Evet önce nesebin reddi sonra tanıma vs sence ne kadar sürer bi tahminin var mı? Su anda zaten 300 günlük bi süren var evlenme engeli; ama kesin değil. Evlenebiliyorsan evlen yoksa çok başın ağrıyacak.Bunu sonradan dava yöntemi ile değiştirebiliyoruz diye biliyorum ben ama?
Dediğinizi tam olarak anlamadım. Boşanmadan sonra 300 gün içinde doğarsa eski eşin nüfusuna kaydediliyor.Bunu düzeltmek için dava açılması gerekiyor.
Evet önce nesebin reddi sonra tanıma vs sence ne kadar sürer bi tahminin var mı? Su anda zaten 300 günlük bi süren var evlenme engeli; ama kesin değil. Evlenebiliyorsan evlen yoksa çok başın ağrıyacak.
Anladım.Ailen çok sorun eder mi? Ne bileyim bazı aileler şiddete hatta Allah muhaza ölüme kadar götürebiliyor.Yaşın çok küçük.Bielikte olduğun adam evlenmeyi düşünüyor mu? Tüm bunların üzerine eski eşinle tekrar davalık olacaksınız .Tüm bunları kaldırabilecek psikolojide misin?Evet soyadım bile kızlık soyadım olarak tekrar değişti.
Nesebin reddi davasında kim taraf olacak sanıyorsun eski eşin. Ciddiyim hemen evlen, evlenirsen erkek arkadaşının nesebine yazılır.Allahım ya bunun duruşması vs. vs. sonra eski eşe falanda mahkeme celbi gider iş büyür :/
eskı cocugu da ne kadar ıstedıgını okudum annelıgı yasamıssın sonucta sen buna kıymak ıstemıyor gıbısın o zaman sevgılın de ses etmem dıyorsa bence evlen aılen anlayısla karsılayacaktır sonucta eskı esının ayrılından bıle etkılenıp sevgılının kollarına atlamıs olabılırsın mutluluk arayısında degıl mı ?ınsan boyle yapar normaldır. hele kadınlar duygusal sıgınacak bır lıman arar. sen de oyle yapmşsın aılen ses etmez bence kardesın de asosyalmiş anlayıslı aıle gıbı duruyorlar, sorumlulk vermemısler kı ona asosyal olabilmıs o da kolay iş degıl yani cocugunu asosyal yapmak ıcın sımartmak gerekır. benc eevlen hayırlısı olsun sevınmeye basla hıc uzulme artık.
Ne kadar bilimsel yaklaşım. Evlilik yahut kürtaj konu sahibi kendisi bilir, sonuçta eylemlerinin sonucu kendilerini etkileyecektir bize konuşmak çok kolay. benim gördüğüm ise şu yöndedir: bir kadın ilişkiden çıktığında savunmasızdır, hele yara aldıysa. çevresindeki erkekler onun sacunmasızlığını fırsat bilerek pislik sinekleri gibi tepesine üşüşürler, ne kadar oyalanabilirlerse oyalanırlar. Bundan iki taraf da keyif alır tabi. Mevcut durumdaki tedbirsizlik erkek kişinin pek evlilik heveslisi olmadığını gösteriyor.keyfine düşkün biriymiş. Adam çeker gider bir süre tek başına kalabilir konu sahibesi. Ya da destek olabilir. Açıkcası Evlenirlerse beni şaşırtırlar.boyle evlenen cok kadın var ama condom almaktan acız de olsa ıyı koca oldukları oluyor göruyorum cevremde.
Ne kadar bilimsel yaklaşım. Evlilik yahut kürtaj konu sahibi kendisi bilir, sonuçta eylemlerinin sonucu kendilerini etkileyecektir bize konuşmak çok kolay. benim gördüğüm ise şu yöndedir: bir kadın ilişkiden çıktığında savunmasızdır, hele yara aldıysa. çevresindeki erkekler onun sacunmasızlığını fırsat bilerek pislik sinekleri gibi tepesine üşüşürler, ne kadar oyalanabilirlerse oyalanırlar. Bundan iki taraf da keyif alır tabi. Mevcut durumdaki tedbirsizlik erkek kişinin pek evlilik heveslisi olmadığını gösteriyor.keyfine düşkün biriymiş. Adam çeker gider bir süre tek başına kalabilir konu sahibesi. Ya da destek olabilir. Açıkcası Evlenirlerse beni şaşırtırlar.
Problemleri yaşayacak tek başına göğüslemek zorunda kalabilecek tek kişi sizsiniz . Ben olsam nefes almak isterdim. Yeni sorumluluklar altına gözüm kapalı girmekten ölesiye kaçardım. Eş olmaksızın çocuk sahibi olmak kolay olmamalı. Uykusuzluk,maddi manevi yalnızlık kolay değil. (Kötü ilişki de yalnılıktan bin beter) burda sizi gaza getiren kimse o süreçte size su bile vermeyecek. Amelinizin sonucunda etkilenecek kişiler başta siz ve o çocuk, sonra aileniz, sonra birliktelik yaşadığınız kişi olacak. 25 yaşınızdan sonra da erken karar aldığınız için çok pişmanlık duyabilirsiniz. Önünüze daha güzel fırsatlar çıkacaktır. Yakmayın o fırsatlarıAynı şekilde tekrar evlenip tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkmuyor değilim
Aynı şekilde tekrar evlenip tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkmuyor değilim
Problemleri yaşayacak tek başına göğüslemek zorunda kalabilecek tek kişi sizsiniz . Ben olsam nefes almak isterdim. Yeni sorumluluklar altına gözüm kapalı girmekten ölesiye kaçardım. Eş olmaksızın çocuk sahibi olmak kolay olmamalı. Uykusuzluk,maddi manevi yalnızlık kolay değil. (Kötü ilişki de yalnılıktan bin beter) burda sizi gaza getiren kimse o süreçte size su bile vermeyecek. Amelinizin sonucunda etkilenecek kişiler başta siz ve o çocuk, sonra aileniz, sonra birliktelik yaşadığınız kişi olacak. 25 yaşınızdan sonra da erken karar aldığınız için çok pişmanlık duyabilirsiniz. Önünüze daha güzel fırsatlar çıkacaktır. Yakmayın o fırsatları
Siz ne tatlı ne şirin Kafa buluyorsunuz öyle aman da amaneski eşim ailelerimiz pikniğe gitmiştik top geldi :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?