• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasemin bence forumu biraz daha takip et derim burda kimse
kismeye haksiz yere yargilamiyor
ama dogruya doguru
hamilelik evet güzel bir duygu
hasas bir dönem ama abartmanin bence alemi yok
ben hamileleigim boyunce esimden hic birsey istemedim istedigim zamanda hic bir kelime etmeden
esim gitti aldi
ama abarti erkekleri sykabiliyor ve sen baya bir bogmusun adami kiskanclik
gibi konularda daha bir hassasdir erkekler
ayrica burdaki bayanlarin hepsi haksiz birtek sizmi haklisiniz ???
buraya bayanlara hak veriyorlar nasil olsa diyemi derdinizi yandiniz ??

ama tersi olunca hosunuzami gitmedi ???
valla dogrucu olan insan kim hakliysa haklidir der
saglicakla
saglikli bir hamileleik diliyorum size

başkalarına olan kızgınlığınızı pasifliğiniz yüzünden sadece yazdığı konulardan tanıdığınız birine yansıtıp sinirinizi çıkardığınız için hepinize teşekkür ederim.site içinin çoğunun sizin gibi sadece yargılamayı bilen insanlarla dolu olduğunu bilseydim asla kayıt olmazdım.hepiniz hoşçakalın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

enterasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn CADIARZU

başkalarına olan kızgınlık pasiflik sinirini konu açanlaran çıkarmak ve sadece yargılamayı bilmekle suçlanıyoruz demek hepimiz de aynı haltmışız da haberimiz yokmuş arkadaş öğretti güzelim sen sana yorum yazan arkadaşların diğer yorumlarını oku bi istersen ben de dahil gerçekten büyük dertleri olan insanlara nasıl yaklaşmışlar yardımcı olmak için ne kadar uğraşmışlar, ayrıca şahsım adına konuşayım hiç pasif bi insan olmadım hayatımda özgüvenim de tamdır kızgınlığı başkalarından çıkartan zavallı biri de olmadım bence sen kendini pışpışlamayanlara pek alışmamışsın da ondan bu tepkin şimdi de topuklarını vurup oynamıyorum işteeeeeeeeee:umursamaz: dediğini gördük hep birlikte bu huyunla hayatta çok çekersin Allah kocana sabır versin:1rolleyes:

aman ne hali varsa görsün ya biz de burda ne diye yazıyosak..eşi de gerçeği görür bi gün kapının önüne koyar o zaman aklı başına gelir süprizzzzz

canim sadece seni aldatiyor hissine kapilip tartismanin alemi yok bence,bu kadar hassas olma.cabuk kirilirsin yoksa.ayrica sen hamilesin bu kadar basit seyleri kafana takip stres yapmamalisin bebegin de etkilenir ..Allah korusun.

ne demeizi bekliyodun yasamin kocanımı kötülemizi burda herkes kim hakılıysa ona göre yorum yapar bu konuda kusura bakma ama sen hakksızın

arkadaslar ne yazsak bos.konu sahibi hoscakalin demis zaten,sitede de bekledigi ilgi ve alakayi göremeyince tabani yagladi.belliki bizden kocasi hakkinda kötülememizimi bekliyordu.bu kafayla daha cok yürütür evliligini.
neyse sanada hoscakal.

yazık... bunca yorumu okuduğu halde hiç bişey almamışsın yerinde olsam bu yorumları okuduktan sonra durup düşünrüdüm acaba hata yapıyor olabilirmiyim diye??? aradığını bulamadığında tavrın bu olmamalıydı,insanlar senin için vakit ayırıp derdine ortak olmuşlar ve eşini tanımadıkları halde duruma objektif bakmışlar ama malesef sende hiç bi değişiklik yapmamış bana bir şeyi 3 kişi söylüyosa durup düşünürüm ama gördümki sende 1 milim bile farketmemiş inşallah bazı şeyler için geç kalmazsın....

Yasemin..
Sen daha olgunluga erismeden bir evlilige kalkismissin.
Tamam kader kismette, insan birazda kendi kaderini kendi cizer.
Annen dogru söylemis, bu yasta coluk cocuklu bir kadin olacaksin.
Sen daha cocuksun....

Neyse...

