düşürdüm.bebegını düşürdün mü düşündün mü ?
düşürdüm.
O bebek kaç aylık? Boşanman kesinleşti mi? Şayet doğurursan boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşinin sayılır.Babalık davası vs ile uğraşman gerek.işler iyice arap saçına dönmeden aldırmanı tavsiye ederim.Merhabalar öncelikle eşimle boşanalı neredeyse 4 ay oldu anlaşamama ve dışarıda ufak bir kaza sonucu hamile olduğum bebeğimi düşürerek anlaşmalı olarak boşandık. Sonrasında yeni bir erkek arkadaş edindim ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim şuan ne yapacağımı bilmiyorum ailem şuan ki erkek arkadaşımla aramdaki ilişkiden pek bir memnun değil ne yapmam gerek durumu nasıl izah edicem yardımlarınız bekliyorum ://
O bebek kaç aylık? Boşanman kesinleşti mi? Şayet doğurursan boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşinin sayılır.Babalık davası vs ile uğraşman gerek.işler iyice arap saçına dönmeden aldırmanı tavsiye ederim.
bende bilmiyorum sabah yaptım testi :/ of moralim alt ustO bebek kaç aylık? Boşanman kesinleşti mi? Şayet doğurursan boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşinin sayılır.Babalık davası vs ile uğraşman gerek.işler iyice arap saçına dönmeden aldırmanı tavsiye ederim.
Topu topu 9 mesajin var ve 5 konun. Yas 23 ise cok hizli yasiyorsun. Bir yerde ayagin takilacak tokezleyeceksin.
hiç bir şey sen ne dersen olur benım ıcın problem yok.gecmıs olsun basın sagolsun da, ıstıyorsan dogur artık ailen ne desın bır sey demez sonucta sen kabullenıyorsan. evlenecek mısın pekı ? erk ark ne dıyor ?
Topu topu 9 mesajin var ve 5 konun. Yas 23 ise cok hizli yasiyorsun. Bir yerde ayagin takilip tokezleyeceksin.
Cocuk konusunda bir sey diyemem . Dogurup dogurmama karari tamamen sana ait.
Ne alaka hanimefendi acar bi babalik davasi kanitlar cocugunun babasini bunun icin cana mi kiyilirO bebek kaç aylık? Boşanman kesinleşti mi? Şayet doğurursan boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşinin sayılır.Babalık davası vs ile uğraşman gerek.işler iyice arap saçına dönmeden aldırmanı tavsiye ederim.
sorması ayıp oncekı bebegını nasıl düşürdün ?
zaten mutlu degıldır muhtemeelen
Bundan ala tökezleyemem zaten.
hiç bir şey sen ne dersen olur benım ıcın problem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?