Hamileyim ve boşanmak istiyorum ama bebeğim için susuyorum

AYYY CANIM KARDEŞİM SİGARAYI İÇME ÇOCUĞUN İÇİN. KUSURA BAKMA BI SORU SORACEĞİM, KAYNANA ILE MI UTURUYORSUN?? SİZİN PROBLEMİNİS TAM OLARAK NE KOCAN İLE????
Aslında büyük bir problemimiz yok fakat çoğu şeyi büyütüyor ve geçmiste yasanmıs sorunları bile unutmuyor bazen bu da beni sıkıyordu. bir de aileme bazı hakaretler de bulundu ve ailem gelip bizden özür dilesin bir de seni olduğun gibi kabul etsi tamam git yoksa gidersen bizi unut diyorlar ne yapacağımı bende sasırmıs diyor. Bende sütten çıkmıs ak kasık değilim yani benm de suçum var ama ben hatalarımı kabul ediyorum ama o kabul etmiyor sadece beni suçlu olarak görüyor.

Evet bizler o hatayı yapıyoruz ama ben bir ay sabredebiliyorum alttan almaya çalısıyorum ama bir kere kızmaya kalktığımda da iste beim de inadım tutuyor ve isteğimi yaptırmaya çalısıyorum. diyorum ben senin için bir çok seye katlanıyotum yapıyorum sende yap ama iste olmuyor bu da beni hayal kırıklığına uğratıyor.

ayyy vallah bnım kocam de ayna. hiiiiiiiiiiç hata yapmıyorum dıyor, yanı ben her zaman hatalıyım. kocan hangı burc???

Valla kocalara cebren birşey yaptırmak mümkün değil zaten. Şahsen ancak tatli dille, işveyle yaptırabiliyorum. Erkeğin fıtratına aykırı zorla başkasının dediğini yapmak, kabullenmek... Bu yüzden hemen zitlasirlar.

Ben sana sürekli alttan al demedim. Sorunu güzellikle hallettikten sonra eğri oturup doğru konuşarak beklentilerinizo dile getirin. Alttan almak sorunların üzerini örtmektir bir bakıma. Ee ne kadar örtülü kalabilir elbet bir gün gün yüzüne çıkar. Bundan dolayı meselelerinizi illaki dillendirmelisiniz. Altını çiziyorum -uygun bir dille, uygun bir zamanda-

Çok haklısın sanırım biz onu beceremedik.

Akrep canim seninki?
bu kadar benzer bı şey olur mu. akrep burcu oğlak burcu bu kadar benzıyolar mı???????????? benım kı oğlaaaaaaaaaaaaak kardeşım. allah sabr versın bıze. çocuklar için ben de çoğu zaman susuyorum elimde bı şey gelmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…