maden suyu içmemizde bir sıkıntı var mı acaba mineral desteği içinben şu an 18. haftadayım. her balık yenmemeli mesela ton balığı sakın yemeyin bebek için zararlı. Ben somon ve çipura yiyorum ama doktorlar somonu özellikle öneriyorlar bebeğe çok faydalı olduğu için. Kefir için olumsuz bir şey duymadım zannediyorum ki zararı yok ama aklınıza takılırsa doktorunuza sorabilirsiniz. Kafein ve gaz içeren hiç bir içeceğide içmeyin. Benim ilk 3 aylık dönemim baya iştahsız geçti her şeyden tiksiniyordum şimdi düzeldi daha rahatım çok şükür
miratech test markası çok erken olmasına rağmen doğru bildiMerhaba canım sanırım testin al bi gebelik testi markası dimi?
Hayırlı olsun bebisin bende 2.ci için ugrasiyorum bata 1 hafta var bende bunun mavisni denedim golge gibi çıktı.
Acaba dogrumu
miratech test markası çok erken olmasına rağmen doğru bildi
bişey değil cnmHmm demekki farklı imiş canım tsk ederim :)
KEFİR İÇİN NE DÜŞÜNÜYORUNUZ İÇEBİLİR MİYİM ?
BİDE BALIKTA KAFAM KARIŞTI CİVA İÇERİYOR DİYORLAR AMA BALIKTA YEMELİYİM SİZ NE TÜR BALIKLAR YEDİNİZ?
Haklısın ama bi düşük yaşayınca elinde olmuyor kiFazla pimpiriklenme de iyi değil. hayırlı olsun .
Teşekkürler canımBen genelde somon yiyorum, 1-2 kez de çipura yedim. Yaşadığım yerde tatlı su balıkları çok popüler ama hiç tercih etmedim bugüne kadar.
öyledir ama böyle de sağlıklı değil. doğal ve sağlıklı beslen ve mutlu ol. Bu kadar .Haklısın ama bi düşük yaşayınca elinde olmuyor ki
:) doğru söylüyorsunöyledir ama böyle de sağlıklı değil. doğal ve sağlıklı beslen ve mutlu ol. Bu kadar .
Evet canım rahimde perde vardı perdeyi operasyonla aldıktan 1 ay sonra hemen hamile kaldımdüşüklerin sebebini biliyormusun ne kadarlıkken düşük yaşadın
İnşallah yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canımEvet canım rahimde perde vardı perdeyi operasyonla aldıktan 1 ay sonra hemen hamile kaldım
maden suyu içmemizde bir sıkıntı var mı acaba mineral desteği için
Canım benim bebehim tup bebek. Ben 3 kez kan testinden 10 gun sonra keseyi gördüm. Yani 5+3 te. Acele etme bence şu an gerçekten görünmez. Hatta şu an 6+3um zorla bebeği gorudk kesede ve kalbini duydukCanım ya benim ki 1 haftalık şimdi sitede bi arkadaş 1 haftalığı öğrenemezsiniz dedi ama değerim 48.5 çıktı doktor hamilelik var dedi senin bir bilgin var mı? Haftaya tekrar kan testi yapalım dedi ancak görebiliriz dedi doktor
Canım ama benim adet 1 gün geçikti test yaptırdık 48.5 çıktı senin 5 gün önce 74.2 çıkmış az değil mi benim ki??Değerin gayet iyi canım endişelenme . benimde 2 düşüğüm oldu çok şükür şuan 26 haftalık hamileyim umarım srninde çok güzel bi hamileliğin olur benimde adetime 5 gün kala 74,2 çıkmıştı sonucum :)
Değerim az sankiCanım benim bebehim tup bebek. Ben 3 kez kan testinden 10 gun sonra keseyi gördüm. Yani 5+3 te. Acele etme bence şu an gerçekten görünmez. Hatta şu an 6+3um zorla bebeği gorudk kesede ve kalbini duyduk
Benim ilk degerim 50 idi☺ sen stres yapma bence. Bebeğe zarar. Bu iş sabır işi doktor ne derse ona göre hareket et. Ve kalbini ferah tutDeğerim az sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?