- Konu Sahibi UneTasseDeCafe
-
lütfen polise savcılığa falan gidin
gidecemde nasıl kanıtlayacam bilmiyorum
eşinizle ciddi ciddi konusun kolaymıymış tehdit okadar
kesinlikle polise gidin tehdit alıyorum diyin ve sonrasında imzalı olarak yazınızı karakola bırakın
hamileliğinizin şu zor zamanlarında bir dengesiz yüzünden canınızı sıkmayın
bu arada ailenizlede bu konuyu konusun kendinizin çözebileceği bir olay değil bu
hemde nasıl anlattıklarını duyan o kişinin ben olduğuma inanmıyor kesinlikleKafasından sorunlu olsa gerek...
hiçbir halt yapamaz, havlayan köpek ısırmaz... ama sen yine de gidip bi dilekçe yazabilirsin.Anlamadığım şey, senin yakın arkadaşın sanırım o kızında yakın arkadaşı? beraber zaman geçireceklerine göre? tuhaf bi karmaşa
o arkadaşınızla polise başvurun. böyle tiplerin sağı solu belli olmaz.kızlar akla ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle birlikte tanıştığımız bir bayan var şimdi boşandı bende 36 haftalık hamileyim eşime göz koymuş iftira atıp duruyor bir arkadaşıma yalan yanlış şeyler anlatmış doğumdan sonra peşime adam iftira ettirecekmiş doğum yapacağım hastaneyi araştırıyormuş bana ve bebeğime zarar vermeyi aklına koymuş ne yapmam gerek bilmiyorum kanıtlayamıyorum da eşim ona yüz vermediği için beni ve bebeğmi ortadan kaldırmaya çalışıyor nolur bi akıl verin arkadaşım çok kötü konuşmuş onu bile benim söylediğimi düşünüyoro kadar kafayı takmış bana
polise mutlaka gidin.eşimle polise gideceğiz inş arkadaşta bi kaç haftaya geri gelecek onunla olan konuşmalarını çıkarttıracaz ailemle paylaştım bu durumu onlarda ne olur ne olmaz diye beni yalnız bırakmıyorlar çok sıkıldım böyle bir anne olamaz bana yaşattıkları elbet çıkacak ondan şurada sayılı günüm kaldı sevinemiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?