• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bitirmek istediğim evliliğim....

kızlar kvaldemin ne geğirtisi ne baska birseyi kaldı
doktor birseyin yok deyince hersey bitti birden

benim gıcık olma sebebim kvaldemin 3.gün bir koltuğa yapısıp tv izlemekten ve bana emir vermekten baska birsey yapmadığı içindi
hep öyle yapar cünkü
hiç sasırtmadı
bugün gene koltuktan kıpırdamadı
bütün yemekleri de ben yaptım ben topladım
hatta eşim bir ara pide istedi ben yemicem dedim
tiksinti geliyor burda cok iyi yapamıyorlar
neyse pideyi yediler masayı toplamadan kalktılar
kalktım aksam yemeği yapıcam masada bir baktım bir cöpü kaldırmamıslar
yarın olsa da işe gitsem de rahatlasam

Canim, bu durumda kalmakta pek saglikli degil, ne senin, ne bebisin icin. Bence en iyisi annenlerin yanina gitmek ve isten izin almak. Birak artik esini, kv'deni. Sana deger vermeyen insanlara, sende deger verme, özelikle bu cok önemli günlerde. Korkuyorum bu günlerden biri sinir krizi gecireceksin ve bebisini birsey olur diye. :50:

canım eşime söylüyorum
aynen dediğin gibi her an tasdikliyorsun dedim
ilk etap evimi ayırıcam kararım bu
hemde bu hafta içinde

kayınvaldem gözüme bakıyor ne yicez diye sürekli
bugün yapmıyım dedim saat 3 oldu sadece tv izledi
umrunda değil
bende acıktım kalktım mutfaga
ne yemek yapcan e acıktık saat kaç oldu diye bir ses arkadan
mercimek corbası yaptım basit diye
koydum masaya buyrun yemeğe dedim
e buyurmayalım mı saat kaç oldu öldük aclıktan dio

hamile olmasam umrumda olmazdı ama yemek yemem lazım kalktım bende mecburen yapmaya

cevap ver be kadın cevap ver su kendini bilmez kadına.
Ah canım benim ya lahavle vela kuvvete ya

Melekyavrum haftasonu yazdıklarını şöyle bi okudum da, olay benim cuma günü bıraktığım yerden bile ötede:19: Ya arkadaşım sen niye bu davranışlara katlanıyorsun, nasıl ya:44: Lütfen kendine de bebeğine de bunu yapma, izin verme...

canım eşime söylüyorum
aynen dediğin gibi her an tasdikliyorsun dedim
ilk etap evimi ayırıcam kararım bu
hemde bu hafta içinde

kayınvaldem gözüme bakıyor ne yicez diye sürekli
bugün yapmıyım dedim saat 3 oldu sadece tv izledi
umrunda değil
bende acıktım kalktım mutfaga
ne yemek yapcan e acıktık saat kaç oldu diye bir ses arkadan
mercimek corbası yaptım basit diye
koydum masaya buyrun yemeğe dedim
e buyurmayalım mı saat kaç oldu öldük aclıktan dio

hamile olmasam umrumda olmazdı ama yemek yemem lazım kalktım bende mecburen yapmaya
Bu anlatılanlar çok sinir bozucu zor bir hamilelik geçiriyorsunuz yardım etmek bir yana dursun bir de laf sokuyorlar, ne biçim insan bunlar :50::50::50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim, bu durumda kalmakta pek saglikli degil, ne senin, ne bebisin icin. Bence en iyisi annenlerin yanina gitmek ve isten izin almak. Birak artik esini, kv'deni. Sana deger vermeyen insanlara, sende deger verme, özelikle bu cok önemli günlerde. Korkuyorum bu günlerden biri sinir krizi gecireceksin ve bebisini birsey olur diye. :50:

yok canım sinir krizi geçirir miyim hiç
karnımdaki yavrumun bir tekmesi hemen sakinleştiriyor beni
annemler cok uzakta yolculuğa doktorum izin vermez
kvaldem gidince eşimin de evden gitmesini isticem bir süre kafamı dinlicem
o gitmezse ben gidicem kesin kararlıyım

cevap ver be kadın cevap ver su kendini bilmez kadına.
Ah canım benim ya lahavle vela kuvvete ya

canım sayılı gün diye katlanıyorum
cevap veremiyorum işte
yasıtım olsa derdim ama büyük diye susuyorum

