hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

melekkkımm ya etkınlıkten goruyorum ama konunun senın oldugunu yenı farkettım canım ya. sen yorum yapıyosun sandımm.
sasırdımmm ya canım. oncelıkle gecmıs olsun...
yani esıne cok mu cok kızdım suan ama... sen zaten cok mantıklı bır ınsansın. yasadıklarımız bızı ole yaptı ve yapıyor galıba ama.
once bebegi dusunmen bencede haklı ve normal.
cok sınır bozucu, kabul edılemez ve onur kırıcı kabul ediorum ama sınırle hareket etme sımdılık.
dedıgın gıbı suan senın usulup sınırlenmen bebek ıcın ıyı olmaz. o yuzden ıkıncı bır emre kadar dondur durdur zorda olsa bıraz dayan.
esınınn bu gorusme ıcın yaptıgı yorum ne oldu? gercı hıc bır acıklama bunu haklı kılmaz ama

Ah canım yaaaaaaaaaaaa
ah bu erkekleri...................................
anca gördüm bende ay sinirlendim sakinleşeyim yazarım........

merhaba,bosanma karariniz konusunda yorum yapmak bana dusmez insallah hakkinizda ne hayirlisiysa o olsun.bunlar ince konular,herkes kendi yasadigini bilir.
ben sadece duam sizinle ve kucuk meleginizle demek icin yazmak istedim actiginiz basliga.meleginiz aldiginiz her nefesi hissediyor.hamilesiniz ayni zamanda hakki yenensiniz,bol bol dua edin.Allah oyle guzel gunler gostersin ki bu zor durumlari mutluluktan hatirlamayin

Ah canım yaaaaaaaaaaaa
ah bu erkekleri...................................
anca gördüm bende ay sinirlendim sakinleşeyim yazarım........

CANLARIM
malesef durum bu
o kadar canım sıkkınki 2 haftadır
bunu haketmedim ben
ama hamileliğimde boşanma yükü agır gelir diye düşünüyorum
yüzüne bakmak bile gelmiyor eşimin
yarın doktora gidicez
1 saat uzakta doktor
nasıl yanyana oturucam o bile geriyor beni

an itibariyle kayınvaldeciğim gidiyor
ilacı bitince kontrole geliceksin anne dedi eşim
yani 3hafta sonra falan
doymasın anacığına
neyse 3 hafta sonra nereye getirecek bakalım annesini
evden gitmesini istedim eşimin cünkü
umrumda da değiller artık

meleğim en doğru kararı verdin..Allah'ın izniyle bebeğini kucağına al sonra istediğini yap canım..sadece bu süreçte boşanma stresi ile uğraşma,şu anda tüm olanları sil at aklından yok farz et zamanı gelince bunu yap..

boşanma çok zor be tatlım hele ki çocuk olunca daha da zorlaşacak. kolay değil bebeği kendi başına büyütmek maddi zorluklarını geçtim manevi zorlukları daha çok yıpratıyor. eşin hiç mi bişey demiyor hemde bursadaymış zelalll duydunmuu
offfff iki ucu pis değnek derler ya ondan bu erkekler bu tür şeyleri aldatma olarak görmüyorlar basit geliyor sana abartıyormuşsun gibi davranıyordur eminim
sopalık hepsiiiii
kv bugün mü gidiyor onada sinir oldum yemekleri onun hazırlaması gerekirken insan yediği masayı toplamaz mı
iyi sabretmişsin yaaa
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun

zelale kızın ismini yerini vereyim de bir suratına tükürsün sevabına pisliğin

kız bir de eşime demişki
eşim itiraf etmiş 3. gün ben evliyim diye pişmanlık tarzı bir msj atmıs
kız da :seni bundan sonra bu ROMANTİK SEVİMLİ adam EVLİ diye sevicem demiş
1 haftalık konusmada ne zaman sevdin be gzekalı bu kadar mı aba.... kaldın
neyse o karaktersiz için salon kadını çizgimi bozmayacağım

canım belki de karnımdaki bebegimden aldığım güc mü bilmiyorum
korkmuyorum hiçbirseyden
maddi olarak eşimden daha bir lira istemişliğim yoktur zaten
herseyimi kendim yaptım
maneviyat belki agır gelebilir
ama bu saatten sonra ben bu evlilikte eskisi gibi olamam
buna eminim
ne yaparsan yap aldatmayla gelme karsıma dedim daha önce
yaptıysa bedelini ödesin

Son düzenleme:
güzelim öncelikle allahin izniyle bebisini sagsalim al kucagina inşallah
sana boşanma yada boşan diyemem ama dediğin gibi aldatmanin masumu olmaz hakkında hayırlısı olsun

Hayır sanki bekar erkeklerin nesli mi tükenmiş nedir bu midesizlik ve kendini 2.kadın olarak alçaltma modası

Sen zaten güçlü ve mantıklı bir kadınsın
Herşey gönlünce olsun

hemennn bacımm ver adresiii ...ıkı yolar gelırımm ben
valla ne ınsanlar var bee.

yani anlattıgın kadarıyla sen zaten evınınde ,kendınınde erkegısın masallh. maddı olarak ona zaten muhtac degılsın ama tabı
manevi kısmı var olayın ama
bencede en dogrusu sımdılık bosver. dedıgın gıbı en buyuk gucun bebısss ıns. ona odaklan. esının uzaklasması iyi olabılır .senınde daha rahat dusunmen ıcın.

açtığından beri konunu takip ediyorum dayanamıcam yazıcam artık arkadaşım ne sabırlı kadınsın..

