Adet gecikti mi canım2 3 gündür bel ağrılarım vardı adet zamanım geldi olmadım test aldım 2.çizgi silik çıktı fakat ben hamile olduğumdan çok emindim. bugünde kan testi yaptırdık henüz 4-5 günlük ama var sonuçta yani hamileyim.. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..
resimleri attım..
EVET CANIM GEÇİKTİ DÜN OLMASI GEREKİYORDUAdet gecikti mi canım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İLKİNDE DÜŞÜK YAŞAMIŞTIM İNŞALLAH BU SORUNSUZ OLURtebriklerrrrrrrr :))) o zaman aramiza hosgeldinumarim rahat ve huzurlu bi hamilelik gecirrisin :))) ben yolu yariladim 28+3
Neler yaptın canım hamile kalmak içinEVET CANIM GEÇİKTİ DÜN OLMASI GEREKİYORDU
CANIM ÇOKTA ÖZEL BİRŞEY YAPMADIM AMA TELEFONUMA BİR PROGRAM YÜKLEDİM ORADAN YUMURTLAMA VE GÜNLERİMİ TAKİP ETTİM DOĞRU ZMANDA YAPMAYA ÇALIŞTIK VE İLİŞKİDEN SONRA EN AZ YARIM SAAT SIRT ÜSTÜ YATTIM BELİMİN ALTINA YASTIK KOYDUM :)N
Neler yaptın canım hamile kalmak için
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İLKİNDE DÜŞÜK YAŞAMIŞTIM İNŞALLAH BU SORUNSUZ OLUR
NELERE DİKKAT ETMELİYİM?
İNŞALLAH İSTER İSTEMEZ KORKUYORUM 5 HAFTALIKKEN DÜŞÜK YAŞAMIŞTIMİlk hamileliğimde bende düşük yaşadım. 5-6 haftalık ti. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve su anda sorunsuz giden Bi hamilelik süreci yasiyorum. Hiç korkma ve stres yapma, bol bol dinlenmeye çalış, ağr işlere ara ver ve vitaminlerini kullanmaya başla
İngiltere'de yasıyorum ve burada dr lar her kadinin ilk hamileliğinde dusuk yapması çok normal diye bakıyor. Allah yardımcın olsun
KEFİR İÇİN NE DÜŞÜNÜYORUNUZ İÇEBİLİR MİYİM ?tebrik ederim :) 3 aylık süreçte elinizden geldiğince dikkat edin. Hızlı ve ani hareketlerde bulunmayın, yukarı doğru uzanmayın, sakin bir yaşam sürmeye gayret edin bu süreçte, üzüntüden uzak durun vaktiniz oldukça uzanın. Kesinlikle hiç bir bitki çayını içmeyin
KEFİR İÇİN NE DÜŞÜNÜYORUNUZ İÇEBİLİR MİYİM ?
BİDE BALIKTA KAFAM KARIŞTI CİVA İÇERİYOR DİYORLAR AMA BALIKTA YEMELİYİM SİZ NE TÜR BALIKLAR YEDİNİZ?
OHH MAŞALLAH DARISI BANA :)ben şu an 18. haftadayım. her balık yenmemeli mesela ton balığı sakın yemeyin bebek için zararlı. Ben somon ve çipura yiyorum ama doktorlar somonu özellikle öneriyorlar bebeğe çok faydalı olduğu için. Kefir için olumsuz bir şey duymadım zannediyorum ki zararı yok ama aklınıza takılırsa doktorunuza sorabilirsiniz. Kafein ve gaz içeren hiç bir içeceğide içmeyin. Benim ilk 3 aylık dönemim baya iştahsız geçti her şeyden tiksiniyordum şimdi düzeldi daha rahatım çok şükür
OHH MAŞALLAH DARISI BANA :)
FOLİK ASİT OLARAK NE KULLANIYORSUNUZ?
BAŞKA BİRŞEYE İHİYAÇ VAR MI?
henüz dün öğrendim daha gitmedimDoktorunuz verecektir folik asit siz kafanıza göre almayın, doktora gittiniz mi?
FOLİK ASİT OLARAK NE KULLANIYORSUNUZ?
BAŞKA BİRŞEYE İHİYAÇ VAR MI?
düşüklerin sebebini biliyormusun ne kadarlıkken düşük yaşadınDeğerin gayet iyi canım endişelenme . benimde 2 düşüğüm oldu çok şükür şuan 26 haftalık hamileyim umarım srninde çok güzel bi hamileliğin olur benimde adetime 5 gün kala 74,2 çıkmıştı sonucum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?