hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

Cüdana bu da yapılabilir tabi ama konunun ilk muhatabı eşi değil mi? Yani kvalidesini tanımıyoruz ağzına sakız olup da bir de onla uğraşırsa daha çok üzülür.
Eşine söylemesi daha mantıklı bence bu aşamada. İşte yeteri kadar hem fiziksel hem de moral açısından yorulduğunu annesinin evde olmasının mantıksız olduğu gitmediği taktirde bu sırrı saklamayacağını ağır geldiğini vs söylese daha iyi olur bence ilk etapta.

Bende eski eşim tarafıdnan dogumdan sonra terk edılmıstım hamıleyken beraber oldugu kadına asık olmus megersem
ben bir taraflarımı yırtarken o hiç acımadan ve Allahtan korkmadan (ben yapılan seylerın karsılıgı oldugunu dusunurum , Allah cezalandırır bebege bısey olur dıye en azından) aldatmıs hatta ne demıstı bılıyormusun melekyavrum
karnımda bebegım Allah sahıdım yalan soylemıyorum bunuda foruma ılk kez yazıyorum

ben bır gun eve geldım xxx bulusmustum sen üzerinde bilmem neli(eşşekli) pijeman ile önüne getirdikleri tepside yemek yiyordun(7 ay boyunca evde bakıldım) sacların karmakarıştı dedi

üzüldünmü dedim(bence acıncak bır haldeydım- ek bilgi hamılelgım basından berı turlu turlu sorunlarım oldu 15 gunde bır dus alıyordum doktora gıtmeden evvel sadece )

hayır dedi vijcan azabı cekmedim devam ettim dedi

ne kadar enteresan dimi bazı insanlar gercekten çok kötü ve ben erkeklerin evlatlarını sevdiğine inan inanmıyorum bir cocuk gibi sevimli tatlı diye severler ama evlat gibi sevebildiklerini düşünemiyorum
devamını yazmıyacagımki üzülme diye
Yaşadığın ne kadar ağır ben hamileyken ogrenmemiştim ama o beni o şekilde gördüğü günü dün gibi hatırlıyorum sancılardan dolayı hastanede yatıp cıktıgım ilk gün idi o gün

Yani elbette esine soylemesi gerek ama adam hamile esini dusunse
zaten ne baskasiyla gorusur, ne annesine baksin diye getirir ,
ne de annesi varken eve erken gelip annesi yokken
gecenin bir yarisi gelmez...

Yani es bastan kaybediyor

O nedenle ben olsam direkt kvdeye soyler hic muhattap da olmazdim...
Oglu mu bakiyor yemek mi yapiyor yapmiyor mu umrumda olmazdi.
Kendi karnimi doyurur, bulasigimi yikar cekilirdim odama ...

demek ki insanlar evlenirken takı ya da tip derdine düşmeden önce vicdanlı birini aramalılar, biz el olduğumuz halde ne kadar üzüldük sana ama o, utanmadan anlatmış bide

Şüphesiz erkeklerin tamamı böyle değil senin de şansına çok beteri rast gelmiş cute. Ama emin ol ziyadesiyle çıkacaktır ondan. Allah hesaplaşmayı öbür dünyaya bırakmaz..
Bir de anlamsız olan kadın hastayken terk etmeleri ya da bahane olması hem de kadın tarafından anlaşılması beklenen bir bahane olması…
Kendisi de yerinden kalkamayacak bir derde düşer de o kadın da onu başkasıyla yan odada aldatır. Bunlar olmayacak şeyler değil.

demek ki insanlar evlenirken takı ya da tip derdine düşmeden önce vicdanlı birini aramalılar, biz el olduğumuz halde ne kadar üzüldük sana ama o, utanmadan anlatmış bide

Nemiş insanoğlu çiğ süt emmiş. Çok vicdanlıdır. Evlenirsin her şey yolunda. Bir hastalığa yakalanırsın bu süreçte başka şeylere yönelirler. Kadın için de örnekleri çok bunun aslında.. senin de vardır çevrende mutlaka.. bizim annemlerin yazlığında birinin kocası akciğer kanseri olmuştu. Bunlar örnek aile olarak gösterilirdi.. sonra kadın ölmesi için dua eder oldu. Ve adam ölmüş bu kış. Kadın baştan aşağı yenilemiş kendini annem anlatıyor. Babaannemin de bir lafı vardır: erkek karısı öldüğünde mezarlıktan çıkarken yakasını paçasını düzeltmeye başlar.

