Biraz abartmışsın sanki :umursamaz:
canım avartan korkuttu beni yav:1shok:1shok:
hamileyken insan hassaslaşıyor evet ama sizinki farklı bişeybence bu durumunuz hiç normal değil,ve hamileliğinizden kaynaklanmıyor tamamen bir paranoya içindesiniz
bence sizin normal kişiliğinizde aşağı yukarı bu çünkü hamilelik insanı bu derece değiştirmez
Ayy ilahiii kaydirigubbakcemile3 değiştireyim ben en iyisi
Bi diyen sen değilsin çünkü kaydirigubbakcemile kendimi bi an satanist ruhlu hissettim :tomato:
sen diyememişin ben diyeyim şımarıklık:dance:
hayır abartmıyorum!yazdığım kelimelerin farkındayım ben.evet neredeyse dövücekti..:çok üzgünüm:
uyku şaşkını falan da değildi ayrıca.benim yanıma geldi yatak odasına ve noluyor sana ya dedi..napmaya çalışıyrsun diye sarstı.yüzüme bak dediklava: ben git şurdan dedim daha da sıktı kollarımı :mymeka::mymeka:.yaşım 19 hayatın ve evliliğimin başındayken anne
olucağımı öğrendim.bebeğimi aldırıp katil olmak yerine ailemin ve özellikle bebeğimin babasının bana destek olmasını bekledim..annem hala konuşuyor.'hayatını mahvettin bu yaşta çocuklu kadın ol da bez hayattan 'diye...hergün mutsuzum..
neden bebeği yapmasını bilen eşimden aynı şekilde bana bakmasını da isteme hakkım olmasın bilmiyorum?:çok üzgünüm:
ayrıca bir ömür geçireceğin hayat arkadaşına kocam olacak adam demende ilginç...
sen diyememişin ben diyeyim şımarıklık:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?