Bu anlatılanlar çok sinir bozucu zor bir hamilelik geçiriyorsunuz yardım etmek bir yana dursun bir de laf sokuyorlar, ne biçim insan bunlar :50::50::50:

kvaldem hadi bir yana eşim ne biçim bir insanmıs hiç anlamıyorum
cocuk doğunca herkes baba olur
marifet hamileyken baba olabilmeye baslamakta

merhaba bende yeni katıldım aranıza durumuna üzüldüm ama sen artık evliliği çok düşünmüyorsun sanırım tabiki bebek çok önemli Allah yardımcın olsun bende benzer durumdayım eşimin telefon kayıtlarında beni aldattığını 4 gün önce öğrendim yıkıldım ne yapacağımı biliemiyorum evliliği bitirmekte çok kolay olmuyo çalışmıyorum senin en azından mesleğin var dediğim gibi herşeyin hayırlısı

merhaba kızlar
ben 2si düşük 1 i de malesef ölü doğum olmak üzere 3 bebeğimi kaybettim,şimdi tekrar hamileyim(20haftalık),insallah bir kızım olucak.
gecen hamileliğimde sinirimi bozan olaylar olmustu ve tansiyon sıkıntısı yasadım meleğimi kaybetmemin en büyük sebebi de bu oldu.
Şuan için sağlıklı giden bir gebeliğim var ama eşimle sorunlarım baslayana kadar sıkıntım da yoktu. Eşimin benimle aynı meslekten ama baska sehirden bir kızla netten 1 hafta konustuklarını yakaladım. ve eşimden inanılmaz soğudum, yüzüne bakmak istemiyorum
kızla esasında bir sey yasanmamıs sadece telefonda facede konusulmus ama kabul edemiyorum, etmek de istemiyorum

neyse eşime boşanmak istediğimi sadece tekrar preeklamsi yasamak(gebelik zehirlenmesi tansiyon) yasamak istemediğim için bir süre düşüneceğimi en uygun zamanda dava acacağımı söyledim
dün eşimin annesi aradı aramızda 2 saatlik mesafe var burası da onların orası da ilçe,ama eşim burdan annesini almaya gitti,çok hastaymıs,burda muayene ettirdi
tamam elbette yapsın annesi ama 1 hafta kalıcakmıs
doktor birseyin yok demiş,afedersiniz kayınvaldem geğiriyormus hastalık buymus:53::53:

ve ben çalışıyorum, kayınvaldemle ortak konusabileceğim tek konu bulamıyorum
işe gidiyorum eve gel yemek yap bulasık cay temizlik meyve servisi
ben 4. gebeliğimi yasıyorum ve suan cok sinirliyim
eşime ayrı kayınvaldemin bencilliğine ayrı

bakıma ihtiyacı olan benim
3 bebek kaybetmişim
eve gelip sırf geğirmesi var diye ortalığı ayaga kaldıran kayınvaldeme bakmak zorunda mıyım
eşim zaten zerre yardım etmiyor
yardımını geçtim annesinin kuzusu tavırları,sürekli tartısmamız, onun yanında eve erken gelmesi, annesi yokken gece geç gelmesi nefret ediyorum
boşanma kararımı her saniye tasdik ediyor yaptıklarıyla

ben mi yanlıs düşünüyorum
sinirlenip tansiyon sıkıntısı yasamak istemiyorum bir akıl verin

bahanen olur hamilelik.
ve gelince işten yatak döşek yat.
sanki hastaymışsın gibi.