yanı bunu evlenmeden anlamak cok mumkun olmuyor ayrıca bu tarz az yada cok bısey fark edıp bu yollara gırmek kadın ıcınde kolay degıl yapamaz kaıdnlar korkar nasıl yapılıyor farkında olunmadan hıcbıseyden bana bunları nasıl anlattı bılmıyorum ama cok acı verıcı bırsey o pıjemada bedenıme 2 beden buyuktu rahat yatayım dıye oturmaksızın yattıgım ıcın rhaat etmem lazım
sen nasıl boyel bırsey yaparsın orada bırı olmeyı goze alıyor bebegı dogsun dıye sen burada umurunda degıl elın fahişeleriyle günü gün ediyorsun yahu ınsanın vıcdanı sızım sızım sızlamazmı ya allah onu carpmazmı kazada ucurumdan yuvarlanmazmı yok yuvarlanmaz
o kadınla berbaer degıller eskı esımden haberdar degılım ama evlendıgını dusunmuyorum hatta evlenecegınıde kendı evladına merhamet edemeyen bırı baska bırını sevemez dıye dusunuyorum bırh ayat kuramaz ha keske kursa ben ıs arkadasıyla yakaladım o kardesıyle yakalasa karısını

ve suanda hamıleyım Allaha duam benı kocama bıle muhtac bırakma bu dunya boyle bır dunya hersey ıyıken zaten herkez ıyı ama ısler rayından cıktıgında ınsanların tepkılerı nasıl asıl o onemlı

ben de öyle düşünüyorum
aslında cudanında dediği de cok mantıklı ama kayınvaldem dediğim gibi ortak paydada bulusamayacağım bir insan
mesela bir örnek vereyim
doktorum kilo almamı fazla istemiyor
kayınvaldem durmadan bana ye diyor
neymiş emzikten düşermiş bebek
tövbe yarabbim o ne demek Allah korusun
koca profesöre mi inanayım sana mı
dün aksam bir bardak cok acık cay içtim
daha iceyim diye ısrar ediyor kendi de bir bardak içiyor
neymiş cay ziyan olmusmus
BANANE caydan
kansızlık yapar cay diyorum birsey olmaz diyor
çayın ziyanlığını düşünüyorsan buyur kana kana iç
ama sorunca neden içmiyorsun bana dokunuyor der

yani cudananın dediğini yapabilmem için daha aklı basında daha kültürlü bir insanla muhatap olmam lazımdı

senin kayınpeder de yok herhalde
kaynana bırakıp sana yerleşemezdi yoksa

kayınbabam evinde canım

seni o kadar anlayabiliyorum ki
insanın en hasssas olduğu dönem
bir de yapılana bak
Allah ıslah etsin ne denir
bende büyük bir zevkle boşanacağım günü bekliyorum
kızı da gördüm benden güzel olmasını o kadar isterdim ki
ya bari sebep dış görünüş derdim
sadece eşime yalakalanmıs eşiminde ilgi hoşuna gitmiş

kız ayrı özür diliyor
eşim ayrı
ikisi de masumuz ayaklarında o kadar tiksindim ki
kimlerle muhatap oluyorum diye

yorumların hepsini okuyamadım ama, aileniz size destek olursa böyle bir durumda,
- çocuğunuzu babasız büyütmeyi,
-bu dönemi ailenizin yanında atlatmayı göze alabiliyorsanız kalmayın bence, mutlu olduğunuz yere gidin..
belli ki eşinize sevgi saygınız bitmiş karşılıklı olarak.. şuan çok hassas dönemdesiniz, fazlasıyla kırgın, kızgınsınız..
bence iyi düşünün, sonradan pişman olacağınız kararlar vermeyin..
umarım bu özel günlerinizde mutlu olursunuz, bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah..
herşeyi güzelce oturup bir düşünün, aileniz size destek olacaksa ve siz orda daha mutlu olacaksanız durmayın hiççç..kimseyi umursamayın sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün..

