kendi annenler uzakta mı?
kayınvalidenler geldiğinde eğer görümcenin de gelmesi gündeme gelirse biliyorsunuz hamileliğim çok tehlikeli doktorum aşırı heyecanlanmam üzülmem ya da sinirlenmem halinde bebeğimi kaybedebileceğimi söyledi dersin. nasıl olsa kayınvaliden de önceden görümcenin sana yaptıklarını biliyor değil mi? belki böyle engellersin görümcenin gelişini
Önceki konuna gözatınca hatırladım hemen görümceni.
Kayınbaban kızının dengesizliğini bildiğini, onun yüzünden diğer gelile kötü olduklarını,
bunun tekrarlanmasına izin vermiyeceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Aradan epey zaman geçti.
Şimdi görğmcenle aran nasıl?
Biliyorlar kızlarını en azından durumun farkındalar.
Yinede evinde yatsan kendin idare etsen daha iyi olur.
Baştan yüzgöz olmamakta fayda var.
Çok mecbur kalırsanız çağırın derim.
selam kızlar
1 aylık hamileyim ve hafif bir kanamam oldu, dr um da yatak istirahati verdi. k.validem ve k.pederim duyunca siz düşünün karar verin, gerek görüyorsanız hemen geliriz dediler. aslında çok iyi olur. ancak (görümcemin dengesizlikleriyle ilgili konu açmıştım, okuyanlar bilir. ) görümcemden açıkcası çekiniyorum. dengesiz, yüzsüz, saçma sapan biri. annesi yanımızda diyerek çıkıp çıkıp gelirse hiç kaldıramamk.valideme de daha gelmeden bu konuda şart koşmak tuhaf geliyor. gerçi k.pederim bir daha bu eve gelemez demişti ama? kadın dengesiz, hazır bizden uzaklaştırmışken anne ve babasının yanımıza gelmesi tekrar bulaşmasına vesile olur mu acaba?
yorumlar için şimdiden teşekkürler, hemen cevap yazamazsam kusura bakmayın...
Allah yardımcın olsun...
Umarım yardımcı sorunu çözer bir an evvel...
Görümce değil ömür törpüsü mübarek. Allah'tan eşinin ailesi olayın farkında ve yanında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?