Allah hayırlısını göstersin inşallah dertlerinde bir an önce bitsin.
Rabbim yavrunu sana bağışlasın.

yok canım sinir krizi geçirir miyim hiç
karnımdaki yavrumun bir tekmesi hemen sakinleştiriyor beni
annemler cok uzakta yolculuğa doktorum izin vermez
kvaldem gidince eşimin de evden gitmesini isticem bir süre kafamı dinlicem
o gitmezse ben gidicem kesin kararlıyım

Bilemiyorum, bu sadece aldatilma, kv sorunlari degilki, birde daha dogmamis bir bebek var.
Insallah cok yakin zamanda kv gider ve sen rahatina ulasirsin. Burda sik sik yaz, bare öfkeni yaza yaza biraz hafifletibilirsin :)

merhaba bende yeni katıldım aranıza durumuna üzüldüm ama sen artık evliliği çok düşünmüyorsun sanırım tabiki bebek çok önemli Allah yardımcın olsun bende benzer durumdayım eşimin telefon kayıtlarında beni aldattığını 4 gün önce öğrendim yıkıldım ne yapacağımı biliemiyorum evliliği bitirmekte çok kolay olmuyo çalışmıyorum senin en azından mesleğin var dediğim gibi herşeyin hayırlısı

çok moral bozucu bir durum dimi
benimkiyle kızın arasında 1 hafta süren bir olay zaten kız bursada eşim antalyada alakaları olamaz
ona bile nasıl canım sıkıldı
suan kızla alakalarını kopardım
kızı aradım Allah bir sakinlik verdi konustum
iğrendim ama kız konustukca eşimden de kızdan da
sende anlatmak istersen dinlerim
içinde tutma
bu senin hatan değil

bahanen olur hamilelik.
ve gelince işten yatak döşek yat.
sanki hastaymışsın gibi.

Allah hayırlısını göstersin inşallah dertlerinde bir an önce bitsin.
Rabbim yavrunu sana bağışlasın.
ALlah razı olsun canım
cok tesekkür ederim

Bilemiyorum, bu sadece aldatilma, kv sorunlari degilki, birde daha dogmamis bir bebek var.
Insallah cok yakin zamanda kv gider ve sen rahatina ulasirsin. Burda sik sik yaz, bare öfkeni yaza yaza biraz hafifletibilirsin :)

kvaldemde eşimde doğmamıs yavruma kurban olsun
onlar için bebegimi üzmicem
dediğin gibi buraya yazdıkca rahatladım sayenizde çok sağol cnmm

ahh nerdee öyle bir haftalık olsa tam 2 sene ayakta uyumuşum en acısıda doğum günümde örendim bunu cinsel bi ilişkimiz olmadı diye yemin üzerine yemin ediyor sadece konuştuk hataydı diyor ama bir hata 2 sene sürermi boşanmak çok zor 12 yaşında bir oğlum var boşanmasam yaşayamam bilmiyorum 5 gün oldu gönderdim annesine bi daha gelme bu eve dedim çok zor bilmiyorum

Son düzenleme:
ahh nerdee öyle bir haftalık olsa tam 2 sene ayakta uyumuşum en acısıda doğum günümde örendim bunu cinsel bi ilişkimiz olmadı diye yemin üzerine yemin ediyor sadece konuştuk hataydı diyor ama bir hata 2 sene sürermi boşanmak çok zor 12 yaşında bir oğlum var boşanmasam yaşayamam bilmiyorum 5 gün oldu gönderdim annesine bi daha gelme bu eve dedim çok zor bilmiyorum

2 sene mi ev falan da tutmusmu yoksa
İYİ yapmıssın evden yollamakla
seninki daha zor
cinsel ilişkileri hiç olmaz zaten o yalanı da söylemeyeni daha duymadım
2 sene elele gezmedi ya evli adam
birinizde madem bir halt yiyorsunuz arkasında durun dimi
yalan söylenmesi daha cok sinir ediyor beni

Önceki günün güzel geçmesine çok sevindim bak hep öyle yap. Kayınvalideni de kırmadan kendi uygun gördüğün şekilde yaşayabilirsin. Domatesi meyveyi de oğlu alsın onu neden sana söylüyor ki:)
Sen peki evde hiç demiyor musun benim dinlenmem lazım 4. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum çko hassas durumdayım diye?

