hamileyim ve bakıma ihtiyacım var...

sfkzynp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
437
5
46
İzmir
selam kızlar

1 aylık hamileyim ve hafif bir kanamam oldu, dr um da yatak istirahati verdi. k.validem ve k.pederim duyunca siz düşünün karar verin, gerek görüyorsanız hemen geliriz dediler. aslında çok iyi olur. ancak (görümcemin dengesizlikleriyle ilgili konu açmıştım, okuyanlar bilir. ) görümcemden açıkcası çekiniyorum. dengesiz, yüzsüz, saçma sapan biri. annesi yanımızda diyerek çıkıp çıkıp gelirse hiç kaldıramam k.valideme de daha gelmeden bu konuda şart koşmak tuhaf geliyor. gerçi k.pederim bir daha bu eve gelemez demişti ama? kadın dengesiz, hazır bizden uzaklaştırmışken anne ve babasının yanımıza gelmesi tekrar bulaşmasına vesile olur mu acaba?

yorumlar için şimdiden teşekkürler, hemen cevap yazamazsam kusura bakmayın...

bakıma muhtacım demişsin ama sürekli mi yatman gerekiyor
eşin idare edemez mi ne kadar sürecek bu durum
kayınpedere siz gelirsiniz ama kızınızı istemiyorum demekte olmaz

kayınvalidenler geldiğinde eğer görümcenin de gelmesi gündeme gelirse biliyorsunuz hamileliğim çok tehlikeli doktorum aşırı heyecanlanmam üzülmem ya da sinirlenmem halinde bebeğimi kaybedebileceğimi söyledi dersin. nasıl olsa kayınvaliden de önceden görümcenin sana yaptıklarını biliyor değil mi? belki böyle engellersin görümcenin gelişini

Önceki konuna gözatınca hatırladım hemen görümceni.
Kayınbaban kızının dengesizliğini bildiğini, onun yüzünden diğer gelile kötü olduklarını,
bunun tekrarlanmasına izin vermiyeceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Aradan epey zaman geçti.
Şimdi görğmcenle aran nasıl?
Biliyorlar kızlarını en azından durumun farkındalar.
Yinede evinde yatsan kendin idare etsen daha iyi olur.
Baştan yüzgöz olmamakta fayda var.
Çok mecbur kalırsanız çağırın derim.

canım şu an için çok özel ihtiyaçlarım dışında sürekli yatmam gerekiyor. belki iilk üç ayı bu şekilde geçireceğim. görümcem haber vererek gelmez canım, annesi babası gelme dese de çat kapı sürpriiiiz deyip ev basar gibi gelir daha önce bunu yapmıştı ve inanılmaz şeyler yaşattı. normalde hakkından gelirim ama hamile hamile bu stresleri çekeceğimi hiç sanmıyorum eşim de benim gibi üniv. de hoca. ikinci öğretimdeki derslere de giriyor, eve gelmesi bazı günler 10 u bile geçebiliyor.

canım görümcemle şu an görüşmüyorum. telefonlarını hiç bir şekilde açmıyorum, bazen numarasını gizleyerek arıyor o zaman bilmeden açıyorum. eşim evdeyse doğrudan onu veriyorum. değilse, kusura bakmayın müsait değilim deyip kapıyorum. k.valide ve k.pederim de sorun yok. onlar da bu durumdan rahatsızlar, bana adını hiç bir şekilde anmıyorlar. ben de, eşim de hiç sormuyoruz.

