Hamileyim ve az daha dayak yiyordum kocam olacak adamdan!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamileyken insan hassaslaşıyor evet ama sizinki farklı bişey,yani ortada hiç bişey yokken kocam beni aldatıyor die kafanızda kurmanız bide buna iyice inanıp eşinize diretmeniz bana çokta hormonlarla ilgili gibi gelmedi

çünkü hamileyken insan söylenen bir sözü yanlış anlayabiliyor,olan birşeyi farklı yorumlayabiliyor yada sinirli felan olabiliyor ama sizinki farklı bişey

bence bu durumunuz hiç normal değil,ve hamileliğinizden kaynaklanmıyor tamamen bir paranoya içindesiniz
hamilelik çok özel bir dönem hem sizin hem eşiniz için bence bunun keyfini çıkarın ,zehir etmeyinlmaz:

insan yolun sonuna çabuk geliyor dönüp baktığınızda güzel günleriniz olsun

bide şu var bence sizin normal kişiliğinizde aşağı yukarı bu çünkü hamilelik insanı bu derece değiştirmez yani kişiliğini bu derece etkilemez
acaba biraz kapris yapıyor olabilirmisinizCADIARZU

Son düzenleme:

sen diyememişin ben diyeyim şımarıklık:dance:

hamilelik insanı bu kadar hassas yapamaz bence bu sizin normal karakteriniz ve kendinizi frenlemezseniz evliliğinizi zamanla yıkarsınız..erkekler anne ya da baba gibi üstünüze düşmeyebilir cok beklenti içinde olmayın önemli olan sizi sevmesi ,önemsemesi ve saygısı ama bu sekilde davranmayın size saygı duyamaz..

Vallahi kusura bakma canım ama ben hamileyken eşimle bayağı sorunlarım vardı bırak naz yapmayı birde eşim beni doktoruma şikayet etmişti çok sinirli diye doktorumda sağolsun " o ikizleri sen taşısan nasıl davranırdın acaba "diye cevap vermişti. Bir kez bile naz yapamadım. O yüzden eşinin kıymetini bil gereksiz kıskançlıklar ile bunaltma. Seni yanlış hatrılamıyorsam 19 yaşındaydın, ben senin hamileliğine değilde yaşının küçüklüğüne veriyorum ama bebeğini ve eşini düşün. Erkekler her zaman sabırlı olmuyor maalesef.

tamam canım şimdi anladım ben seni

sen hamileliğe hazır olmadığın için ,istemediğin bir hamilelik geçirdiğin için bu kadar tepkilisin

dediğim gibi bu hamileliğin hormonlarıyla alakalı değil canım
senin psikolojin bozulmuş,mutsuzsun

eğer hazır olduğun ve en çok istediğin dönemde hamile kalsan böyle olmazdın

bence sen bir psikolojik yardım al hamileliğin boyunca yada en azından bu duruma alışana dek olmazmı:teselli:

adamı durup dururken çıldırtmışsın resmen-tatlicadiarzu-
hamileyim madem ille bişeyler istemeli,ille karşımdakine saç baş yoldurtmalıyım mantığından vazgeç lütfen...
herkes hamile kalıp çocuk doğuruyor.
bu kadar abartmaya gerek yoksüprizzzzz
ayrıca gece gündüz kızlarla olsa ne olur.aldatacak olan adam manastıra kapatsan gene bi delik bulup aldatır.
bu şekilde davranarak aranızdaki sevgiyi saygıyı gereksiz yere yok ediyorsun.

daha vucdun hamileliği algılamadıki,hamilelik psikolojisi olsun daha erken sen bence şımarıklık yapmışsın,ne demek bebeğe lanet okumak,allah korusun kendine gel biraz,şimdiden pes edilirmi,o bebeği kocan tek başına yapmadı,sende sorumluluğunu billmaz:

ben de başlığı görünce gene bi hödükle daha mı karşılaşacaz diye açtım ama güldüm sonra adamın ne suçu var sınıfta kız var diye kursu mu bıraksın gece vakti uykudan kalkar kalkmaz limon almaya fırlamaması ne büyük bi kabahat (!) hamilelik aşermelerinin sadece psikolojik olduğunu ve bilimsel hiçbi dayanağı olmadığını söylersem rahatlar mısın, kendine de adama da işkence etme biraz duygusal oluyo tabi insan ama hormonlardan yani boşa adama küsme ortada bişey yok bence

bak canım senin gibi huysuz ve tatlı kadınlar, çok sevilmek ve çok şımartılmak isterler. ama bunu nasıl elde edeceğini bilmezler, ellerınde var olan sevgının de içine e..rler. eşinin ilgisini çekmek için nıye böyle gergın davranıyorsun. gir koynuna sarıl, aşkım iyi ki varsın de bak sana geri dönuşu nasıl olacak. tatlı dil yawrum tatlı dil azıcık.

bi kere kursta kadın var mı dıye tatsızlık çıkarıyorsun. kadın olmayan bır yer göster bana şu dunyada. eşini milli abaza gibi küçük düşürmene ne gerek var. kadın ve ortam olunca kesın yapar yanı eşin öyle mı...yapmayacagını sende bılıyorsun ama tatsızlık çıkartmak, kavga etmek ve sonra eşinin ayaklarında köpek olmasını istiyorsun, onu bu yaptıkları için surundurmek ıstıyorsun. ama yanlış yapıyorsun. bır erkek bu konuma belkı 50 kere belkı 100 ama ötesı olmaz. yetti be diye çeker gider. nerede huzur bulursa oraya gider, karnındaki çocuk ta senı kurtaramaz. i
ilişkının seviyesını duşurme, bir ömur boyu yaşayacagın adamı bu kadar yıpratma,erkenden ölüp gider kalakalırsın ortada. eşini küçük düşürme. erkegını azıcık yucelt, sev, sahıplen....

sizin gibi bayanlara o kadar çok kızıyorum ki. sanki kazık çakacaksınız dunyaya...hepımız olup gıdecegız, şu kıymetlı gunleri guzel yaşamak yerıne...yazık, çok yazık...belkı agır konuştum ama dost acı söyler, topla kendını, senı senden başka kımse bu kadar üzemez, en buyuk duşmanın yıne sensın.... :1hug:

anam bende 3 bucuk aylık hamıleyım
bide donrurulmus embıryo ıle hamıle kaldım ben bılem yapmıyom o kadar kusum lmaz:

dunya umrumda degıl be bebegım onemlı benım :umursamaz:

yazık yaa ilk kez bir erkeğe acıyorum-tatlicadiarzu-

ayrıca bir ömür geçireceğin hayat arkadaşına kocam olacak adam demende ilginç...

dövmeye çalıştı diye okuyunca bir hışım daldım konuya
ama yavrum adam savunmaya geçmiş sadece çünki sen adamın sabrını sınamışsın resmen
bir komşum vardı hamile kalmıştı
Allahım bir naz bir niyaz sanırsın dokuz doğuracak hepimiz artık tırsıyorduk pot kırıcaz diye
bana bakın ben hassaım hamileler hassas olur ona göre davranın derdi
bizide kendinden bezdirmişti böyle davranarak
şöyle düşün kimse bize zorunlu olarak değil severek yardımcı olmalı
buda ancak sen sevgiyle saygıyla istersen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…