Hamileyim ve aileme nasıl bir açıklama yapacağım?

Ya evlenmiş ve bosanmis bir kadinsin tecrübeli ve dikkatli olman gerekiyor. Evlilik dışı biriyle beraber olmak bana çok ters geliyor. İnsan bişeyler yaptırınca sonuçlarına katlanmak zorunda . Belki bu çocuğu aldırsan bidaha çocuğun olmayacak. Şöyleyap adamla git bi nikah kiy Ailene de izahat ver

Boşanma aşamasında olduğun adamla hamile kalacak kadar hala cinselligi devam ettirmene şaşırdım, evliyiz bosanana kadar yolu var et ete değecek diyo galiba bazıları,neyse...

Erkek arkadaş bulmak için de erken değil mi, boşanma stresini bi at bi nadasa bırak kendini

İddet suresi 10 aylik bi sure. Bu 10 ayi tamamlamadikca evlenemessin ya da evlenmek istiyorsan dahi gidip gebelik yoktur yazili bi kagit alman gerekiyor iddet suresini kaldirabilmen icin. Yoksa iddet suresini tamamlamadan hamile kalirsan o cocuk eski esinden sayiliyor. Ve sonra ugras dur mahkemelerde.

Aynen anlattığınız gibi
Daha da söyleyecek çok şey var da hadi neyse.

Maşallahınız var erkek arkadasınız evlenırse ne ala evlenmek ıstemezse kısmını dusunmek ıstemıyorum kaza sonucu hamıle kalmakta işin ilginç yanı mılyonlarca korunma yöntemı varken

5 aylık gebelik nasıl düşürüldü?

Yasal süre 300 gün. 300 günlük İddet müddet-i var bu süre dolmadan evlenebilmek için mahkemeye başvurup hamile olmadığını ispat etmesi gerek.Yani evlenmek istese de sorun çıkacak gibi.
Nüfus memuruyum. 300 gün içinde doğan çocuklar eski kocanın kütüğüne gider. Yasal baba nesebin reddi davası açar. Mahkeme dna testi ister. Sonuçta çocuk gerçek babanın kütüğüne geçer baba tanırsa. Baba tanımazsa annenin soyadını alır.

Buraya danısacak ne var..sevgilin de sıcak bakmış..evlen ve dogur...cocugun babası kabul ettikten sonra yasal işlem formalite...sorun aile ise bebeği ogrenince onlar da istemez 2. bi defa bebek kaybetmeni..
Yalnız anlamadıgım hiç mi korunmuyordunuz bu nasıl bir ihmal

yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsın inşallah daha boşanalı 4 ay olmuş yahu ne zaman tanıdın adamı da ne zaman hamile kaldın? şimdi sırf hamilesin diye doğru dürüst tanımadığın bir adamla evleneceksin sanırım.. umarım adamın içinden süpriz yumurta çıkmaz. bir evlilik bitirmiş bir kadın bile korunamıyorsa ben artık bekar hamilelere hiç laf etmeyeceğim

Onceden vardı belki..şimdikiler çok hızlı kardes biz eski kaldık...biz karar verene kadar millet bagdat a varıyor

Allah akıl fikir versin...

Yeni bir arkadaş edinmenize değiL...
Bilerek çocuğu düşürdüğünüz için.
Alışmışsınız bunu da düşürün kurtulun bari...

La havlee ....

Korunma diye birşey var haberiniz var mi?
Iddet müddeti diye de birşey var ondan haberiniz var mi ?
Etik diye birşey var umursuyor musunuz ?
Yani hayatta korunmasız seks dışında da şeyler var biraz dikkat edin bundan sonra yapacağınız aileniz ile konuşup bebeği dogurmak

Birinden yeni Kurtulmuşken neden insan başka bir erkeğe ihtiyaç duyar anlamıyorum. kusura bakma ama sende biraz erkek düşkünüymüşsün.4 ayda ne tanıdın da ilişki yaşadın.hadi bi boşluga düstün yaşadın (ki bana çok ters evlilik dışı ilişki ) niye korunuyor el kadar yavrunun gunahina giriyorsun.2 dakkika zevk yasiycan anladik da bari korun.Hayır deli oluyorum düşüncesizce ilişki yaşıyorsunuz sonra hamile kalıp ee nasıl aileme soyliycem nasıl yaptiysan öyle soyliycen arkadaşım. Aldırma konusunu düşünme bile yazık günah o yavruya

Valla bu kızın neler yasadıgını bilmiyoruz o yuzden eleştirmek dogru gelmiyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…