 çıktı 3 gün sonra tekrar gittim 753 e çıkmış nezaman dr gitsem adetim 1 ay 1 hafta önceydi
Canim sen ne yaptin yaptirdinmi tedti saglik ocagna gtcem diyordun ins hayirli haber verrsin hepimizedeCanım eğer bu ay hamile kalmak için tedavi gördüyseniz test yaptır ama kan testi biliyorum test yapmakta psikolojik anlamda kolay bişey degil negatif sonucu alma ihtimali caydiriyor ama hiç değilse sonucu öğren ona göre hareket et dikkat et kendine hamilelik belirtileri zaten 5 haftadan sonra falan goruluyormus
Bazilari 3ay diyor. Bazilari hemen olsa bir şey olmaz diyor. Ben de o yüzden korunmadim. Hayirlisi Allahdan.Ama iki ay ince düşük yapınca doktorlar uç bekleyin diyor
Bazilari 3ay diyor. Bazilari hemen olsa bir şey olmaz diyor. Ben de o yüzden korunmadim. Hayirlisi Allahdan.Ama iki ay ince düşük yapınca doktorlar uç bekleyin diyor
Gebelik testi yaptım dayanamadım da ikinci çizgi silik çıktı ama çıktıCanım eğer bu ay hamile kalmak için tedavi gördüyseniz test yaptır ama kan testi biliyorum test yapmakta psikolojik anlamda kolay bişey degil negatif sonucu alma ihtimali caydiriyor ama hiç değilse sonucu öğren ona göre hareket et dikkat et kendine hamilelik belirtileri zaten 5 haftadan sonra falan goruluyormus
Ya ben bu sabah 6 da uyandım sırf gitcem diye ama cesaret bulamadım kendimde ya yarın gitcem yada 2 martta doktorun istediği tarihte bu ay gebelik olmadıysa araştırmalara baslicak eşimde sorun yok o kesinlestiCa
Canim sen ne yaptin yaptirdinmi tedti saglik ocagna gtcem diyordun ins hayirli haber verrsin hepimizede
Atsana fotoyu bakalimGebelik testi yaptım dayanamadım da ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?