Aslinda sorun o gece yasadigin olay degil.
Esin burda tamamen sucsuz.
Sen hala cocuk oldugun icin, ailenin sana göstermis oldugu ilgiyi kocanda ariyorsun.
Esle aile arasindaki ilginin farkli oldugunu kavrayacak yasa erismemissin daha.
Aslinda cokta kücük sayilmazsin ama olgunlasmaya biraz daha vaktin var gibi geliyor.

Senin o geceki tavrin bana cok felaket simarik kiz cocuklarini getirdi aklima.
Durduk yere trip atan, afra tafra yapan, herseye küsen.
Cok sabirli bir insan olmama ragmen, bir bayan olarak bile benim bu tarz seylere tahammülüm yok hic, bir erkegin ne kadar olur bilemiyorum. Dikkatli ol.

Biraz kendine ceki düzen ver. Aklinda esinin seni aldattigina dail yalan senaryolar cizip, buna inanmaya calisma. Cünkü kafanda kurdugun bu senaryolar, senin esine karsi olumsuz davranmani sagliyor, ve esinden senden bu tarz bir yaklasim görünce dogal olarak evde durmak istemeyecek, belki gözü disarilara kacacak.
Sonra sende dersin, hah bak ben demistim aldatiyor diye. Eee adami sIk bogaz edersen olacagi bu tabi!

Olmaz insAllah, korkma ama biraz uslübüne dikkat et, tavirlarini bir gözden gecir.
O senin esin.. durduk yere trip atacagin herhangi bir adam degil.

Simdiden bebeginiz hayirli olsun.

Son düzenleme:
mutlaka aldatiyordur cünkü ehliyet kursuna kadinlar koca bulmaya gidiyorsengözlerimebaksanab

hamilesin sadece hamilesin yaa ömrün 3 gün filan kalmadı yani fazlasıyla çocuksu davranmışsın ama buda büyük bi erdemdirki hatanında farkına varmışsın böyle böyle evlilikler yıpranır bu tutumunu derhal bırak bence :olmaz:

Yasemin'in daha önceki konularını okudum ve en çok karışığım kelimesini kullanmış valla okuduklarımla ben bile karıştım.
Bence senin için annelik çok erken bu yaşta bu kadar dert aslında varolmayan dertler ve bunun üstüne bir bebek ne kadar sağlıklı olur ki

cok dogru, ehliyet kursuna koca bulmaya gidilir yoksa benmi yanlis biliyorum.fisfisfis
marketede koca bakmaya, sinemaya kocalara karanlikta yan gözle bakmaya...-tatlicadiarzu-

takıldım kaldım konuya yazılan herşeyi okudum gözlerim pörtledi.
şaşırdım kendime ama merakıma yenik düştüm. yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim...
gördüm ki yazılanlar ders verememiş kardeşimize. yanlış anlamış sizleri.
ben en çok da o doğmamış meleğe lanet okunmasına kızdım
yoksa beni pek ilgilendirmedi kaprisler, kıskançlıklar...

takıldım kaldım konuya yazılan herşeyi okudum gözlerim pörtledi.
şaşırdım kendime ama merakıma yenik düştüm. yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim...
gördüm ki yazılanlar ders verememiş kardeşimize. yanlış anlamış sizleri.
ben en çok da o doğmamış meleğe lanet okunmasına kızdım
yoksa beni pek ilgilendirmedi kaprisler, kıskançlıklar...

tamamen haklısın bende o lanete takmıştım minicik doğmamış bebeğe yapılırmı,bende n çok doğduktan sonraki halini düşünmeye başladmsenağlama

tek sebep bunlar değildir herhalde canım. daha önceden biriktirdiğin şeyler var sanırım. takma boşver. hamileliğinin tadını çıkar ben öyle yapıyorum.

Hormonlar hormonlar hormonlar...

valla canım ben de doğurdum 3 tane de yeğenim var annem de dahil biz de hormon yokmuydu hamileyken pat diye mi indi bu çocuk ne kocama ay onu isterim bunu isterim dedim ne ay sen şuna yan baktın ay kursa gittin ay beni aldattın mı diye tutturdum annem ablamlar hepsi aynı bence hormonlar değil karakter karakter karakter bazısı hamile de olsa her işini kendi görür vın oraya vın buraya araba tepelerinde doğurana kadar kimseden yardım istemez (benim gibi) bazısı ay hammileyim diye hamileliği sorunlu olmamasına rağmen elini hiç bişeye sümez her şeyi ayağına bekler ay midem bulandı ay canım şunu istedi diye milleti bayar

Back