Hamileyim ve cok korkuyorum

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Evet arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren çatlaklardan tutunda goquslerin sarkması vajina bollasmasi kocalarinin dogumdan sonra Karı larını bunun için aldatması hatta hamileyken bile aldatilan lar varmış allah onları neyse anladıginiz gibi a dan Z ye bütün olumsuz şeyleri araştırdım hatta estetik videolarına kadar izledim . 19 yaşındayım 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam Allah nasip ederse ama sanki doğum yaptıktan sonra vücudum mahvolacak kendimi hiç begenmicem gibi geliyo. Kocam da çok anlayışlı bana çok değer veren biri. PskolojiM çok bozuldu anlayacaginiz. Doğumdan sonra vajina si köprü gibi genişlemiş goqusler sarkmis küçülmus boşalmis olmaolmasını istemiyorum

Bunları düşünerek kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. Çok gereksiz ve boş kuruntular bunlar. Allah sana dünyanın en güzel en eşsiz şeyini vermiş ötesi yok. Kocana güven dana değer veriyorsa ne seni aldatır ne de sarkmalarını çatlaklarını kendine dert eder. Sen o adamı baba yaptın ötesi yok. Daha gençsin zamanla her türlü şey yerine oturur düzelir. Belki genç kız vücudu gibi olmaz evet ama o deformelerin de değerini bilmek lazım. Onlar seni farklı bir noktaya taşıyan şeyler. Seni bambaşka biri yapan çizgiler. Şu an sadece hamilelik stresi yaşıyorsun. Sen anne olacaksın bu kadar ufak şeyleri dert etme kendine şimdiden güçlü olman lazım :)

Ozmn yapmasaydin cocuk cogu kisi herseyo goze alarak cocuk dunyaya getirio kolay bisey degil yani

Normal de herkes bebegin gelisimini takip eder sen estetik videolarina bakiosn acaip geldi bana kb

Canım biraz abartmissin bunları dusunecegine iyi şeyler düşün normal doğum yapabilirsen Sayet vücudun ve akcigerlerin tamamen yenileniyor ayrıca vajina dusundugun gibi kalmaz kendini toparliyor. Hamileligini kocam beni aldatır diye geçirirsen maffedersin Allah sana nasip etmiş bu duyguyu hayatı boyunca hiç yasayamayanlar var.. sonuçta daha genceciksin öyle düşündüğün gibi sarkmis göğüslerini vs olmaz olsada kendini zamanla toparlar. Yani bukadar takma hamileligini zehir etme hersey zamanında güzel tadını çıkar. .

Insallah cnm bende kimyasal gebelik gecirdim 7 ay oldu hala bise yok olsnda kiloda alirim midemde bulansn herseye raziyim

Canım inşallah çok güzel geçer gebeliğin. Hiçbir anne adayı çirkin değildir ve asla çekiştirmez. Dünyaya bir melek getiren hamişler nasıl çirkin olur ki. İnşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına

Insallah cnm bende kimyasal gebelik gecirdim 7 ay oldu hala bise yok olsnda kiloda alirim midemde bulansn herseye raziyim
Ben 22 gün önce düşük yaptım 10 gün sonra hamile kalmışım Rabbim nasip etmiş inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin kardeşim Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasin bizim imtihanımız da böyle Rabbim aratıyor ki kıymet bilelim.

Amin canım benim ne olur dua edin bizlere Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hamileliğimi ilk duyduğum andan itibaren korkularım sadece ya test yanlışsa bebeğim yoksa ya tutunamazsa, inşallah sağlıklı olur ikili test temiz çıkar inşallah, iyi bakabilecekmiyim karnımda iyi beslenecekmi suyu yetecekmi vs vs vs yönünde oldu. Bir kez olsun kendimi ve fiziğimi düşünmedim. Can parçam iyi olsun canı sağ olsunda göğsüm küçük olsun catlaklarım olsun önemli değil. Bütün bu düşünceleri yaşınıza veriyorum.

Cnm bende 21 yasindayim ama hic boyle seyler dusunmuyorum olsunda hic onemli degil fizigm fln hatta hamile olmak yakisir herkese karnimin cikmasini cok istiyorum

Bence cokta şey yapmamak lazım

Ozmn yapmasaydin cocuk cogu kisi herseyo goze alarak cocuk dunyaya getirio kolay bisey degil yani
Guya bişey dedi alkışlayın şunu yaaa
Anne olmak benim hep hayaliMdi işin çocuk kısmına gelirsek zaten onu düşününce aman ne olursa olsun diyorum ama bir yandan da böyle şeyleri düşünmekten kendimi alikoyamiyorum. Ters yapacağına iki nasihat verseydin daha makbul olurdu. Cevap istemez saol

C
Çok teşekkürederim zaten bebeğimi kucağıma alma fikri anne olma fikri beni rahatlatiyor biraz olsun ama bunlarda İnsanız ve beynimi kurcaliyo Rabbim isteyen herkeze tarttirsin annelik duygusunu inşallah

Hislerime tercüman oldun, sen yazmamış olsaydın ben yazacaktım.
Bende 21 yaşındaym, o herşeyden değerli benim için.
Şöyle düşün, sen dünyaya mucize getiriyorsun ve bu eşininde en değerlisi. Seni ona dünyanın en değerli varlığını getirdiğin, bu yüzden vicudunun şeklinden bile vazgeçtiğin, hayatına zorlu ama bi o kadar muhteşem bi varlık bi melek getirdiğin için aldatacaksa, zaten o adamın senin hayatında yeri olmamalı. Ama hiç bi zaman bunun için pişman olmamalısın.
Fiziğin içinde, bir çok manken, oyuncu doğuruyor ama taş gibiler. 2-3 ay gideğin spora bakar.
Hamileliğinin tadını çıkar.. Mucizeyi yaşıyosun ve bu sitede çocuğu olsunda vücudu bozulsun umrunda olmayacak bir sürü insan var.. Hamile kalabildiğine bile şükretmelisin.

Isin o boyutuna girmedim ben . Evlat canından can bunlar çok farklı bayanlar. Bende evham yapıyorum ama tabiki anne olunca onu kucağıma almak nasip olursa hersey nekadar bosmus dicem evlat gibisi varmı dicem ama buda benim aklıma takılan çevremdeki insanlardan duyduğum şeyler beni etkiliyor sadece. Ve allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip eder inşallah

Sana benim yorumuma yorum yap diye. Oldumu fikrimi soyledim isine bak

İnsanlar ne zorluklar gecirio psikolojik olarak aile baskısı cewre baskısı bebek bebek dıe sende bunları düşünüosun düşünme olumsuz seyleri güzellikleri gör hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…