Önceki günün güzel geçmesine çok sevindim bak hep öyle yap. Kayınvalideni de kırmadan kendi uygun gördüğün şekilde yaşayabilirsin. Domatesi meyveyi de oğlu alsın onu neden sana söylüyor ki:)
Sen peki evde hiç demiyor musun benim dinlenmem lazım 4. Bebeğimi kaybetmek istemiyorum çko hassas durumdayım diye?

Canım ben küçüğüm olsa derim
ama kayınvaldeme diyemiyorum
bazı seyleri de demeye gerek yok anlaması lazım
şuan normalde işten cıkarım eve gider yatarım
ama eczane 7de kapanıyor beklicem işim gücüm vardı dicem
en azından eczanemde huzurum yerinde:nazar:

şimdi gitsem geç otur dinlen der
10dk sonra ne yicez aksama der adım gibi eminim

tek tek cevap vereyim
boşanma kararı aldım
ama ben preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi yasadım
bu kelimenin ne korkunc birsey olduğunu bilseniz bu kadar kolay konusamazdınız
anne ve bebek ölümüne sebep verebilen bir hastalık ki ben bu hastalığa meleğimi kurban ettim
şimdi cahilce hiçbirseyim yok gibi kendimi strese sokup tansiyonumu fırlatıp sırf boşanma kararı verdim diye mahkeme koridorlarında gezecek bir lüxe sahip değilim
bekleme sebebim sadece bu

ben kayınvaldeme tek laf çarpmadım demem de
kayınvaldem erken kalkmıs kahvaltısını yapıp yemiş
sonra uzanıp yatmıs
sofrada tekim saat daha 10 ve ben calısan bir insanım ctesi sabahı 10 hiçde geç değil
hafta içi yorgunluğu zaten yetiyor
ayrıca hepimiz acık mutfaklı bir oturma odasında yiyoruz.ayrı odada oturmadım

benim eşimin ailesi %1000000 benim ayrılmamı istemeyecek ve bende onlara laf anlatmaya uğrasmaya niiyetim yok
paşamız hatasını yapıyor madem anneciğine de kendi anlatsın o benim sorunum değil

size tepki göstermek değil niyetim zahmet edip okuyup fikir veermişssiniz sizde kendinizce doğru olanı sağolun
ama günde 3 öğün yemek yapıp bir de bütün gün sevmediğim kayınvaaldemin bencilliğine tahammül edemiyorum
şurda yanımda olsanız sizde catlarsınız emin olun

Canım konuyu okudum cinlerim tepeme cıktı
Böyle anadan böyle oğlan cıkmıs demekki
İkisi de afedersin insanlıktan nasip almamıs
Hle eşine ne demli bebegın doğmasını bekle bu sürecteadlı işler seni yorar sonra a bas tekmeyi anladıgım kadarıyla güzel de bi işin var
Kaynana olcak kişiye de annenle telde konusurken yüksek sesle dertleş böyle böyle oluyor bana hizmet etmeleri gerekken masalarını bile toplamamışlar filan diye aslında o tabloyu görünce eşine gidip çatmalıydın yedıgın masayı ben toplamak zorunda mıyım diye .

