Hamileyim sizce

Kizlar bende uyuyamadim hamilelign hicbir belirtisi yok bende bu son gunum ara ara belim kasiklarimda agri oluyor okadar cvplarsaniz sevinirim Allah tum isteyenlere versin saglikli sihhtli ins

Canım eğer bu ay hamile kalmak için tedavi gördüyseniz test yaptır ama kan testi biliyorum test yapmakta psikolojik anlamda kolay bişey degil negatif sonucu alma ihtimali caydiriyor ama hiç değilse sonucu öğren ona göre hareket et dikkat et kendine hamilelik belirtileri zaten 5 haftadan sonra falan goruluyormus

Merhaba benim adetime 6 gün var. Test yaptim negativ çikti. Ama belirtiler hiss ediyorum. Bir de bende adetim 10 gün öne atiyor. ne olucak bilemiyorum. 2 ay önce 2 aylik ikiz düşük yaptim .Bu bebeyi çok istiyorum

bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ama adetime 3 gun var 5 gun once test yaptım çıkmadı şimdide yapmaktan korkuyorum

merhaba kızlar, bende 6 aylık evliyim bu ay ilk defa bebek çalışmasına başladık. 11 şubat regl başlangıcım dı ve yumurtlama zamanlarımda ilişkiye girdik, ilk olunca tabi bayağı araştırdım ettim. aslında bu işi arkadaşların dediği gibi çok takmamak lazım, sonra olmayınca boşuna üzülüyoruz ve bizi maalesef daha da etkiliyor. bu sebeple test zamanına daha en azından 10 gibi zaman var ve bekleyeceğim. kan mantıklı ama dediğim gibi umutlanmak istemiyorum, sonuçta daha ilk deneme beni biraz umutlandıran, yumurtlama günümde ilişkim oldu ertesi gün biraz kan geldi. normalde ara kanamam hiç olmaz, gebelik sonrası kan oluyormuş. açıkçası biraz umutlanmadım değil hani. tabi öyle aşırı başka belirtilerim yok çünkü henüz çok erken. sadece idrarım hep olduğundan daha koyu, gibi. rabbim isteyen herkese yani hepimize nasip etsin inş. ^.^

dünyanın her yerinde doktorların belirlediği en kesin ve en erken hamilelik belirtisi adet gecikmesidir, adet gecikmesinden önceki tüm belirtiler vücudunuzu çok dinlediğiniz için psikolijik olarak sizi yanıltıyor.

arkadaşlar merhaba benimde adetim 2 gün gecikti tes yaptım biri silik cıktı hemn gittik kan testine 174 çıktı 3 gün sonra tekrar gittim 753 e çıkmış nezaman dr gitsem adetim 1 ay 1 hafta önceydi

arkadaşlar merhaba benimde adetim 2 gün gecikti tes yaptım biri silik cıktı hemn gittik kan testine 174 çıktı 3 gün sonra tekrar gittim 753 e çıkmış nezaman dr gitsem adetim 1 ay 1 hafta önceydi
5 haftalık olmuş sanırım
bence hemen gidin

Bilmiyorum hamileyim degimiyim ama heran olacakmisim gibi geliyor bana testte yapmak istemiyorum her defasinda hayal kirikligina ugruyorum gerci bazende hayirlisi buymus diyorum

Ca
Canim sen ne yaptin yaptirdinmi tedti saglik ocagna gtcem diyordun ins hayirli haber verrsin hepimizede

Gebelik testi yaptım dayanamadım da ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı

Kizlar benim sat 3 Şubat. 14 aralikta kurtaj oldum 9 haftalikken. Bu ay korunmayi biraktik. Aslinda pek belirtim yok ama ben de hamileymisim gibi hissediyorum

Ca

Canim sen ne yaptin yaptirdinmi tedti saglik ocagna gtcem diyordun ins hayirli haber verrsin hepimizede
Ya ben bu sabah 6 da uyandım sırf gitcem diye ama cesaret bulamadım kendimde ya yarın gitcem yada 2 martta doktorun istediği tarihte bu ay gebelik olmadıysa araştırmalara baslicak eşimde sorun yok o kesinlesti

Ay Hadi inşallah ya burda ki tüm hamilelikten şüphelenen arkadaşlar sonuçlarını pozitif aldı umarım bende pozitif alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…