Hamileyim ve aileme nasıl bir açıklama yapacağım?

evet eskı eş konusu var bosandıgından cok ay gecmemıs ben 4 ay dıye bılıyordum yasal sureyı 120 gun
Yasal süre 300 gün. 300 günlük İddet müddet-i var bu süre dolmadan evlenebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığını ispat etmesi gerek.Yani evlenmek istese de sorun çıkacak gibi.

eski eşim ailelerimiz pikniğe gitmiştik top geldi :'(

basınız sagolsun ya kötu olmus, sonra tabı bosandınız.

sevgılın evlenırım dıyorsan evlenın ya, hamıleyken de dna testı yapılabılıyor ama zarar verebılıyormus yanı rısklı. dogunca dna yaptırırsınız. aılen ne dıycek cok katı bır aıle gıbı gelmedı bana anlatışından.

Yasal süre 300 gün. 300 günlük İddet müddet-i var bu süre dolmadan evlenebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığını ispat etmesi gerek.Yani evlenmek istese de sorun çıkacak gibi.

ama boşandıktan sonra ki bir zamand hamilelik söz konusu boşanalı 4 ay olmuş sonrası hamilelik çok ilerlememiş illaki öyle bir şey şartmı?

Henüz yeni boşanmışsınız biraz daha dikkatli davransaydınız keşke. İlişkiniz ciddi mi peki sevgiliniz ne diyor bu gebelik durumuna evlenelim falan diyor mu

Reactions: KV_
Ya hukukcu degilim de isterse eski kocanin uzerine olsun cocuk dogunca, acarlar babalik davasi bi dna testiyle gecer gercek babasinin uzerine

Evlilik akdi baska bi sey zaten

Hukuki sureclerle hallolcak seyler icin KURTAJ OL ÖLDÜR BEBEGI diye akil verilir mi nasil avukatsin anlamadim

Erkek arkadas ne diyor bu duruma onemli olan onun dusuncesi. Evli ya da degil. Bir cocugun sorumlulugunu alabilecek mi?

benım bır kız arkadasım bosandıgı gıbı bır erkekle cıktıgı gıbı hamıle kalıp evlendı
demek evlenılebılıyor bır kararla.
nete baktım ama 300 gun eger hamıle olmadıgı tesbıt edılırse evlenebılırmıs. ama hamıleyse dna yapılır sanırım bır yolu bulunur yani . sevgılın evlenırım dıyorsa evlen hemen.

Henüz yeni boşanmışsınız biraz daha dikkatli davransaydınız keşke. İlişkiniz ciddi mi peki sevgiliniz ne diyor bu gebelik durumuna evlenelim falan diyor mu

Hiç bir şey sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım kararı bana sormana gerek bile yok diyor

ama boşandıktan sonra ki bir zamand hamilelik söz konusu boşanalı 4 ay olmuş sonrası hamilelik çok ilerlememiş illaki öyle bir şey şartmı?
Kanun bu.Boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşin sayılır.Soybağı karışıklığı olmasın diye böyle bir düzenleme yapılmış.Evlenmek isterseniz İddet müddetini kaldırmak için dava açmanız gerekiyor.bunu da hamile olmadığınızı ispatlayarak yapabilirsiniz.
4 ay olmuş boşanalı mahkemeden karar almadan yeniden evlenenezsin.
Boşanma davan kesinleşti mi?

Benim fikrim bu.

Evet soyadım bile kızlık soyadım olarak tekrar değişti.

Condom almaktan aciz adam canlandı gözümde ve onun Kendine eş alacağını hafzalam almadı. Çocuğun şakası olmaz çaresine bak bir an evvel

Bebeğin babası eski eşin olarak görünecek nüfusta,eğer evlenmezsen bu adamla.

bosandıktan sonra 3o0 gun ıcınde evlenmezse cocuk dogarsa eskı eş bır sey talep edemez falan dıyor oyle mı

Condom almaktan aciz adam canlandı gözümde ve onun Kendine eş alacağını hafzalam almadı. Çocuğun şakası olmaz çaresine bak bir an evvel

boyle evlenen cok kadın var ama condom almaktan acız de olsa ıyı koca oldukları oluyor göruyorum cevremde.

aılene nasıl açıklayacaksın bence evleneceksen soyle boye boyle asık olduk de

bosandıktan sonra 3o0 gun ıcınde evlenmezse cocuk dogarsa eskı eş bır sey talep edemez falan dıyor oyle mı
Dediğinizi tam olarak anlamadım. Boşanmadan sonra 300 gün içinde doğarsa eski eşin nüfusuna kaydediliyor.Bunu düzeltmek için dava açılması gerekiyor.

Hiç bir şey sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım kararı bana sormana gerek bile yok diyor
Sevgilinden eminsen saglıklı bir birliktelikse mahkemeye basvur gebeliğini ispatla ve ailenle de bir büyüğünü araya sokup konuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…