Off gıcık oldum
Tansıyona dikkat ediyosundur zaten
Kaynanayı dalgaya alabilirsin yan yan gül mesela hee bugün kraliyet ailesi için portakallı ördek yapcam yer misiniz filan gibi
Sonra hizmetçi daha yemek yapmadı birazdan sölim de yapsın gibi yoksa bu anlayıssız kadınla olmaz
Gegirti hastalıgı da uydurulmuş bence
Benım kaynana da migren var kac dr aynı teshısı koydu şimdi bnm doğumda dr bulun dr götürün dıyormus ama migren denmicekmiş dr a
Buyur burdan yak

Canım konuyu okudum cinlerim tepeme cıktı
Böyle anadan böyle oğlan cıkmıs demekki
İkisi de afedersin insanlıktan nasip almamıs
Hle eşine ne demli bebegın doğmasını bekle bu sürecteadlı işler seni yorar sonra a bas tekmeyi anladıgım kadarıyla güzel de bi işin var
Kaynana olcak kişiye de annenle telde konusurken yüksek sesle dertleş böyle böyle oluyor bana hizmet etmeleri gerekken masalarını bile toplamamışlar filan diye aslında o tabloyu görünce eşine gidip çatmalıydın yedıgın masayı ben toplamak zorunda mıyım diye .

Off gıcık oldum
Tansıyona dikkat ediyosundur zaten
Kaynanayı dalgaya alabilirsin yan yan gül mesela hee bugün kraliyet ailesi için portakallı ördek yapcam yer misiniz filan gibi
Sonra hizmetçi daha yemek yapmadı birazdan sölim de yapsın gibi yoksa bu anlayıssız kadınla olmaz
Gegirti hastalıgı da uydurulmuş bence
Benım kaynana da migren var kac dr aynı teshısı koydu şimdi bnm doğumda dr bulun dr götürün dıyormus ama migren denmicekmiş dr a
Buyur burdan yak

yarın gidiyor canım kaynanam cok şükür
eve 19.40 gibi geldim
işin cok muydu bu saate kaldın dedi evet yoğunduk ptesi ya bugün dedim
kesinlikle hastalık yok uydurma
hastalık hastası sadece zaten bugün psikiyatriste gittiler
ilaç verdi

dr kontrole de gel demiş ilaçlar için 2 hafta sonra
özel muayenesi normal öyle demesi
eşim de doğumdan sonra getiririm kontrole demiş
aslında üzüldüm de kızsam da etsem de eşimin annesi
ama bana kim üzülsün fatmagülün sucu ne dimi

gebeliğin verdiği bir hassasiyette var tabi. kayınvalidenin her yptığına sinir oluyorsun dimi.. eşin içinde öyle tabi.. bence bebeğin ve sen herşeyden önemlisin. bu yüzden eşinde olsa bu üzen kişi sen sadece bebeğin için yaşa. ve onu yaşat. sinirlenme tepki gösterme. ne yparsa yapsın. senin ona ihtiyacın yok. güçlü ol..

gebeliğin verdiği bir hassasiyette var tabi. kayınvalidenin her yptığına sinir oluyorsun dimi.. eşin içinde öyle tabi.. bence bebeğin ve sen herşeyden önemlisin. bu yüzden eşinde olsa bu üzen kişi sen sadece bebeğin için yaşa. ve onu yaşat. sinirlenme tepki gösterme. ne yparsa yapsın. senin ona ihtiyacın yok. güçlü ol..

haklısın gebeliğin verdiği hassasiyette var ne yapsa sinir oluyorum
dediklerini yapmaya calısıcam canım tesekkür ederim:16:

yarın gidiyor canım kaynanam cok şükür
eve 19.40 gibi geldim
işin cok muydu bu saate kaldın dedi evet yoğunduk ptesi ya bugün dedim
kesinlikle hastalık yok uydurma
hastalık hastası sadece zaten bugün psikiyatriste gittiler
ilaç verdi

dr kontrole de gel demiş ilaçlar için 2 hafta sonra
özel muayenesi normal öyle demesi
eşim de doğumdan sonra getiririm kontrole demiş
aslında üzüldüm de kızsam da etsem de eşimin annesi
ama bana kim üzülsün fatmagülün sucu ne dimi

Çok sevindim meleğim, gidince kafan rahatlar.
Biraz bencil olacaksın bebeğin Doğan'a kadar.

Back
X