hamileyim :) tecrübelileri bekliyoruz

Üzülme canım bende 5 haftalıkken kaybettim senin gibi 2 günlük sevinç yaşadık ayın 4 ünde öğrenmiştim 6 sında düşme belirtileri başladı şimdi hamileyim bakalım çok çok yeni olsada bir hamilelik var inşallah allahım tamamına erdirsin burada gördüklerime dua etmeye çalışıyorum inşallah en kısa sürede sende yaşarsın canım anneliği bizde :)

Böyle güzel hamilelik haberlerini alınca nasıl mutlu oluyorum anlatamam..sende mi yaşadın beni şimdi en iyi sen anlarsın çok zor ya..hayırlı olsun canım hamileliğin normal yollarlâ mi oldu canım? Kaç haftaliksin.inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin de bizde burda mutlu oluruz

Evet canım düşüğün arkasına hemen olur dediler ama benim nerdeyse üzerinden 7 8 ay geçti ama şu gerçek ki kafaya taktıkça olmuyor bide ben günlerimi felan takip edemiyordum yumurtlama günü ve doğurganlığın yüksek olduğu günleri bilmiyordum bunun için telefonuma program yükledim iyi ki de yüklemişim çok işime yaradı sonuç olumlu şuan 1 haftalık felan kanda 48.5 çıktı yarın gidicem doktora bakalım hayırlısı inşallah sendende güzel haber alırım canım

Adetine ne kadar var, şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin..haber ver bizede tamam mi

Adetine ne kadar var, şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin..haber ver bizede tamam mi
Bugün itibariyle adet tarihimden 4 gün geçti canım hayırlısı bakalım inşallah herşey sorunsuz olur

Ne yazık ki değer 15 e düşmüş kanama ile düşer dedi doktor Hepinize güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

Ne yazık ki değer 15 e düşmüş kanama ile düşer dedi doktor Hepinize güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

Bende kimyasal gebelik geçirdim ve bu sabahta adet ile düşük yaptım..ilk kez yaşadım evde hala kendimze gelemedik...neden normal deniliyor acaba

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım en kısa sürede kendini toparlarsın ( Ilk Hamilelikte vücudun henüz hazır olmadığını söylemişti bana doktorum. Eğer üst üste 3 defa düşük olursa o zaman annede vücudunda problem olduğunu söylüyorlar.

sanada geçmiş olsun canım bilmiyorum ki canım ne sebeple oluyor ilk düşüğümün ardından yaklaşık 8 ay felan geçmişti şimdide bunun düşmesini bekliyorum doktor araştıralım dedi bakalım ne olur hakkımızda hayırlısı inşallah canım
şimdi sende var mı bebek mi?

Neye hazır değil acaba yani eksik bisim var acaba vitamin Vs. Doktorum bana hiç vitamin vermedi mesela bugun gittigimde söyleyeceğim..hala çok üzülüyorum az evvel hesapladım devam etseydi 4 haftalık olacaktı tam bugün

Benimde başladı kimyasal düşüğüm banada dediğim doktor hiçbirşey demedi ama aklımada yatmadı başka doktorlarada görünmekte fayda var

Yok canım, gebelik çıktı kanda ama sonra kimyasal oldu..bugünde doktor randevum var..inşallah günün birinde benimde bebeğim olur.isteyen herkesin olur

Geçmiş olsun canım, gerçekten zor bir durum yaşamayan bilemez...
Sağol canım kuzu gibi yatıyorum :) kanama başladı inşallah ilerleyen günlerde dahada sancı olmaz böyle atlatırım inşallah şuan için çok sancı yok şükür

Sağol canım kuzu gibi yatıyorum :) kanama başladı inşallah ilerleyen günlerde dahada sancı olmaz böyle atlatırım inşallah şuan için çok sancı yok şükür
Olmaz olmaz zaten kanama başladıysa iyice sen düşen dokuları göreceksin, onu attıktan sonra rahatlıyor insan, merak etme. Sen dinlen ve kafanı da dinlendirmeye çalış canım

Olmaz olmaz zaten kanama başladıysa iyice sen düşen dokuları göreceksin, onu attıktan sonra rahatlıyor insan, merak etme. Sen dinlen ve kafanı da dinlendirmeye çalış canım
Hmm yeni başladı henüz öyle parça doku gibi birşey görmedim canım ..
sağol canım güzel desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…