Sana hic yardimi dokunmayan ve normalde gec saatlerde gelen adam icin mi 3 cocuk kaybedip 4. tehlikeye atiyorsun?terbiyesiz nicin o diger kisi ile görüsüyirmus?aciklamasi ne?kaldi ki bu bardagi tasirmis

ailem her zaman bana destek olur sağolsunlar şüphem bile yok bu konuda
maddi olarak eşime bagımlılığım yok
ben sadece suan öfkemle kalkıp zararla oturmak istemiyorum
bir bayanın hamileyken ayrılma kararı alması kolay iş değil
hele de benim tarzımda bir insana
ama artık tahammül etmek istemiorum
ayrıca tesekkür ederim size de

Tamamen cehalet işte. Bir de olayın şu boyutu var. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor mutlak sonuna kadar yuvanı devam ettirmeye çalışacaksın. En azından öyle olmasını diliyoruz hepimiz. Ancak kvalideye konuyu açtık mı sorunlar bitip evli evine köylü köyüne gitse dahi mimi yersin.
“bizim oğlan mutlu değil, karısını sevmiyor vah vah bir de çocuk oluyor bak şimdi” hatta daha ileri gidip de boşandırmak için yaltaklık bile yaparlar. Ekmeğine yağ sürülmüş olur kısadan. Benim merak ettiğim annesinin evde olma sürecinle eşinle iletişimin nasıl? Yani mutlaka yalnız kalıyorsunuz? Bir şey yok gibi mi davranıyor?

kızlar doktordan cıkmıslar
şeker takip edilcekmiş
şeker normal
tansiyon normal
tüm iç organlar ultrasonla bakıldı
ayrıntılı kan tahlili yapıldı sonucu söyleyeyim mi

hiç bir sey yok demiş doktor
heralde psikolojik demiş
pazartesi tekrar görelim madem demiş

öncelikle karnındaki bebeğini düşünerek sakinliğini korumaya çalış.ikinizin sağlığından daha önemli bişey yok bence şu an.öyle düşün.doğumundan sonraya bırak bazı hesaplaşmaları.
bu haldeyken ve risk altındayken kayınvalidenle filan tartışma gerek yok.ne çözeceksin ki.anladığım kadarıyla o anlayışta değil.
işten eve gelince de uzan yat.anne bana çorba yaparmısın de.eşinden yemek iste.evin işlerini de az aksatıver.bak bakalım kayınvaliden duruyo mu daha.
eşine diyecek bişey yok.insanda vicdan olmalı herşeyden önce.vicdan yoksa bir insanda korkacaksın.
sen de azıcık üstü kapalı bencil ol.her hizmete koşma.bunu öncelikle kendin ve bebeğin için yap oldu mu canım.
hayırlı hamilelikler dilerim bundan sonrasında da.

Analatik olarak haklı olabilirsin. Ama hayat keşke matematik işlemleri kadar rasyonel olsaydı..
Melek yavrum şu an hamile. İçinde bir canlı var kucağına almadığı.. kendi başına olsa bu kadar zaten düşünmez. Ama içindeki varlık adına düşündüğü için bu kadar acı çekiyor..ben olsam senin dediklerini yapacak kadar cesaretli olamazdım ailem arkamda dahi olsa. Düşünsene hastanede bebek doğacak.. herkes anne baba heyecan yaşarken melek yavrumun ailesi ne kadar da iyi olsa bu boşluğu dolduramaz. Dışarıdan hepimiz için yorum yapmak yetersiz kalıyor elbette ama hakkında hayırlısının olmasını diliyorum.

Yok artık ptesine kalmak için bahane mi bunlar. Bir şeyi yoksa daha neyini görecekler. Nazlı bir bebek var ortada uğraş dur kendi derdin yoksa. Çok sinir bozucu bir durum ya.

eşime gayet tepkiliym bilerek isteyerek öyle davranıyorum
eşim sakinleştiğimi görmek istiyor
kızla aralarında sadece face olayı olduğunu söylüyor ama ben kabul edemiyorum
canım kayınvaldemde ne düşünürse düşünsün inan umrumda değil
ben biliyorum kendimi hatalı olan ben değilim

annemin bir lafı var
acı yemedimki içim acısın
kimin hatası varsa o düşünsün

Erkekler ne kadar masum sanıyorlar sadece face den görüştüm olayını. Aynı şeyi yapmış olsak tolere edebilirler mi acaba?

Yok artık ptesine kalmak için bahane mi bunlar. Bir şeyi yoksa daha neyini görecekler. Nazlı bir bebek var ortada uğraş dur kendi derdin yoksa. Çok sinir bozucu bir durum ya.

Sorma canım biliyordum böyle olacağını kadın baslı basına hastalık hastası
ben yatıp dinlenicem diyorum aksam mısır getirmişler bozulmadan pişirelim diyor
derdim mısır sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…