- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.909
- 798
- Konu Sahibi melekyavrum
-
Sorma canım biliyordum böyle olacağını kadın baslı basına hastalık hastası
ben yatıp dinlenicem diyorum aksam mısır getirmişler bozulmadan pişirelim diyor
derdim mısır sanki
yarın normalde işe gitmem ama yarında gelicem
herkes otursun annesine baksın
uzatırım ayaklarımı internete girerim tv izlerim işyerimde ohhh
bugünde aksam 7 de arkadaslarımla buluscam
paşa keyfim böyle istiyor
Ne kadar pişkin ya bu durumda yapacağın şey. Eve gider gitmez yatmak ve paso söylenmek. Sonuçta hamile olan sensin.. ve isteklerin bitmesin melek yavrum.. kvalideye özellikle, suyuna kadar isteyebilirsin. İsteyerek de yapmıyormuş gibi arada cila çekersin. ayyy kalkamıyorum ki sana da zahmet oluyor falan diye
Ne kadınlar var nasıl satıyor kendini nazıyla..
Melekyavrum kv anlayışlı değil diyorsun ama bu saatten sonra boşanmayı aklına koyduysan
inceldiği yerden kopsun.
Alsın annesini götürsün.
Yok eger hala kararsızım ve Benipek'in dediği gibi her şey unutulur da,
evliliğimiz devam ederse bunun lafını yapar diye düşünüyorsan orasını bilemem.
Senin şu an yalnız kalman gerek ve bir şekilde eşini de annesini de evden göndermen gerek.
Eşin senle tek kalmaktan korkuyo muannesini bi türlü götürmüyo şimdi bi de Pazartesi çıktı..
Bende eski eşim tarafıdnan dogumdan sonra terk edılmıstım hamıleyken beraber oldugu kadına asık olmus megersem
ben bir taraflarımı yırtarken o hiç acımadan ve Allahtan korkmadan (ben yapılan seylerın karsılıgı oldugunu dusunurum , Allah cezalandırır bebege bısey olur dıye en azından) aldatmıs hatta ne demıstı bılıyormusun melekyavrum
karnımda bebegım Allah sahıdım yalan soylemıyorum bunuda foruma ılk kez yazıyorum
ben bır gun eve geldım xxx bulusmustum sen üzerinde bilmem neli(eşşekli) pijeman ile önüne getirdikleri tepside yemek yiyordun(7 ay boyunca evde bakıldım) sacların karmakarıştı dedi
üzüldünmü dedim(bence acıncak bır haldeydım- ek bilgi hamılelgım basından berı turlu turlu sorunlarım oldu 15 gunde bır dus alıyordum doktora gıtmeden evvel sadece )
hayır dedi vijcan azabı cekmedim devam ettim dedi
ne kadar enteresan dimi bazı insanlar gercekten çok kötü ve ben erkeklerin evlatlarını sevdiğine inan inanmıyorum bir cocuk gibi sevimli tatlı diye severler ama evlat gibi sevebildiklerini düşünemiyorum
devamını yazmıyacagımki üzülme diye
Yaşadığın ne kadar ağır ben hamileyken ogrenmemiştim ama o beni o şekilde gördüğü günü dün gibi hatırlıyorum sancılardan dolayı hastanede yatıp cıktıgım ilk gün idi o gün
Annesini getirmesi şimdi de götürmemesi olayı soğutmak için .
Çünkü yüzleşmeye korkuyor.
Başka açıklaması yok.
İpek aynı pencereden bakıyoruz canım da bebeği için şu stresli ortamdan bir an önce kurtulması gerek.
Bende eski eşim tarafıdnan dogumdan sonra terk edılmıstım hamıleyken beraber oldugu kadına asık olmus megersem
ben bir taraflarımı yırtarken o hiç acımadan ve Allahtan korkmadan (ben yapılan seylerın karsılıgı oldugunu dusunurum , Allah cezalandırır bebege bısey olur dıye en azından) aldatmıs hatta ne demıstı bılıyormusun melekyavrum
karnımda bebegım Allah sahıdım yalan soylemıyorum bunuda foruma ılk kez yazıyorum
ben bır gun eve geldım xxx bulusmustum sen üzerinde bilmem neli(eşşekli) pijeman ile önüne getirdikleri tepside yemek yiyordun(7 ay boyunca evde bakıldım) sacların karmakarıştı dedi
üzüldünmü dedim(bence acıncak bır haldeydım- ek bilgi hamılelgım basından berı turlu turlu sorunlarım oldu 15 gunde bır dus alıyordum doktora gıtmeden evvel sadece )
hayır dedi vijcan azabı cekmedim devam ettim dedi
ne kadar enteresan dimi bazı insanlar gercekten çok kötü ve ben erkeklerin evlatlarını sevdiğine inan inanmıyorum bir cocuk gibi sevimli tatlı diye severler ama evlat gibi sevebildiklerini düşünemiyorum
devamını yazmıyacagımki üzülme diye
Yaşadığın ne kadar ağır ben hamileyken ogrenmemiştim ama o beni o şekilde gördüğü günü dün gibi hatırlıyorum sancılardan dolayı hastanede yatıp cıktıgım ilk gün idi o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?