Görümcen anlattıklarına bakılırsa akıl hastasına benziyor. Islah edemiyorlarsa hastaneye yatırsınlar bari herkes de rahat etsin.

bence hiç çağırma zaten kayınpederinin yanında da rahat olamazsın evde kendi yapabildiğini yap eşinden yardım al daha iyi

Ben hamileyken 4 ayım kusarak geçti.Ama çocuk falan olmayınca idare ettik.Eşim kahvaltılık falan yedi,ben zaten bişey yiyemiyordum.İş güç salla gitsin hastayken onumu düşüncem...Bir şekilde eşin bakar bence sana tabi sen daha iyi bilirsin de...

bencede cagirma, esin yemeginizi yapar ve sende ne bulduysan onu yersin. ev isi dersen haftasonlari bi zahmet esin yapiversin. zaten aradan bir kac ay gecsin tehlikeyi atlatirsan kendinde yavas yavas yapmaya baslarsin.

benim riskli değildi ama çok bulantı ve kusmam vardı. kimsemiz yok gurbetteyiz, insan birinin yolunu gözlüyor gelip bir kap yemek pişirse diye, eşim evde oldukça yapıyordu ama bazı günler 11 de gelir eve işten. ben olsam ve kayınvalideme güveniyorsam çağırırdım

şuan görümcenizin heraketlerinden daha çok sizin ve bebeğinizin sağlığı önemli..gelsin,gelmesizn sizin için daha önemli konular mevcut şuan.allah yardımcınız olsun,geçmiş olsun.Allahımsağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizi....

Canim gecmis olsun ve allah hayirli dogumlar nasip etsin ins.sana. Gorumcenin geleceginden eminsen cagirma. İdare edemem diyorsan ve maddi durumunuz uygunsa bi bayan tutabilirsin. En azindan gunluk yemegi utuyu ev temizligini yapar sqna yardimci olur. Bunu dene bence. Olmazsa cagirirsin artik mecbur. K.v.le de konusursun gorumce meselesini

kızlar yorumlar için hepinize teşekkür ederim.

konuyu açtığım günün gecesi eşimle ihtimaller üzerine uzun uzun konuştuk. eşim daha ortada bir şey yokken bu kadar gerildin, olsa ne kadar gerileceğin belli değil dedi. ben de onayladım. sonunda bir kaç arkadaşın da söylediği gibi şimdilik yarım gün yardımcı tutmaya karar verdik, hatta bulduk. pazartesi başlıyor. k.valideme de eşim arayıp, düzeninizi bozmanıza gerek yok böyle düşündüm ben dedi, o da gerek görürseniz haber verin demiş. konu şimdilik kapandı. çünkü görümcem mutlaka gelir. ortalığı birbirine katar ve gider. annesi babası da yazık üzülürler, arada kalırlar. gerek yok. doğuma da allah kerim. görümcemle mesafeli ilişkimiz böyle giderse belki doğumda da gelmez. gelse de en azından kalmaz. saçma sapan insanların yarattukları sorunlardan insan ne hastalığını, ne mutluluğunu yaşayamıyor. hastaysa allah şifa versin, kötüyse ıslah etsin ne diyeyim artık.

Allah yardımcın olsun...
Umarım yardımcı sorunu çözer bir an evvel...
Görümce değil ömür törpüsü mübarek. Allah'tan eşinin ailesi olayın farkında ve yanında...

Allah yardımcın olsun...
Umarım yardımcı sorunu çözer bir an evvel...
Görümce değil ömür törpüsü mübarek. Allah'tan eşinin ailesi olayın farkında ve yanında...

inşallah canım. becerikli ve güvenilir bir hanım olduğunu söylediler. inşallah memnun kalırız, doğumdan sonra da gelir, çalışmaya başlayınca da bebeğimize bakar belki. güzel dileklerin için teşekkürler canım

Bi kızkardeşin olsa keşke eminim herkesten iyi bakardı..

Neyse bakıcı tutabilmişsiniz en azından , sevindim..
Sizin görümcenizin aynısından benim yengem var.. Kapıdan kovsak bacadan giriyor.. Birgün tartışıyor birgün melek oluyor.. Dengesiz ve yüzsüz..

En son abime büyü yapmıştı, annemlerden iyice uzaklaştırmak için .. Çoook dikkatli olun onu evinize almayın..

Ben evlendim , gelmek istiyor.. Sevdiğinden değil he ev görme merakından.. Abime dedim sen gelebilirsin ama eşinden ürküyoruz artık, gelse bile kapıdan almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…