hamileyim tehlike altında olduğumu hissediyorum :(

UneTasseDeCafe

Sözünü tartmadn söyleyn,aldığı cevaptan incinmesin
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
1.808
1.673
133
Konya
kızlar akla ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle birlikte tanıştığımız bir bayan var şimdi boşandı bende 36 haftalık hamileyim eşime göz koymuş iftira atıp duruyor bir arkadaşıma yalan yanlış şeyler anlatmış doğumdan sonra peşime adam iftira ettirecekmiş doğum yapacağım hastaneyi araştırıyormuş bana ve bebeğime zarar vermeyi aklına koymuş ne yapmam gerek bilmiyorum kanıtlayamıyorum da eşim ona yüz vermediği için beni ve bebeğmi ortadan kaldırmaya çalışıyor nolur bi akıl verin arkadaşım çok kötü konuşmuş onu bile benim söylediğimi düşünüyoro kadar kafayı takmış bana

Agzim acik kaldi resmen nasilbbisi bu yaa inan dicek bisi bulamiyorum
allahbyardimciniz olsun esinizle bir olun bu kadina karsi tek basina bas edemezsin

bende bana bu kadar taktığını bilmiyordum kadın ayağına taş takılsa benden biliyormuş meğer ben adanada oturuyorum ama adanalı olmadığım için sahipsiz sanıyor beni ne küfürler etti bana eşim de hiç ummuyordu ben görüşmek istemeyince bana kin gütmüş evimi taşıdım onu bile öğrenmiş

Arkadaş şimdi okuluna gitti başka şehre yoksa yardım ederdi oda o kadını benden uzak tutmaya çalışıyor yanına çağırdı gel gezelim diye benim doğum yapacağım sıralarda onun yanında olacak ama yine huzursuzum kendim için değil evladım için

bu nasıl strestir böyle doğum öncesi..Allah korusun,bu duruma eşin ne diyor?
o bir çözüm bulsun..yada doğum için ailenin yanına git..

Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah,tez zamanda sizlerle uğraşmayı bıraksın,Allahım sen koru hepimizi böyle insanlardan,tüylerim diken diken oldu..

aklıma perıhan savaşın bır fılmı geldı kadın evlı cocuklu bır adama takmıstı kafayı kadın manyak galıba
nasıl tehtıt edıyor savcılıga bıldır msjla falansa kanıtlanır tlfnlarını dınlesınler:44:bu kadın normal degıl manyak

Benim bırakıp gitmemi istiyor zaten kadın burada sahipsiz biliyor beni dün arkadaşıma mehmet (eşim) beni aramadı bu kadar tehtit ettim karısını bu işte bir iş var demiş resmen kocamın onu aramasını bekliyor benimle ilgili dolduruşa getirecek oda ona inanacak öyle zannediyor eşim ben hamile olduğum için evde tek bırakmaya tedirgin oluyordu bu olaydan sonra daha çok panikliyor bıraksam kadının canını okur ama bizim çocuğumuz olacak bu kadın daha çok takar kafayı bana arkadaşım urfaya gitti o konuşturup kanıt elde edebilirse şikayet edecem ama yüzyüze bile gelmek istemiyorum onunla

eşinizle ciddi ciddi konusun kolaymıymış tehdit okadar

kesinlikle polise gidin tehdit alıyorum diyin ve sonrasında imzalı olarak yazınızı karakola bırakın

hamileliğinizin şu zor zamanlarında bir dengesiz yüzünden canınızı sıkmayın

bu arada ailenizlede bu konuyu konusun kendinizin çözebileceği bir olay değil bu

eşimle polise gideceğiz inş arkadaşta bi kaç haftaya geri gelecek onunla olan konuşmalarını çıkarttıracaz ailemle paylaştım bu durumu onlarda ne olur ne olmaz diye beni yalnız bırakmıyorlar çok sıkıldım böyle bir anne olamaz bana yaşattıkları elbet çıkacak ondan şurada sayılı günüm kaldı sevinemiyorum resmen

hiçbir halt yapamaz, havlayan köpek ısırmaz... ama sen yine de gidip bi dilekçe yazabilirsin.Anlamadığım şey, senin yakın arkadaşın sanırım o kızında yakın arkadaşı? beraber zaman geçireceklerine göre? tuhaf bi karmaşa

yok canım onunda yakın arkadaşı değil o kızda bizim komşunun kızı o kız bizim yanımızdayken görüşmüştük ondan biliyordu o kızı bizonla konuşmayınca kadın bizim arkadaşı eklemiş facede hakkımızda iftiralar etmiş oda ben doğum yapana kadar kadını oyalamaya çalışıyor

allahından bulsun nasıl insan bu böyle aynen arkadaşlara katılıyorum savcılığa gidin ailenizle görüşün sokağa yalnız çıkmamaya çalışın allah sağlık ve huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

o arkadaşınızla polise başvurun. böyle tiplerin sağı solu belli olmaz.

polise mutlaka gidin.
ne manyakmış kadın. Allah yardımcınız olsun. hamilelikte birde bunu yaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…