• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

Bela okumayayım şimdi, 'Allah kocana akıl, fikir versin' Mutlu, mesut, kendini seven bir eş bulmuş, daha ne istiyor anlamak imkansız...
Hemen vazgeçmek de, kolayı seçmek gibi geliyor, hayat dediğin hep mücadele... O kadını mı bulsan, konuşsan, belki kocan onu da uyutmuştur, bilmiyordur seni, ne bileyim aklıma başka türlüsü gelmiyor.
Biz hep, dürüstlük, namus düşündüğümüzden, o tip insanları bilmiyoruz. Allahım bu inançsız insanlardan hepimizi korusun.

Zaten çalışıyorsan kocaya da sana sahip çıkmayacak babaya da abiye de ihtiyacın olmaz. Aldatılmışsın boşanmazsan da devam eder. Yeni doğmuş çocuğu da babaya vermezler merak etme

Zaten çalışıyorsan kocaya da sana sahip çıkmayacak babaya da abiye de ihtiyacın olmaz. Aldatılmışsın boşanmazsan da devam eder. Yeni doğmuş çocuğu da babaya vermezler merak etme

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin

Bosanmalisin!!
Zaten calisiyormussun calisip bebegine bakarsin bir sekilde , bu adamin kahrini cekme gecen günlerine yazik...

Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio

yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin
Sen istedigin kadar sana veririm demis ol mahkeme zaten cocugu o adama vermez ki. Belli bir yasa kadar annede kalir cocuk. Ayrica delilim var diyorsun. Demek ki mahkemede kullanip nafaka alabilirsin. Hem adamdan hem kadindan tazminat alabilirsin. Yani gercekten istiyorsan baban kabul etmese bile sen gayet kendi ayaklarin uzerinde yeni bir hayat kurabilirsin. Ise donme vaktin gleincede tutarsin bi bakici hem calisir hem minigin ile ilgilenirsin. Tabi gercekten istiyorsan. Duzltmek icin bisey yapmiyo konusmuyo fln dersen derim ki sen istiyorsun ki adam sana kendini affettirsin kadinla gorusmesin devam edin. Ama olmayacak. Senin istedigi kdr gonlunu alsin yine yapacak..

Ya arkadaş adam sana daha ne yapsın bırak cehennem olsun o or..pu deyip hala koynuna girdiği pisliğin yanında kalsın
Bir halt yiyemez çocuğu falanda alamaz
Bir avukatla görüş delil topla canım
Akıllı davran haklarını sonuna kadar al.
Gerekirse polisten yardım almaktan çekinme tehdit ederse uzaklaştırma çıkar bi mok yiyemez sen sağlam durursan

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
Sana öyle davranıyorsa emin ol aklı hala o kızda. O kız da istediği sürece bitmeyecek.

Bak güzelim birincisi boşanmak zorundasın karnındaki bebeğe ve kendine saygın varsa... ikincisi bebeğini babaya verecek hakim daha anasından doğmadı... üçüncüsü baban ne der diye düşünme gerekirse yapış babana özürler dile illaki affeder... ben ilk evliliğimde ailemi karşıma almak için bile uğraşmadım direk kaçtım evlendim sonra tıpış tıpış döndüm bi b.k yedim affet dedim... sen hatanı kabul edip özrünü dile ailen seni kabul eder... bebeğin doğduktan sonra da ev bakar tasinirsin
Dördüncüsü o şerefsiz senle konuşmuyor diye dertlenecegine ondan önce eve git b.klu donlarını bi çöp torbasına doldur kapıya indir eve bile alma o..spusunun yanına defolsun
Sen de delillerinle dava aç her ikisine de ellerinde ne varsa al bebeğiyle çatır çatır ye
Bu sözlerine kesinlikle katılıyorum

Kızın bekar evi var iki defa orda kalmış? Evi biliyorsanız bir kadın buyugunuz ile gidin ve rezil edin o kızı. Adamın evli olduğunu bile bile hala yapıyor.
Esinizide bosayın. Haspam birde size trip yapıyor konuşmuyor ayaklarınıza kapanıp af dileyecegi yerde.
O kızı reZil etmek az saçını başını yolmak lazım evli Ada'mla işin ne. Pardon Ada'm da denmez ya

Kadin bosanmak istiyor ama cekiniyor anladigim kadariyla. Kocasi asirete mensupmus, bunlar namus davasina Allah bilir neler neler yaparlar. Erkegin yaptigi pisligi gormezler ama kadin bosanmak isterse senden namussuzu yok. Kadin boşansin da kendini de saglama almasi lazim. Bosanicam diye canindan olmasin. Kadin cinayetleri ayyuka çıkmış zaten ulkede. Babama abime birsey yaparlar diye de korkuyor. Asil kendisine bu gibi bir durumda nasil davranmasi gerektiginin anlatilmasi lazim. Bilen deneyimli uyeler vardir eminim.

Off cok kötü ya bu kadın ne yapsın şimfi bu nasıl bi insan.Hamileyken birde.Neolacak hayatı cocuğu,evi yuvası,Dağıtmak bozmak kırmak yoketmrk bu kadar mı kolay.
Sakın arkana dönme bu adamdan kac git .

Daha önceki bir konunu hatırlıyorum. Daha o zaman bu adamın işe yaramaz olduğunu düşünmüştüm. Aldatma olayına ise diyecek birşeyim yok. Yapman gerekeni zaten biliyorsun.

Bosan. Babani karsina almis olsan da elin oglunun lafarini ihanetini kaprisini cekecegime,babamin laflarini cekerim. Babam derim,gecerim.

off söyleyecek söz bulamıyorum kocanızda adam etmez ama evli barklı erkeklerle ne işi olur bu utanmaz kadınların ya sanki bekar erkek kalmadı dünyada bu tür insanlara insan bile denmez hayvan desen onlara hakaret olur dünyaya gelmiş pis yaratıklar

Boşancaksın tabii ki.

Peki siz nasıl öğrendiniz tüm bunları bir kere yakalandıktan sonra nasıl tekrar fark edebileceğiniz şekilde rahat davranabildi ki bu insan bekar evine gittiğine kadar biliyorsunuz inkar yanı da kalmamış. Bu insanın mesajlarını herşeyini silmesi gerekir değil mi yani yapacak bir şey var mı boşanacaksınız.

Hic cekme,allah cezasini versin insallah surunsun dursun.sen kendi kendine yetersin bebeginle,sen bu saatten sonra nasil yasayacaksin ki o adamla ayni evde.guvenebilecek misn hayir asla! Bi omur boyle gecirebilceksen ne ala..Allah yardmcm olsn allah kimseyi sasirtmasin ama senin asla uzulmemengerekirken olana bak.bi kez oldu mu affettiysen devamini getiriyorbu yuzsuzler.. Allah sana ve bebegine saglik ve huzur versin insallah

Back
X