hamileyim :) tecrübelileri bekliyoruz

maden suyu içmemizde bir sıkıntı var mı acaba mineral desteği için

KEFİR İÇİN NE DÜŞÜNÜYORUNUZ İÇEBİLİR MİYİM ?
BİDE BALIKTA KAFAM KARIŞTI CİVA İÇERİYOR DİYORLAR AMA BALIKTA YEMELİYİM SİZ NE TÜR BALIKLAR YEDİNİZ?

Ben genelde somon yiyorum, 1-2 kez de çipura yedim. Yaşadığım yerde tatlı su balıkları çok popüler ama hiç tercih etmedim bugüne kadar.

Arkadaslar hurma yemeyin. Bana doktorum söyledi düşük yaptiriyirmus

Canım ya benim ki 1 haftalık şimdi sitede bi arkadaş 1 haftalığı öğrenemezsiniz dedi ama değerim 48.5 çıktı doktor hamilelik var dedi senin bir bilgin var mı? Haftaya tekrar kan testi yapalım dedi ancak görebiliriz dedi doktor

Canım benim bebehim tup bebek. Ben 3 kez kan testinden 10 gun sonra keseyi gördüm. Yani 5+3 te. Acele etme bence şu an gerçekten görünmez. Hatta şu an 6+3um zorla bebeği gorudk kesede ve kalbini duyduk

Canım ama benim adet 1 gün geçikti test yaptırdık 48.5 çıktı senin 5 gün önce 74.2 çıkmış az değil mi benim ki??

Canım benim bebehim tup bebek. Ben 3 kez kan testinden 10 gun sonra keseyi gördüm. Yani 5+3 te. Acele etme bence şu an gerçekten görünmez. Hatta şu an 6+3um zorla bebeği gorudk kesede ve kalbini duyduk
Değerim az sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…