- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
Kaç yıldır çalışıyorum yemekte horoz eti veren bir işyeri görmedim daha. Hadi işyerinde yedi diyelim hangi işyerinde 40 gün üst üste horoz eti çıkar? Tavuk yalanını uydursa bir nebze daha mantıklı olurmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne kadar da fedakar, düsünceli, akilli bir koca. 40 gün horoz bulmus da yemis. hemen affedin.Yapılan büyüye göre evli erkeğin gözü dışarda oluyor karısıyla ilişki yaşamak istemiyor o da bunu fark etmiş bozmak için kırk gün horoz eti yemiş..
Tavuktur o tavuk horoz olsa buyu bozulurduBana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
Keske tutmasaymısVurmak istedim ailesi bir şans daha ver kızım nolur karnındaki yavruyu düşün biz ona haddini bildiricez dediler kayınbabam dövecekti onu kaynanam zor tuttu
Keşke tutmasaymış.Vurmak istedim ailesi bir şans daha ver kızım nolur karnındaki yavruyu düşün biz ona haddini bildiricez dediler kayınbabam dövecekti onu kaynanam zor tuttu
Siz gerçekten safsınız.İş yerinde yemiş vardiyalı çalışıyor iş yeri evimize çok uzak haliyle haberimin olmaması normal değil mi?
Yaa bırakk, tiyatro hepsi... kadın arkasını dönünce sırtını sivazlayip aferin aslan oğlum çekmedilerse ben de Piraye değilim...Keşke tutmasaymış.
Neden böyle söylüyorsunuz ki amaKarnında çocuğu varken intihar düşünen ve 40 gün horoz eti yiyen kocasını burda anlatan mi bize saçma salak diyor ?Allah akıl versin size
Kayınbabamlarda kalıyoruz düzeltmeye çalışıyorlar durumu. Size inanıyorum ama o bir kez yaptıysa bir daha yapar diyorum mutabık kalamadık
Allahım sizin gibilerden uzak etsin bizleriBuraya yazdığına göre inanmışsıninanma potansiyelin var,bu adamla evli olduğuna göre. 40 gün horoz eti yedim diyen bir adamla evlisin kafa dengisiniz bence
Adam aldatirken niye düşünmedi çocuğunu.ys da aynı şeyi kadın yapsa adama öneriniz bu mu olurduÇocuğu olcak miş cocuk dünyaya getirmek tek başına çok zor oluyo sizde bilirsiniz
Bebeğiniz için yaşayacaksınız bundan sonra, hem anne hem baba olacaksınız ona Allah yardımcınız olsun umarım bundan sonra güzel bir hayatınız olur. Kararınız boşanmak yönündeyse affetmemeniz sizin lehinize olur yoksa dava ilerde açıldığında eşim beni affetmişti diyecektir. Yok eğer boşanmam diyorsanız da olanları unutmaya çalışacaksınız boşanmayacaksanız eğer yüz göz olmayın çok fazla burada görüyoruz bazı hanımefendiler önce boşanacagım deyip sonra vazgeçiyorlar sonrası daha sıkıntılı olabiliyor o yüzden net bir karar alıp ona göre karar verin boşanın yada boşanmayın diyemiyorum herkesin kendi hayatı, kendi kararı. Umarım bebeğinizle mutlu bir hayatınız olurKızlar beş aylık hamileyim. Telefonunda yakaladım mesajlar, buluşmalar, görüntülü görüşmeler, kahve içmeler ve daha nicesi... Ciğerim yanıyor, içimin ateşi sönmüyor. Ölmeyi denedim onu da beceremedim. Kendi ağzıyla dedi ki gözüme perde inmiş gibiydi sanki seni görmüyordum seni hiç istemiyordum, arzulamıyordum dedi. Ne zaman ilişki istesem hep kaçtı benden, bi bahane bulup evden de çıktı. Eve hiç gelmezdi beni arkadaşlarımla dışardayız bir rahat bırakmıyorsun diye azarladı kapatırdı telefonu. Yarını göresim yok, öldüm de toprak atanım yok...
tovbe tovbeBana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
Arzulamıyormuşmuş yesinler...daha dün bebek olana kadar arzuluyordun ama.Kızlar beş aylık hamileyim. Telefonunda yakaladım mesajlar, buluşmalar, görüntülü görüşmeler, kahve içmeler ve daha nicesi... Ciğerim yanıyor, içimin ateşi sönmüyor. Ölmeyi denedim onu da beceremedim. Kendi ağzıyla dedi ki gözüme perde inmiş gibiydi sanki seni görmüyordum seni hiç istemiyordum, arzulamıyordum dedi. Ne zaman ilişki istesem hep kaçtı benden, bi bahane bulup evden de çıktı. Eve hiç gelmezdi beni arkadaşlarımla dışardayız bir rahat bırakmıyorsun diye azarladı kapatırdı telefonu. Yarını göresim yok, öldüm de toprak atanım yok...