şu hamile halinle sana yapılanlar inanılır gibi değil..üstelik çok riskli bir hamilelik yuhhhhhhh...

yani bu aldatma olayı olmasa bile bu ne pişkinlik bu ne rahatlık hiç mi düşünmüyor kendi çocuğunu bide hizmet ettiriyor anasına ne
tuhaf kocan var riskli gebeliğinde böyle mi yapılır sırf bunun için bile kapının önüne koyulur böylesi..

senin hep yatman kalkmaman lazım...

ay ben saçını başını yolarım öyle kaynananın...

ne yiyecekmiş zıkkım yesin edepsiz...

sende de evliya sabrı var sana da kızdım...

bir cevap vermiyorsun resmen tepene çıkmışlar susuyorsun

eczacısın eğitimli güçlü kadınsın ne çekiyorsun canım yaa...

Haklısın canım yerden göğe haklısın

şöyle bir durum var doktorum yatmamı istemiyor aksine yürüyüş yapmamı istiyor

ama hasta bakmamı da istememiştir bence doktorum

dün eve mahsus eczane kapanıs saatinden sonra gittim hem carsıda yürüyüş yaptım

moral olsun diye az biraz alısveriş yaptım

8 e doğru eve geldim

kayınvaldem gündüz eşim eve gittiğinde ona yemek yapmıs

baska bir çöp yok

yanına makarna ve salata yaptım sofrayı hazırladım topladım

cay koydum

bu sefer umursamadım cünkü bugün gideceğini bildiğim için son saatler boşver dedim hep

ama haklısın gereksiz bir sabır var bende

ben o halimle calısıp para kazanıp yemek hazırlayıp evimin her işini hallediyorum

kayınvaldemde eşimin kuzenin karısını övüyor bana
anneciğm anneciğim diyormus kaynanasına
sen önce annelik yap bana bende bilirim anne demesini de anneciğim demesini de

gecen hafta annem burdaydı
heryerimi temizledi
buzluğuma en sevdiğim yemekleri yapıp attı
kadın bir saniye kaldırmaadı beni
üstüne aksam zorla yürüyüşlere cıkarttı
her saniye oramı buramı kontrol etti karnıma dokundu

bir de kayınvaldeme bak

Canım yapacağın en iyi şey yemek yapma, temizlik, servis filan kendini yıpratma. Doktorda söylemiş bir şeyi olmadığını daha ne tövbe yarabbim insan geğiriyor diye hasta mı olurmuş bunu da ilk kez duydum. Doktora gittim hiçbir iş yapmamı söyledi de akşam eve gittiğinde ayaklarını uzat ve televizyon izle zaten kayınvaliden en fazla iki gün sonra kaçar sana bakmamak için :)))

aaaaaaaaaaaolur mu hiç kayınvalıdenın hastalığı çok ciddiymiş vahh vahhhh bu adam sızı gözden çıkarmıs bence kararınızı bı an önce gercekleştırın dıye ugrasıyor sınırlenıp bebegınızı uzmeyın enerjınız varsa bıle yapmayın yemek çlok yorgunum dıyın yatın himet kesılınce kadın da kalkıp gıdecektır doğuma kadar sınırlenırınızı bozmayın Allah yardımcınız olsun

kızlar cok sağolun ama kayınvaldem gitti öğlenleyin
asıl sorunumla yüzleşicem şimdi yani eşimle

bu arada beyaz tavsanım asıl ben onu gözden cıkardım
o hiç birsey yapamaz adım gibi eminim
zaten suan adli tatil var
mecbur beklicem
ama kararımı vermek bile huzur veriyor sanki

Son düzenleme:
bence asıl o yüzleşecek sorunla ama bunca dusugune acına ve yakalamana ragmen anasını geyırme yuzunden getırıp sana hızmet ettırıyosa ınsanın aklına baska bısı gelmıo delırmiş olmalı senı kırmak için soylemedım oyle sakın yanlış anlama eşin çok hata yapmıs inşallah hersey ıstedııın gıbı olur

yok canım kırılacak ne demişsin ki

insallah bundan sonra hersey güzel olur cümlemiz için

Allahım nasıl sınavların var

Seni takdir ettim hanımefendiliğini hiç bozmamışsın,aldatma desen var kayınvalide desen zırdeli,bebek kaybetmişsin
Allahım seni ve yavrunu kurtarsın korusun kollasın hep.tanımıyorum kimseyi ama hikayelerimiz dua ettiriyor işte.ne güzel..
Hakkınızda hayırlısı olsun

yok canım kırılacak ne demişsin ki

insallah bundan sonra hersey güzel olur cümlemiz için
sevındım canım buna belkı adam da senın kararını uygulamanı ıstıyor dedım ya belkı ona kırıldın sandım öyle olucak canım sen merak etme hersey çok güzel oluıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…