- 21 Nisan 2022
- 87
- 14
- 3
- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
-
Kendi ağzıyla dedi ki gözüme perde inmiş gibiydi sanki seni görmüyordum seni hiç istemiyordum, arzulamıyordum dedi. Ne zaman ilişki istesem hep kaçtı benden
En acısı da söylediği sözler olmuşKızlar beş aylık hamileyim. Telefonunda yakaladım mesajlar, buluşmalar, görüntülü görüşmeler, kahve içmeler ve daha nicesi... Ciğerim yanıyor, içimin ateşi sönmüyor. Ölmeyi denedim onu da beceremedim. Kendi ağzıyla dedi ki gözüme perde inmiş gibiydi sanki seni görmüyordum seni hiç istemiyordum, arzulamıyordum dedi. Ne zaman ilişki istesem hep kaçtı benden, bi bahane bulup evden de çıktı. Eve hiç gelmezdi beni arkadaşlarımla dışardayız bir rahat bırakmıyorsun diye azarladı kapatırdı telefonu. Yarını göresim yok, öldüm de toprak atanım yok...
Ay haykirdimmmmm.kesin büyü yapilmistir yoksa aldatmazdi
A* budalasıGünümüz bazı erkekleri < a* biti
O kadar canım yanıyor ki sabaha kadar dua da ettim Allah'ım sabaha çıkarma beni diye benim tek dayanağım oydu gecem gündüzüm her şeyim oydu her şeyini dört dörtlük yapardım çok aşıktım ama paramparça etti beni ah güzel kardeşim sarılacak kimsem olsaydı belki saatlerce ağlardım ama bu kadar canım yanmazdı...Kendinize gelin adi bir herif için ölmek te nedemekkkkk ayrıca karninizda bi mucize taşırken bırakın kendi pisliğinde boğulsun ailenizin yanına gidin uzmandan destek alım tek başınıza atlatmaya çalışmayınlütfen dik durun kimse için ölmeye degmezzz
Oha süper küfür sevdimGünümüz bazı erkekleri < a* biti
Bana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..kesin büyü yapilmistir yoksa aldatmazdi
Pardon da sen neden ölüyorsun, vur tekmeyi defolup gitsin, donuna kadar da al...Kızlar beş aylık hamileyim. Telefonunda yakaladım mesajlar, buluşmalar, görüntülü görüşmeler, kahve içmeler ve daha nicesi... Ciğerim yanıyor, içimin ateşi sönmüyor. Ölmeyi denedim onu da beceremedim. Kendi ağzıyla dedi ki gözüme perde inmiş gibiydi sanki seni görmüyordum seni hiç istemiyordum, arzulamıyordum dedi. Ne zaman ilişki istesem hep kaçtı benden, bi bahane bulup evden de çıktı. Eve hiç gelmezdi beni arkadaşlarımla dışardayız bir rahat bırakmıyorsun diye azarladı kapatırdı telefonu. Yarını göresim yok, öldüm de toprak atanım yok...
Ailesi yalvarıyor nolur kızım yapma etme biz senin yanındayız abisi bile o kadar ağladı ki bu kız buraya gelirken bana emanet edildi böyle mi sahip çıkacaktım diye onun bile zoruna gitmiş daha evleneli bir yıl bile geçmemişken..Lütfen buna göz yummayın boşanın ayrıca bu onun karaktersizliği. Sadakatsiz biri olduğunu ortaya koymuş siz neden güzel canınıza kıyasınız ki. Bebeğinizi de düşünün güçlü olun lütfen.
Bana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
Sizin canınıza yazık değil mi ne diye öldürüyorsun kendiniKızlar beş aylık hamileyim. Telefonunda yakaladım mesajlar, buluşmalar, görüntülü görüşmeler, kahve içmeler ve daha nicesi... Ciğerim yanıyor, içimin ateşi sönmüyor. Ölmeyi denedim onu da beceremedim. Kendi ağzıyla dedi ki gözüme perde inmiş gibiydi sanki seni görmüyordum seni hiç istemiyordum, arzulamıyordum dedi. Ne zaman ilişki istesem hep kaçtı benden, bi bahane bulup evden de çıktı. Eve hiç gelmezdi beni arkadaşlarımla dışardayız bir rahat bırakmıyorsun diye azarladı kapatırdı telefonu. Yarını göresim yok, öldüm de toprak atanım yok...
Sen de buna inandın mıBana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
Vurmak istedim ailesi bir şans daha ver kızım nolur karnındaki yavruyu düşün biz ona haddini bildiricez dediler kayınbabam dövecekti onu kaynanam zor tuttuPardon da sen neden ölüyorsun, vur tekmeyi defolup gitsin, donuna kadar da al...
Abisi daha adammış demek kiAilesi yalvarıyor nolur kızım yapma etme biz senin yanındayız abisi bile o kadar ağladı ki bu kız buraya gelirken bana emanet edildi böyle mi sahip çıkacaktım diye onun bile zoruna gitmiş daha evleneli bir yıl bile geçmemişken..
Abi şaka mı bu yaBana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?