• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin

Şimdi bizden eşin seninle tekrar konuşsun diye mi akıl istiyorsun...
Çalışıyorsun,defalarca aldatılıyorsun,ve halen eşin olacak mahluk konuşmuyor diyorsun.baba evine dön doğumdan sonra ayrı ev tut,alacağın tazminat ve nafakayla geçin.ezik olma ezilme vs vs diye sıralarım yapabileceklerini,ama eminimki boşanmayacaksın.kızlarımızı niye böyle ürkek yetiştiriyoruz anlamıyorum ;(

Bosanacaksin tabiiki
Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio
Allah yardimcin olsun bu serefsizlik değilde ne işte Allah akil fikir versin evde karısı çocuğu varken elin kızlarının evine giden o kocana :KK43:

Durma o evde daha fazla bosan
yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin

Ya varya içimden neler söylemek geçiyor şuanda !!!
Konuşmazsa konuşmasın hiçte oralı olmayın
Hatasının farkına varsın ya nedir bu nefissizlik !!!!

Kocam gibilerin Allah bin belasını versin. Hamilesinde üstelik.

Gerçekler acıdır ama kocan o k......ğı bırakmayacak bu belli.

Abinede anlam veremedim.

Kocanın senle küsmesi de abess ötesi. Bakma yüzüne. Onunla devam etmen seni hep mutsuz edecek kardeşim.

bekar evine gidiyormuş yani olay bi tek telefon görüşmesi değil.
babanı karşına almış olsanda sen onun evladısın yakında anne olacaksın ne olursa olsun evladının mutsuzluğunu görmek istemez hiçbir anne baba.
Boşanmalısın bu adam bunu huy edinmiş
Babam evlenmom die beni iki yil vermedo deflasrca istediler ben cok seviordm esiki oda beni cok severdi babam a karsi cikipsa diemem pisman oldm bn napicam annem babamla az saha bosaniordu benim yzumden babam vermio die annem de ben cok istiorm die onlarda karsi karsiya geldiler

Allahım ıslah etsin insanlara ne oldu böyle en ufacık bir mutsuz olmalarında mutluluğu başkalarında arıyorlar ve bir kadının hayatını zehir edip bütün ömrünü söndürebiliyorlar.Evlilik bu ömür boyu diyerek başlıyorsun yola bir bakmışsınki bazen ay bazen bir kaç yıl cık...Allahım sen koru yuvalarımızı

Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio
Elimde delil var diyosun hala daha ne diye bu adamın saçma sapan suç bastırmalarını dinliyorsun
El kadar bebeği kim kime göstermiyomuş, direk velayeti anneye verilir
Affetmek istiyorsan net ol, boşa yazıp çizmeyelim

Ayrıl tabi
Hem suçlu hem güçlü
El bastığı kitap çarpsaydı ya şunu
Görsün işkembeden atıp tutup ona öyle el basılmaz, insan kandırılmaz
Kız kötüyse kendi daha kötü, kız bari bekar kendi hem evli hem çocuk bekliyo utanmaz arlanmaz
Bisi degil kuranin sillesi agir dir el basti yine yapti ben daha doguma grcm ya o dogmamis bebegme bisi olrsa ya sakat olursa esimin zaten eli sakat 4 parmagi yok ztn korkuyordm simdi icim icimi yiyo

Mal , Adi , Ş*refsiz!
Yapıcak hiçbirşeyın kalmamış . İlk başta kabul etmeseydın keşke ama yapıcak birşey yok. Ya ayrılcan ya bu terbiyesizliğe katlancan..

yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin
Yeni dogan bebegi hicbir hakim babasina vermez
Bosan, aldatildigini da kanitla tazminat davasi ac

Boşanmaktan başka çare kalmamış

Çocuğu vermem demeleri blöf, hak var hukuk var. Bebek anneye verilir

Back
X