- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Yasal süre 300 gün. 300 günlük İddet müddet-i var bu süre dolmadan evlenebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığını ispat etmesi gerek.Yani evlenmek istese de sorun çıkacak gibi.evet eskı eş konusu var bosandıgından cok ay gecmemıs ben 4 ay dıye bılıyordum yasal sureyı 120 gun
Benim fikrim bu.Ne alaka hanimefendi acar bi babalik davasi kanitlar cocugunun babasini bunun icin cana mi kiyilir
eski eşim ailelerimiz pikniğe gitmiştik top geldi :'(
Yasal süre 300 gün. 300 günlük İddet müddet-i var bu süre dolmadan evlenebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığını ispat etmesi gerek.Yani evlenmek istese de sorun çıkacak gibi.
Henüz yeni boşanmışsınız biraz daha dikkatli davransaydınız keşke. İlişkiniz ciddi mi peki sevgiliniz ne diyor bu gebelik durumuna evlenelim falan diyor muMerhabalar öncelikle eşimle boşanalı neredeyse 4 ay oldu anlaşamama ve dışarıda ufak bir kaza sonucu hamile olduğum bebeğimi düşürerek anlaşmalı olarak boşandık. Sonrasında yeni bir erkek arkadaş edindim ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim şuan ne yapacağımı bilmiyorum ailem şuan ki erkek arkadaşımla aramdaki ilişkiden pek bir memnun değil ne yapmam gerek durumu nasıl izah edicem yardımlarınız bekliyorum ://
Ya hukukcu degilim de isterse eski kocanin uzerine olsun cocuk dogunca, acarlar babalik davasi bi dna testiyle gecer gercek babasinin uzerineYasal süre 300 gün. 300 günlük İddet müddet-i var bu süre dolmadan evlenebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığını ispat etmesi gerek.Yani evlenmek istese de sorun çıkacak gibi.
Henüz yeni boşanmışsınız biraz daha dikkatli davransaydınız keşke. İlişkiniz ciddi mi peki sevgiliniz ne diyor bu gebelik durumuna evlenelim falan diyor mu
Kanun bu.Boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşin sayılır.Soybağı karışıklığı olmasın diye böyle bir düzenleme yapılmış.Evlenmek isterseniz İddet müddetini kaldırmak için dava açmanız gerekiyor.bunu da hamile olmadığınızı ispatlayarak yapabilirsiniz.ama boşandıktan sonra ki bir zamand hamilelik söz konusu boşanalı 4 ay olmuş sonrası hamilelik çok ilerlememiş illaki öyle bir şey şartmı?
Benim fikrim bu.Ya hukukcu degilim de isterse eski kocanin uzerine olsun cocuk dogunca, acarlar babalik davasi bi dna testiyle gecer gercek babasinin uzerine
Evlilik akdi baska bi sey zaten
Hukuki sureclerle hallolcak seyler icin KURTAJ OL ÖLDÜR BEBEGI diye akil verilir mi nasil avukatsin anlamadim
Kanun bu.Boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşin sayılır.Soybağı karışıklığı olmasın diye böyle bir düzenleme yapılmış.Evlenmek isterseniz İddet müddetini kaldırmak için dava açmanız gerekiyor.bunu da hamile olmadığınızı ispatlayarak yapabilirsiniz.
4 ay olmuş boşanalı mahkemeden karar almadan yeniden evlenenezsin.
Boşanma davan kesinleşti mi?
Kanun bu.Boşanmadan itibaren 300 gün içinde doğan bebek eski eşin sayılır.Soybağı karışıklığı olmasın diye böyle bir düzenleme yapılmış.Evlenmek isterseniz İddet müddetini kaldırmak için dava açmanız gerekiyor.bunu da hamile olmadığınızı ispatlayarak yapabilirsiniz.
4 ay olmuş boşanalı mahkemeden karar almadan yeniden evlenenezsin.
Boşanma davan kesinleşti mi?
Bunu sonradan dava yöntemi ile değiştirebiliyoruz diye biliyorum ben ama?Bebeğin babası eski eşin olarak görünecek, nüfusta eğer evlenmezsen bu adamla
Condom almaktan aciz adam canlandı gözümde ve onun Kendine eş alacağını hafzalam almadı. Çocuğun şakası olmaz çaresine bak bir an evvel
Dediğinizi tam olarak anlamadım. Boşanmadan sonra 300 gün içinde doğarsa eski eşin nüfusuna kaydediliyor.Bunu düzeltmek için dava açılması gerekiyor.bosandıktan sonra 3o0 gun ıcınde evlenmezse cocuk dogarsa eskı eş bır sey talep edemez falan dıyor oyle mı
Sevgilinden eminsen saglıklı bir birliktelikse mahkemeye basvur gebeliğini ispatla ve ailenle de bir büyüğünü araya sokup konuşturHiç bir şey sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım kararı bana sormana gerek bile yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?