hamileyim :) tecrübelileri bekliyoruz

Canım sen sakin sakin beklicen artık. 48 düşük değer. Benim de iki kimyasal gebelikte değerlerim düşükle başlamıştı. Ama değeri düşük olup yükselen de var. Yapacağın şey 48 saatte bir kan verip beta hcg takibi yapmak. Kendine dikkat et stresten uzak dur iyi beslen... umarım katlayarak devam eder...

İnşallah canım peki bu kadar yeniyken leke normal mi pazartesi doktora gidicem ama kafamda birsürü soru var. Lekede koyu sarı gibi arad bi geliyor

Canım ama benim adet 1 gün geçikti test yaptırdık 48.5 çıktı senin 5 gün önce 74.2 çıkmış az değil mi benim ki??
Canım gayet iyi takılma bu kadar çünkü herkestr aynı şekilde çıkmıyo değerler benim daha önceki düşüklerimde mesela farklı farklı çıkmıştı kimisindr yüksek çıkar kimisinde daha az sen keseyi görmeye bak önemli olan kesenin gözükmesi

İnşallah canım allahım sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah ben ve benim gibilere

Bende kimyasal gebelik geçirdim ve bu sabahta adet ile düşük yaptım..ilk kez yaşadım evde hala kendimze gelemedik...neden normal deniliyor acaba

geçmiş olsun canım allahm hayırlısıyla güzel bir bebek nasip etsin inşallah
artık eskisi gibi doğal yaşantı yok ki doğal besinlerde yok bundan kaynaklı olabilir sanki

Canim su ic bol bol. Agir kaldirma. Kendini yorma. Biyerin agrirsa yat dinlen. Beslenmene dikkat et haftada 1 balik ye. Folikasit kullan dr una soyle. Hayrli olsun

Canim su ic bol bol. Agir kaldirma. Kendini yorma. Biyerin agrirsa yat dinlen. Beslenmene dikkat et haftada 1 balik ye. Folikasit kullan dr una soyle. Hayrli olsun
İnşallah canım inan hep yatıyorum kuruyemişler balıklar dikkat ediyoruz bakalım allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah yarın doktora gidicez kan testi yaptırcaz yeniden inşallah değerler güzel çıkar

Sari akintidan bisey olmaz eger kasintin ve kotu koku yoksa akinti normal. 1 haftalik gebeligi ogrenemezsin diyenler son adet tarihine gore hesaplandigi icin oyle diyolardir 2 3 haftalik arasinda biyerde sanirim bebegin. Aklindaki kotu dusunceleri at bu kadar da o iyi mi bu iyimi diye takma bence. Bitki caylarindan hurmadan maydonozdan uzak dur. Maden suyu icebilirsin. Kefirin de zarari yok hatta kabizliga felan iyi geliyo ama gunde 1 cay bardagindan fazla icme yine de. Ve bebeginin kalp atislarini duyana kadar kendini hamilelik moduna sokma ki sonrada uzulmeyesin. Kimyasal gebeligi farkinda olmadan bi cok insan yasayabiliyo kimyasal gebeligi düsük olarak bile adlandirmiyolar zaten o sekilde yorum yapanlara da aldiris etme suanda kendini tum olumsuz yorumlara kapat bence. Ve simdiden hamilelik moduna girme dedigim gibi daha kesen gorulcek bebegin gorulcek kalp atisi duyulcak yani bu surecleri atlattiktan sonra derin bi ohh cekersin insallah canim. Allah gonlune gore versin hayirli olsun insallah

Bende kimyasal gebelik geçirdim ve bu sabahta adet ile düşük yaptım..ilk kez yaşadım evde hala kendimze gelemedik...neden normal deniliyor acaba

Kimyasal gebelik bi cok insan yasayabiliyo hatta farkinda bile olmadan. Eger bebek sagliksizsa ve yasam bulgusu gostermiyosa kendini vucuttan atiyo zaten o yuzden doktorlar normal karsiliyolar. Ama kimyasal gebelik dahi olsa hamile kalmis olabilmek bile guzel. Hic o gebeligi yasamamissiniz ve adet oluyomussunuz gibi dusunun. Cnku kimyasalin ardindan cok cabuk hamile kalan insanlar var burda . insallah bundan sonraki saglikli olur gecmisnolsunn

Kaşıntı yok ama kokuda yok diyemem ama öyle rahatsız edecek kadar değil
Söylediklerinde çok haklısın canım dikkate alıcam teşekkür ederim

Biliyormusunuz bende çok duydum bunları. Hatta dün arkadaşim aradı ve onun bir arkadaşı benim doktorumlà aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamış hemen ardından hamile kalmış benim için demişki üzülmesin tedavisine devam etsin o doktorla..gerçekten 2 günlük bir annelik duygusu yaşadım daHa dogrubu hamilelik duygusu. Çok guzel bir duyguymus ama yaşayınca anladım..O 2 gün eşimle çok mutluyduk şu An yazarken burnumun direği sizladi gözlerim yöne doldu.. ne diyim çok zormuş bu işler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Uzulme ama bisey kaybetmedin ki zaten saglikli olsaydi dusmezdi yine olur merak etme bak ben 9haftalikken kurtaj oldm bi de oyle dusun yol yaknken belli oldu ve kurtuldun simdi onundeki guzel gunleri iyi degerlendir uzulme :)

Uzulme ama bisey kaybetmedin ki zaten saglikli olsaydi dusmezdi yine olur merak etme bak ben 9haftalikken kurtaj oldm bi de oyle dusun yol yaknken belli oldu ve kurtuldun simdi onundeki guzel gunleri iyi degerlendir uzulme :)
Çok geçmiş olsun..zor günler gecirmissindir..sizin sıkıntınız neydi? Neden kürtaj oldunuz? Evet bugün gitti vucudumdan artık..inşallah güzel günler bizi bekliyordur

Çok geçmiş olsun..zor günler gecirmissindir..sizin sıkıntınız neydi? Neden kürtaj oldunuz? Evet bugün gitti vucudumdan artık..inşallah güzel günler bizi bekliyordur

Kalp atisi yoktu o yuzden canm ama simdi yine hamileyim insallah herkese hayirisiyla yine nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…